Kako nema igara? Bukvalno sve iole relevantne igre postoje i za ps5. Fali Starfield i par xbox naslova, ali to nedostaje samo retkima.PS4 Pro gura sve u 30 fpsa, PS5 je 1440-1800p 60 a PS5 Pro dovoljno da gura full 2160 u 60fpsa. Ali pod uslovom da ima igara, ali nema ih.
Kako ne mogu da oznoje ps5 kad u quality režimu idu sve nove u 30 fps?Ja razumem da je poenta da se uzme ljudima novac sto vise ,ali ovo bas nema nikakvog smisla. Nijedna od ovih novih igara ne moze ni da oznoji obican ps5,znaci ladno moze da ih gura u 60 fps. Ps 5 pro bi trebalo da izadje tek kad neko vreme igramo sve nove igre u 30 fps ,i tek onda da stigne osvezenje zvano ps5 pro.
Pricam o jacini konzole. Ps5 je svo vreme sluzio da se igraju ps4 igre u 60 fps,a vec smo imali ps4 pro u te svrhe.Kako ne mogu da oznoje ps5 kad u quality režimu idu sve nove u 30 fps?
Tu bi pro trebalo da gura sve u 60+ fps.
Nema dodatne oprimizacije, kačio sam raniji leak ...Upravo to. Ne smeju oni da zapuste PS5 koga ima mnogo više. Sad će gubiti vreme na optimizaciju za njega ili će morati da zaposle još ljudi što je manja verovatnoća.
CPU nije veliki upgrade kao sto je to bilo sa PS4 - PS4 pro verzijom.To je glupost... Igra sigurno izgleda vrhunski i sve ali da pro verzija ne bude mogla 60 bilo bi idiotski.
U pitanju je igra a ne pokretanje SpaceX rakete.
Hvala na ponudi, ali nisam u Srbiji.Samo zameni viper disk, ako si u BG imam ja naruceno sa Alija 10ak komada za ne daj bože.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari