Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Podelio sam pre par stranica gg.deals, gde su uglavnom azurni sa cenama i precizni, evo sada je 83$, vaucer od 100$, bukvalno za 17$ moze da se uzme fina igra.

Pre dva dana sam ulazio na taj link i uvek je na checkout-u bilo vise nego sto je pisalo, i sa kodom koji pise. Kad si okacio tad je radilo super

@Tikal
Hvala za obaveštenje.
Uzeo sad, $83 sa naknadom ... najjeftinije što sam ja upecao na Kinguin-u je prošle godine $82, niže nikada video.
Treba ovo multiplikovati ...

Ja sam u avgustu prosle godine na gamesealu zbotnuo za 79$, blize 80$, to je najjeftinije ikada sto sam. Samo sto mi se to obilo o glavu, nije radio kod, ali su poslali novi doduse posle 2-3 dana natezanja.

Astro bot nema na akciju? mnogo je davati za tu igru i nosilac da se uzme

Najniza cena je bila 49.79$, tesko da ce ici ispod 45$ narednih godinu dana.

Prati KP oglase za Asto Bot, bilo je ovih dana par kodova iz bundle kutija za oko 3500din.

Neka,sacekacu akciju vjerojatno do zime mu spuste cijenu ili tokom ljeta mozda kada je manje igra

Kako se sada najviše isplati uzimati PS Essential pretplatu? Preko gift kartica, pa onda regularno kupiti pretplatu ili kupiti odmah PS plus ili Essential karticu, pa tako aktivirati (ako to uopšte još funkcioniše)?
- Ne znam ni da li sada da uzmem na 3 meseca i tako do Black Friday ako će tada biti popusti, pa da uđem tako u godišnji ciklus.

Isto pitanje imam i za EA Play. Vidim ovde na allkey da postoje Global pretplate na 12 meseci za 40€, ali me buni što onda piše u naslovu IT/FR/DE... Jel funkcionišu ti kodovi ako imam USA PS nalog, a nalazim se u DE?

Kako se sada najviše isplati uzimati PS Essential pretplatu? Preko gift kartica, pa onda regularno kupiti pretplatu ili kupiti odmah PS plus ili Essential karticu, pa tako aktivirati (ako to uopšte još funkcioniše)?
- Ne znam ni da li sada da uzmem na 3 meseca i tako do Black Friday ako će tada biti popusti, pa da uđem tako u godišnji ciklus.

Isto pitanje imam i za EA Play. Vidim ovde na allkey da postoje Global pretplate na 12 meseci za 40€, ali me buni što onda piše u naslovu IT/FR/DE... Jel funkcionišu ti kodovi ako imam USA PS nalog, a nalazim se u DE?
Trebalo bi sad u junu da bude popusta. Uzmi gift card 100$ za 87-88$ i onda od tih 100$ kupi ps plus

PS+ igre za Jun:

PsPlusJune.png

• NBA 2K25 | PS5, PS4 (available June 3)
  • Alone in the Dark (2024) | PS5 (available June 3)
  • Bomb Rush Cyberfunk | PS5, PS4 (available June 3)
  • Destiny 2: The Final Shape | PS5, PS4 (available May 28)

Ovo ubacuju u Extra katalog:

PsPlusExtraJune.png

• Another Crab’s Treasure | PS5 (available May 29)
  • Skull and Bones | PS5 (available June 2)
  • Destiny 2: Legacy Collection | PS5, PS4 (available June 4)
  • Grand Theft Auto III | PS4, PS5 (available June 10)
  • Myst (PS Plus Premium) (PS5, PS4)
  • Riven (PS Plus Premium) (PS5, PS4)

Počelo je sniženje PS Plus i u Indiji gde još uvek nije došlo do poskupljenja, za razliku od Turske.

Essential - RS 3159 ~ 37 USD (-20%)
Extra - RS 5024 ~ 59 USD (-25%)
Deluxe - RS 5091 ~ 60 USD (-33%)

Kartice za dopunu su i dalje jeftinije na indijskom Amazonu 1:1 nego na Eneba i sličnim sajtovima gde su oko 1:1.15.

PS+ igre za Jun:

Pogledajte prilog 493733

• NBA 2K25 | PS5, PS4 (available June 3)
  • Alone in the Dark (2024) | PS5 (available June 3)
  • Bomb Rush Cyberfunk | PS5, PS4 (available June 3)
  • Destiny 2: The Final Shape | PS5, PS4 (available May 28)

Ovo ubacuju u Extra katalog:

Pogledajte prilog 493734

• Another Crab’s Treasure | PS5 (available May 29)
  • Skull and Bones | PS5 (available June 2)
  • Destiny 2: Legacy Collection | PS5, PS4 (available June 4)
  • Grand Theft Auto III | PS4, PS5 (available June 10)
  • Myst (PS Plus Premium) (PS5, PS4)
  • Riven (PS Plus Premium) (PS5, PS4)

Солидно.

Počelo je sniženje PS Plus i u Indiji gde još uvek nije došlo do poskupljenja, za razliku od Turske.

Essential - RS 3159 ~ 37 USD (-20%)
Extra - RS 5024 ~ 59 USD (-25%)
Deluxe - RS 5091 ~ 60 USD (-33%)

Kartice za dopunu su i dalje jeftinije na indijskom Amazonu 1:1 nego na Eneba i sličnim sajtovima gde su oko 1:1.15.
Iako mi turski extra istice na BF, dodje mi da kupim ovde sada i onda produzim jos par godina po punoj ceni. Da sam znao da ce poskupeti u Turskoj, kupio bih jos 2-3 godine po staroj, punoj ceni.

Vrlo verovatno će i u Indiji poskupeti u nekom budućem periodu, nove igrice koje izlaze su iste cene kao na US storu. Baš ću biti iznenađen ako za sledeći BF ostane PS Plus ovako jeftin.
Takođe, Alan Wake 2 Deluxe je all time low -60% - US Store 32$, India 21$.

Nazad
Vrh Dno