Rostilj xD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poena
- 195
Essential nije ni bio sad na sniženju, poslednji put bio snižen 20% za black friday. Redovna cena na India Store je oko 45$ 12 meseci.
Tako ja radim vec godinama - kupim 15 - 20% jeftiniju dopunu od Enebe ili slicnih i onda oko BF produzim sa 25% popusta. Nikada do sada nisam platio punu cenu.Prošla akcija, bilo je 100$ za najskuplji, a dopuna od 100$ bila oko 85-90€ na Eneba.
Da li je iko ikad u Srbiji odledao Bluray film uopste na disku, a kamoli na PS5? 😀Да, ако имаш дискове онда боље диск, можеш да гледаш и Bluray филмове.
Ја имам диск, али сад играм углавном дигитал игрице, много је практичније ако играш више игрица одједном. А можеш и да купиш игрице са налогом за мање пара.
"ikad" vjerovatno da jeste. Ali u poslednjih nekoliko godina, teže.Da li je iko ikad u Srbiji odledao Bluray film uopste na disku, a kamoli na PS5? 😀
Ako imaš iphone ili neko od ukućana, direkt preko njega.Moze li neko objasnjenje, link kako da uzmem ps5 extra? Uzeo sam sada, ali se ne snalazim, napravio sam UK nalog.
Imam Iphone, ali ne znam kako da uzmem tako? Bilo koje objasnjenje, hvala.Ako imaš iphone ili neko od ukućana, direkt preko njega.
Ako ne, kupiš dopune za wallet (cd keys, eneba, gamivo, g2a) uneseš na nalog i kupis pretplatu.
Imas za 3500-4000 godinu dana extra i deluxe. Ja uzeo prosle nedelje za 3300 sekundarni.Imam Iphone, ali ne znam kako da uzmem tako? Bilo koje objasnjenje, hvala.
A na Kp sekundarni, primarni nalozi 3900 30dana i slicno se ne isplati?
Ja to ne bih uzimao osim samo za online igranje. Nije neka wow ogromna razlika na godinu dana a opet ti ostaju sve igrice na tvom jednom nalogu, zauvekJel je dobro sekundarni da se uzme? Nema neke razlike u odnosu na primarni?
Ako sam razumeo vise ljudi igra na sekundarni nalog istovremeno, ali ja kad instaliram igru pamti mi napredak sve, kao da je moj nalog?
Ako uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeoJa to ne bih uzimao osim samo za online igranje. Nije neka wow ogromna razlika na godinu dana a opet ti ostaju sve igrice na tvom jednom nalogu, zauvek
Nisam nikada to koristio ali da. Ali ako onda to postaje samo tvoj nalog onda samo njega i koristi i kupuj tu sve igrice. Mislim svi smo različiti, ja volim da imam samo jedan nalog i da mi je sve tuAko uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeo
Imas za 3500-4000 godinu dana extra i deluxe. Ja uzeo prosle nedelje za 3300 sekundarni.Imam Iphone, ali ne znam kako da uzmem tako? Bilo koje objasnjenje, hvala.
Primarni nalog je kad se ulogujes na njega posle kupovine, postavis za primarni na konzoli i koristis ga samo da udjes na njega da bi pustio igru da se downloaduje a igras sa svog licnog naloga. Sekundarni je isto tako se logujes, ne stavis da bude primarni nego tvoj licni nalog i onda samo i iskljucivo igras sa naloga koji si kupio.Ako uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeo
Igre koje se uzmu u toku pretplate vezuju se za nalog sa kog su uzete, ne za tvoj. Ti igraš sa svog naloga (ako uzmes primarni). Kad pretplata istekne, ako se ne obnovi sa tog istog primarnog naloga nećeš ih imati (one koje su izašle iz kataloga).Ako uzmem primarni nalog na KP, onda sve igre koje preuzmem mi stoji na nalogu i posle pretplate? Ako sam razumeo
Pa nije samo njegov, deljen je na 3 strane.Nisam nikada to koristio ali da. Ali ako onda to postaje samo tvoj nalog onda samo njega i koristi i kupuj tu sve igrice. Mislim svi smo različiti, ja volim da imam samo jedan nalog i da mi je sve tu
Za IphoneImam Iphone, ali ne znam kako da uzmem tako? Bilo koje objasnjenje, hvala.
Skinuo sam app na app store i ulogovao sam se, isao sa kupim extra i izlazi mi greska, pokusao sam da platim preko apple pay i izlazi ovo. Treba na neki drugi nacin? Ili treba gift da uzmem na apple nalogu, ali to ne znam kako.Igre koje se uzmu u toku pretplate vezuju se za nalog sa kog su uzete, ne za tvoj. Ti igraš sa svog naloga (ako uzmes primarni). Kad pretplata istekne, ako se ne obnovi sa tog istog primarnog naloga nećeš ih imati (one koje su izašle iz kataloga).
Pa nije samo njegov, deljen je na 3 strane.
Za Iphone
Skini PS app sa store-a.
Sve sam uradio to 😁 nece, kad stikliram izlazi greska gore kao sto se vidi na sliciStikliraj to brt 😁
Probaj opet. Ja sam juče lagano, doduše drugi region i druga igra, kupio preko apple pay-a.Skinuo sam app na app store i ulogovao sam se, isao sa kupim extra i izlazi mi greska, pokusao sam da platim preko apple pay i izlazi ovo. Treba na neki drugi nacin? Ili treba gift da uzmem na apple nalogu, ali to ne znam kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari