Razmišljao sam da probam ovo,ali rasklopiti PS5 kontroler je mnogo teže nego PS3 i 4 ,koje sam uspešno sam otvarao i vršio male popravke. Jedino ako mi crkne neki deo pa zbog toga budem morao da ga rasklopim ovo ću da probam.
A šta je to next gen PS5 igra, s obzirom da je PS5 current gen 4+ godina?Nego oce li neka Next Gen PS5 igra konacno izaci ili cekamo i dalje? 😂
Jel ima neka preporuka za servis u BG?
Već neko vreme mi se pregreva ps5, ali sad je došlo do toga da čim se uključi posle 1-2 minuta se pregreje i isključi! Probao sam sa čišćenjem i nije pomoglo!
Prasina ti je zapusila rupe na napajanju i vrv imas tepih na donjem delu rebara hladnjaka, mora cela da se rastavi. To se meni desilo letos. Kad sam sve otvorio i ocistio sve je opet bilo ok. Ali ako nisi vican tome bolje nosi na neki servis, jer je dosta pipavo gomila srafova i mora da se pazi na flet kabal za usb portove i dugme za napajanje napred nesrecno je resenoJel ima neka preporuka za servis u BG?
Već neko vreme mi se pregreva ps5, ali sad je došlo do toga da čim se uključi posle 1-2 minuta se pregreje i isključi! Probao sam sa čišćenjem i nije pomoglo!
Nesto ljudaki uradjeno, kao Ratchet and Clant i Astrobot, a ne igre koje mogu i dalje na PS4 da rade.A šta je to next gen PS5 igra, s obzirom da je PS5 current gen 4+ godina?
Evo ove godine ti sigurno izlaze Death Stranding 2 i Ghost of Yotei.Nesto ljudaki uradjeno, kao Ratchet and Clant i Astrobot, a ne igre koje mogu i dalje na PS4 da rade.
Disk drive and stand sold separately 😁Pripremaju teren za PS6 za 999$.![]()
Da su znali da pitaju tebe, a ne amatera Marka Cerny-a... zna se gde su najveci strucnjaci - ovde 😅Lepo rekoh da je Pro model izašao ranije nego što je trebao.
![]()
Sony najavio nova poboljšanja grafike na PlayStation 5 Pro, ali tek za 2026. godinu | HCL.hr
Glavni arhitekt PlayStationa 5, Mark Cerny, najavio je kako će PlayStation 5 Pro konzola u budućnosti dobiti novu iteraciju PSSR tehnologije po uzoru na AMD-ov FSR 4, ali tek od 2026. godine.www.hcl.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari