Sada u EU ima i za 400/420e za digital/disc non-slim verzije...Pa i obican PS5 je u startu kod nas bio preko 80k, a inace kosta 500e.
Naprotiv.Ne bacam pare na fonove, a za ovo bih, uz povećan kvantitet i kvalitet igara, izdvojio i više para ...
... ali svi mi koji imamo PS5, mislim da mozemo da opusteno sacekamo neka "bolja vremena".
U principu to je to, sve si rekao.Naprotiv.
Problem je sto je Sony izbacio smesan broj naslova (ekskluziva) za PS5, uglavnom su to naslovi koji su rimasteri i rimejkovi iz PS4 ere...
Sto je sada mac sa dve ostrice za vecinu nas, jer dobar deo tih naslova mi vec imamo, dobar deo istih nije optimizovan za PS5 a pritom i sama brojka PS4 konzola koci dalji razvoj novih ekskluziva.
Tako da nema vise govora o nekom kvalitetu igara. Mozda izbace koji naslov za PS5pro, pri cemu se onda postavlja pitanje cemu neiskoriscen potencijal PS5-ice, sto je bio glavni razlog kupovine konzole, a oni su pritom izbaci samo malo tveakovanu PS4 verziju.
A uz to su i fino podigli cene i za igre i za svoje "usluge"... Bezobrazluk je sto naplacuju uopste godisnju pretplatu 65e da bi mogao da koristis mp mod igre.
Ako se stavi na papir troskovi kupovine, mislim da Sony za EOL jedne konzole izvuce jedan sasvim solidan desk i ispada mnogo veci luksuz nego sto bi trebao biti.
Pritom sve Sony ekskluzive dolaze na PC godinu dana kasnije sto je jos jedan dodatan samar lojalnoj bazi kupaca/vlasnika, sto vise nego dovoljno govori kako Sony gleda na svoje musterije.
Ma apsolutno, ne pada mi na pamet da kupujem Pro jer ce tri igre raditi na 4K/60fps.S obzirom da sam PS5 kupio tek pre 3 meseca, znaci jedno 300 godina pre moje prethodne konzole (PS1), onda cu moci i da sacekam da padne cena Pro verziji, a vrlo verovatno cu sacekati i da izadje PS6 tamo za nekih 5 godina. Ajde razumem ljude koji imaju PS4 i slabije ili nekoga ko nema konzolu, pa da je nestrpljivo iscekuje, ali svi mi koji imamo PS5, mislim da mozemo da opusteno sacekamo neka "bolja vremena".
Upravo to. Nigde nema žurbe, moze glat da se sačeka šestica.Ma apsolutno, ne pada mi na pamet da kupujem Pro jer ce tri igre raditi na 4K/60fps.
Narocito jer vidim kakva je smejurija vec tri godine sa igrama za obicnu peticu.
Ili ovoOnu +1 godinu koja im treba da taj naslov/ekskluzivu portuju za PC![]()
Ma možemo već sad da tvrdimo da neće raditi 4K/60fps bez nekih grafičkih kompromisa...Ma apsolutno, ne pada mi na pamet da kupujem Pro jer ce tri igre raditi na 4K/60fps.
Narocito jer vidim kakva je smejurija vec tri godine sa igrama za obicnu peticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari