Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

To već aktuelno, očekuje se da ne ide gamepad uz konzoli. Dali smo igračima mogućnost da biraju boju kontrolera...tako što će ga kupiti odvojeno 😅
Obzirom kako je Apple prvi nastupio sa punjacima, u situaciji kada se gasi XBOX, ne postoji ni jedan razlog zasto bi iz perspektive gramzivog menadzmenta uopste davali dzojped.
Mogu uvesti i da Play Station ne radi bez pretplate uopste.

Da su znali da pitaju tebe, a ne amatera Marka Cerny-a... zna se gde su najveci strucnjaci - ovde 😅

Ovde (u ovoj temi) i jesmo da komentarišemo sve vezano za PS, a opšte je poznato da dotični gospodin u poslednje vreme pravi prosto "genijalne" poteze.

U suštini, samo kažem da Pro model nije doneo ništa drastično bolje u odnosu na osnovnog debeljka/slim, zato sam i rekao da je prerano izašao.

Bome dobro mu ide zanat
A gde mu ide? PS5 PRO se prodaje lošije od PS4 PRO. Daleko da kažem da je čovek šarlatan, čak mi je i gotivan ali sa prezentacijom zs PS5 PRO sam stekao utisak klasičnog guranja proizvoda niz grlo potrošača. Vama ovo treba, vi ovo želite zato što pa onda krene tehnicke specifikacije u nedogled.

Da se razumemo uvek sam pre za sadržaj > grafika tako da mene ta priča ne radi.

Neka vaskrsne Uncharted i bice odličan 😄

Kad već to pomenu, negde na redditu sam pročitao da se izgleda sprema otkad Nilu Drukmanu. Sad ne mogu da pronađem taj post.

Generalno, menjaju garnituru uopšteno u Soniju.

Hocu da kupim The last od us 2, digitalna verzija, mozete li mi rexi na koji nacin da kupim da bih posle mogao da prodam? Ako moze objasnjenje, hvala

Pročitaj prvi post:

Lepo rekoh da je Pro model izašao ranije nego što je trebao.

Laičko pitanje:
Šta ovo znači, hoće li se pojaviti neka hardverski poboljšana verzija PS5 pro, ili će postojeće konzole nekako softverski da poboljšaju itd? Drugim riječima, planiram kupovinu ps5 pro, da li čekati nešto, ili kupiti...

Imam jedno pitanjeu vezi garancije.
Sestra hoće da kupi ps5 sinu pa je mene zadužila za to. Mislio sam da naručim digital slim veryiju kod poznatog prodavca iz Subotice. Ali upravo sam video oglas na KP u mom gradu gde čovek prodaje novu slim disk veziju sa fiskalnim iz A1. Kako i gde se ostvaruje garancija kod nas kad je konzola kupljena kod operatera? Da li mi je dovoljan samo taj fiskalni ili moram da ganjam osobu koja je kupila konzolu u A1?
Razlika u ceni bi bila oko 50e više za disk veziju, a mogao bi da je preuzmem koliko sutra.

Ne znam kako se ostvaruje, tj da li je neophodan kupac, ali ako je konzola stara tipa godinu dana ili vise, ne bih ni razmatrao tu opciju za svega 50e vise gde dobijes novu, neotpakovanu digitalnu.
Zapravo razmatrao bih samo ako je max 6 meseci stara i da je naravno u top stanju.

Kaže da je neraspakovana. Kaže mi dođi da je zajedno probamo i nosi je ako ti odgovara.

Ako imas fiskalni na pun iznos onda nema sta da brines, a ako je uzet ono na ugovor i mesecnu otplatu verovatno funkcionise isto kao i za mobilne telefone

Fiskalni je na 84000din. To je pun iznos.
Zvao sam sad A1 korisnički i rekli su mi da eventualna reklamacija moze ići preko njih ili da direktno nosim u Begram.

Edit
Ovlašćeni je CT servis

Poslednja izmena:
Promobi rešava garanciji za Sony (Games) i za telefone kupljene u A1 lično išao. Pozovi i proveri, u Endija Vorhola su u BG. Odličan servis.

Moguće. Agent mi je rekao da misli da je Begram, ali mora da proveri. A virtuelni agent na fb je napisao da je ct servis. Idem kasniije da vidim konzolu. Moram da se raspitam jer kupujem za drugog. Ja sam uzeo pre 2 godine u Grčkoj. Rizikovao sam.
Koliko sam mogao da zaključim preprodavac je. Otkupio je i nije je ni probao. Fiskalni je od 4.marta. Cena je kao kod Ištvana. Nudi mi da napravi nalog, nudi i ps plus pretplatu za 60e.

Ako je kupljeno pre 10ak dana, onda je to ok varijanta, naravno pod uslovom da je sve ok i da mozes lagano da reklamiras. Doduse, ne verujem da ce biti problema sa samom konzolom, jedino mogu kontroleri da driftuju.

Da, mislim da sam negde procitao da su dualsense dosta osetljiviji od dualshock sto se analoga tice. Sad imaju da se promene analozi hall effect koji su kad se poruce iz kine mozda 200 dinara po komadu. Mislim da sam na temuu gledao jer planiram sledeci mesec da porucim i da zamenim na oba dualshock. Imam v1 i v2, na kecu sve ok samo propada leva pecurka za sprint u igrama dok na v2 driftuje desna.

Da, mislim da sam negde procitao da su dualsense dosta osetljiviji od dualshock sto se analoga tice. Sad imaju da se promene analozi hall effect koji su kad se poruce iz kine mozda 200 dinara po komadu. Mislim da sam na temuu gledao jer planiram sledeci mesec da porucim i da zamenim na oba dualshock. Imam v1 i v2, na kecu sve ok samo propada leva pecurka za sprint u igrama dok na v2 driftuje desna.
Ja sam zamenio na Hall effect senzor, i to je jedini nacin da imate upotrebljiv dzojped.

I ja svakako planiram, hocu sam pa makar sjebao jedan. Drugar ima iskustva u lemljenju a ja sam ranije neke kontrolere otvarao tako da ucimo se pa sta bog da.
Servis uzima 1500+ po jednom analogu, da posaljem 2 kontrolera to je minimum 7000 sa postarinom.

Fiskalni je na 84000din. To je pun iznos.
Zvao sam sad A1 korisnički i rekli su mi da eventualna reklamacija moze ići preko njih ili da direktno nosim u Begram.

Edit
Ovlašćeni je CT servis
CT Servis nema veze sa Playstation konzolama, ovlasceni servis za Playstation konzole je Promobi, nije bitno dali je iz A1, MTS, Games.... U slucaju popravke ti ne treba vlasnik, ali u slucaju zamene konzole ili povrata novca trebace ti vlasnik, zato sto je ugovor na njegovo ime

Od malena sam bio gejmer i odrastao na Segi, Soni kecu, Resident Evilu 3 Nesmesis, Alone in the Dark.
Godinama i dan danas danas obožavam Diablo 2 ali već godinama, godinama ne igram.
Život, obaveze, ne znam ni ja... Prestao sam.
Ali već danima gledam klipove Souls igara (obožavam fantastiku pa zato) i srce mi ludački kuca od sreće dok gledam Elden Ring najviše i osetio sam ono što većina nas gubi tokom života - dečačku sreću.
Sad posle posla bih išao da kupim Sony 5 i neki monitor do 50.000 din (verujem da može sasvim fin monitor za te novce?!) ali štedim za novi auto u julu pa mi je to prioritet.
Bože zdravlja, tu negde oko oktobra uzimam Soni 5 i sve Souls igre.
Znam samo da ću uzeti sa diskom verziju jer volim disk osećaj, stara sam škola.
Tebe ću cimati @emaremare za savete i tome slično kad bude došlo vreme, da znaš. 😁

Onda Elden definitivno kao prvi izbor za Souls novajliju, odradiš uvod i kada stigneš do prve zone išibaj "Zlatnog Konjanika" i toeto, posle sve ide samo od sebe.

Nazad
Vrh Dno