Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Mozda budu popusti sad oko katolickog Uskrsa, ako ti se ne zuri ili uplati mesec dana ili sacekaj tad.

Obnovio upravo, najjeftinije a da nisam sumnjao na neki scum je 71,64 što sam našao

Hocu da kupim ps5, mozete li mi objasniti razliku izmedju obicnog PS5 i Digital Edition? Ako sam dobro razumeo Digital Edition nema fizicki slot za cd a obican ima, ostalo je sve isto?

Да, ако имаш дискове онда боље диск, можеш да гледаш и Bluray филмове.
Ја имам диск, али сад играм углавном дигитал игрице, много је практичније ако играш више игрица одједном. А можеш и да купиш игрице са налогом за мање пара.

Да, ако имаш дискове онда боље диск, можеш да гледаш и Bluray филмове.
Ја имам диск, али сад играм углавном дигитал игрице, много је практичније ако играш више игрица одједном. А можеш и да купиш игрице са налогом за мање пара.
Da li je iko ikad u Srbiji odledao Bluray film uopste na disku, a kamoli na PS5? 😀

Imam debeljka i iz ličnog iskustva disk meni je apsolutno nepotreban. Jedino CP2077 imam na disku a sve i da nisam imao disk drajv lako bi se snašao za digitalnu verziju. Mnogi će reći disk predješ prodaš, ko se time bavi isto tako može nalog da proda.

Naravno sve stvar ličnih preferencija i to poštujem ali sledeća konzola 99.99% koju uzumam će biti digital. PS5 sam gadjao disk zato što je bila info da se lakše do istih na launchu dolazi što je i bio slučaj.

Имам и ја дебељка, на почетку сам купио пар дискова јер су били јефтинији од дигиталне верзије. GTA5, FC24, Far Cry 6..
Али сад купујем углавном дигитал.

Ако човек има дискове, могућност да их набави нека размисли.

Мислим да у почетку није било дигиталне верује код нас, легално купити. Неко је рекао да је то зато што код нас и даље се не могу "легално" купити дигиталне игрице. Тако сам разумео прогавце у Games.

Moze li neko objasnjenje, link kako da uzmem ps5 extra? Uzeo sam sada, ali se ne snalazim, napravio sam UK nalog.

Moze li neko objasnjenje, link kako da uzmem ps5 extra? Uzeo sam sada, ali se ne snalazim, napravio sam UK nalog.
Ako imaš iphone ili neko od ukućana, direkt preko njega.
Ako ne, kupiš dopune za wallet (cd keys, eneba, gamivo, g2a) uneseš na nalog i kupis pretplatu.

Ako imaš iphone ili neko od ukućana, direkt preko njega.
Ako ne, kupiš dopune za wallet (cd keys, eneba, gamivo, g2a) uneseš na nalog i kupis pretplatu.
Imam Iphone, ali ne znam kako da uzmem tako? Bilo koje objasnjenje, hvala.
A na Kp sekundarni, primarni nalozi 3900 30dana i slicno se ne isplati?

Jel je dobro sekundarni da se uzme? Nema neke razlike u odnosu na primarni?
Ako sam razumeo vise ljudi igra na sekundarni nalog istovremeno, ali ja kad instaliram igru pamti mi napredak sve, kao da je moj nalog?

Jel je dobro sekundarni da se uzme? Nema neke razlike u odnosu na primarni?
Ako sam razumeo vise ljudi igra na sekundarni nalog istovremeno, ali ja kad instaliram igru pamti mi napredak sve, kao da je moj nalog?
Ja to ne bih uzimao osim samo za online igranje. Nije neka wow ogromna razlika na godinu dana a opet ti ostaju sve igrice na tvom jednom nalogu, zauvek

Ako uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeo
Nisam nikada to koristio ali da. Ali ako onda to postaje samo tvoj nalog onda samo njega i koristi i kupuj tu sve igrice. Mislim svi smo različiti, ja volim da imam samo jedan nalog i da mi je sve tu

