almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
Haha pravopisna greška. Baš kul fora
Moze link? Uopste mi ne izlazi ta ponudaImate 100$, za 84$ na Kinguin i G2play, fina usteda.
Uzeo, hvala!
Kucaj samo kod za discount dodatni - GG8MAY.
Eneba US kod.Astro bot nema na akciju? mnogo je davati za tu igru i nosilac da se uzme
Trebalo bi sad u junu da bude popusta. Uzmi gift card 100$ za 87-88$ i onda od tih 100$ kupi ps plusKako se sada najviše isplati uzimati PS Essential pretplatu? Preko gift kartica, pa onda regularno kupiti pretplatu ili kupiti odmah PS plus ili Essential karticu, pa tako aktivirati (ako to uopšte još funkcioniše)?
- Ne znam ni da li sada da uzmem na 3 meseca i tako do Black Friday ako će tada biti popusti, pa da uđem tako u godišnji ciklus.
Isto pitanje imam i za EA Play. Vidim ovde na allkey da postoje Global pretplate na 12 meseci za 40€, ali me buni što onda piše u naslovu IT/FR/DE... Jel funkcionišu ti kodovi ako imam USA PS nalog, a nalazim se u DE?
PS+ igre za Jun:
Pogledajte prilog 493733
- NBA 2K25 | PS5, PS4 (available June 3)
- Alone in the Dark (2024) | PS5 (available June 3)
- Bomb Rush Cyberfunk | PS5, PS4 (available June 3)
- Destiny 2: The Final Shape | PS5, PS4 (available May 28)
Ovo ubacuju u Extra katalog:
Pogledajte prilog 493734
- Another Crab’s Treasure | PS5 (available May 29)
- Skull and Bones | PS5 (available June 2)
- Destiny 2: Legacy Collection | PS5, PS4 (available June 4)
- Grand Theft Auto III | PS4, PS5 (available June 10)
- Myst (PS Plus Premium) (PS5, PS4)
- Riven (PS Plus Premium) (PS5, PS4)
Iako mi turski extra istice na BF, dodje mi da kupim ovde sada i onda produzim jos par godina po punoj ceni. Da sam znao da ce poskupeti u Turskoj, kupio bih jos 2-3 godine po staroj, punoj ceni.Počelo je sniženje PS Plus i u Indiji gde još uvek nije došlo do poskupljenja, za razliku od Turske.
Essential - RS 3159 ~ 37 USD (-20%)
Extra - RS 5024 ~ 59 USD (-25%)
Deluxe - RS 5091 ~ 60 USD (-33%)
Kartice za dopunu su i dalje jeftinije na indijskom Amazonu 1:1 nego na Eneba i sličnim sajtovima gde su oko 1:1.15.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari