Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nisam mogao sa nadjem opciju da se pretplatim, pise da nije dostupno u mom regionu, tek kad sam ukljucio vpn pojavilo se da kupim.

To legendo ovo sam čekao, taman imam jedan za ovu namenu.

Inače nsjveće cimanje je izbiti R2 i L2

Sad gledsm izgleda oni se ni ne menjaju.

Poslednja izmena:

Razmišljao sam da probam ovo,ali rasklopiti PS5 kontroler je mnogo teže nego PS3 i 4 ,koje sam uspešno sam otvarao i vršio male popravke. Jedino ako mi crkne neki deo pa zbog toga budem morao da ga rasklopim ovo ću da probam.

Nista strasno samo uzasno pipavo, zamena skoljke touchpeda je najpipavija i lakse je raditi leptirima za displej ili kidalicom za gitaru nego kako je on radio u videu i ide mnogo lakse. Takodje jako puno mora da se vodi racuna o flet kablu gornjeg mikrofona

Kako je krenulo, i next gen ps5 igra ce pre izaci na AE nego na PS Store...

Mogu se povezati bezicni mis i tastatura za FPS igre na Ps5? Blutut MK trebam uzeti?

Jel ima neka preporuka za servis u BG?
Već neko vreme mi se pregreva ps5, ali sad je došlo do toga da čim se uključi posle 1-2 minuta se pregreje i isključi! Probao sam sa čišćenjem i nije pomoglo!

Već neko vreme mi se pregreva ps5, ali sad je došlo do toga da čim se uključi posle 1-2 minuta se pregreje i isključi! Probao sam sa čišćenjem i nije pomoglo!

Prasina ti je zapusila rupe na napajanju i vrv imas tepih na donjem delu rebara hladnjaka, mora cela da se rastavi. To se meni desilo letos. Kad sam sve otvorio i ocistio sve je opet bilo ok. Ali ako nisi vican tome bolje nosi na neki servis, jer je dosta pipavo gomila srafova i mora da se pazi na flet kabal za usb portove i dugme za napajanje napred nesrecno je reseno

Pa to je kada imaš plan, koji na papiru zvuči kako treba, ali niko ne uzima situaciju na terenu pre nego što krene sa tim.

Sony izgleda planira da im ova generacija konzola bude aktuelna 15 godina.

Lepo rekoh da je Pro model izašao ranije nego što je trebao.

Da su znali da pitaju tebe, a ne amatera Marka Cerny-a... zna se gde su najveci strucnjaci - ovde 😅

Bome dobro mu ide zanat

Nazad
Vrh Dno