Imas za 3500-4000 godinu dana extra i deluxe. Ja uzeo prosle nedelje za 3300 sekundarni.
Ako uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeo
Primarni nalog je kad se ulogujes na njega posle kupovine, postavis za primarni na konzoli i koristis ga samo da udjes na njega da bi pustio igru da se downloaduje a igras sa svog licnog naloga. Sekundarni je isto tako se logujes, ne stavis da bude primarni nego tvoj licni nalog i onda samo i iskljucivo igras sa naloga koji si kupio.
Nisam gadljiv na to, malo para a godinu dana imas na izvolte 400+ igrica. Igre su takve da dobar deo nas predje jednom i nikad vise ne zaigra, zato da ne bi kupovao recimo 3 igre (lagano 30e) uzmem nalog, izgustiram i ako se slucajno "zaljubim" onda je pazarim na popustu.
Valjda ti ostaje taj nalog koji si kupio al svakako sta ce ti kad istekne pretplata, uglavnom su to turski nalozi koji delis sa nekim i verovatno nikad neces kupiti igru na njemu ili igrati one 2-3 mesecno sto se dobijaju.

Igre koje se uzmu u toku pretplate vezuju se za nalog sa kog su uzete, ne za tvoj. Ti igraš sa svog naloga (ako uzmes primarni). Kad pretplata istekne, ako se ne obnovi sa tog istog primarnog naloga nećeš ih imati (one koje su izašle iz kataloga).
Nisam nikada to koristio ali da. Ali ako onda to postaje samo tvoj nalog onda samo njega i koristi i kupuj tu sve igrice. Mislim svi smo različiti, ja volim da imam samo jedan nalog i da mi je sve tu
Pa nije samo njegov, deljen je na 3 strane.
Za Iphone
Skini PS app sa store-a.

Poslednja izmena:
Igre koje se uzmu u toku pretplate vezuju se za nalog sa kog su uzete, ne za tvoj. Ti igraš sa svog naloga (ako uzmes primarni). Kad pretplata istekne, ako se ne obnovi sa tog istog primarnog naloga nećeš ih imati (one koje su izašle iz kataloga).

Pa nije samo njegov, deljen je na 3 strane.

Za Iphone
Skini PS app sa store-a.
Skinuo sam app na app store i ulogovao sam se, isao sa kupim extra i izlazi mi greska, pokusao sam da platim preko apple pay i izlazi ovo. Treba na neki drugi nacin? Ili treba gift da uzmem na apple nalogu, ali to ne znam kako.

Prilozi

• IMG_2479.png
    IMG_2479.png
    113.7 KB · Pregleda: 66
To ume da iskoci jer prepozna da nisi iz regiona za koji kupujes pretplatu. Meni se to redovno desavalo sa tuskim nalogom.
Ne kazem da je 100% to, ali verujem da jeste. Posto nemam UK nalog, pa nikad nisam ni pokusao kupovinu, bolje da neko drugi sa vise iskustva odgovori.

Inace, cak ni VPN u ovim slucajevima ne ume da pomogne osim ako imas Control D ili neki bas dobar koji prolazi.

Skinuo sam app na app store i ulogovao sam se, isao sa kupim extra i izlazi mi greska, pokusao sam da platim preko apple pay i izlazi ovo. Treba na neki drugi nacin? Ili treba gift da uzmem na apple nalogu, ali to ne znam kako.
Probaj opet. Ja sam juče lagano, doduše drugi region i druga igra, kupio preko apple pay-a.

Ne funkcioniše na isti način kad se kupuje igra i kad se kupuje pretplata. Kupovao sam igre više puta, ni jednom problem. Kupovina pretplate uvek problem. Turski nalog, kupovina novcem na nalogu.

Snasao sam se. Uzeo sam na g2a 20 funti za 15 dolara i preko vpn-a sam kupio ps plus extra 1 mesec. Hvala svima

Jos da pitam samo da li je potrebno kupiti i pa plus osvojeno sada da boh imao dodatne opcije i igre?

Nazad
Vrh Dno