Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pa ako to bude tako onda na PS4 nece moci ni da radi.
Kontam da ce i dalje biti 60fps mod, samo ce sve biti osakaceno vizuelno

Ne treba vise ni da se prave, zasto sam kupio PS5 ako mogu sve da igram "malo" osakaceno na PS4 Pro... i da pritom uzivam u zvukovima poletanja aviona...

Ponekad pozelim da nema backwards compability kao sto je bio slucaj sa PS4 i PS3.

Pa zato sto i dalje imaju milioni PS4 konzola u upotrebi, a to je preveliko trziste da bi ga ignorisali.

Pa ako su najavili da će gta6 raditi na Xbox series s, kontam da je to 30fps, a ps5 i xsx ce pogurati to u 60fps

Pa to, imaces 60fps performance mod na obicnom PS5, i 60fps fidelity mod na PS5 Pro. S tim da onda vizuelno mora i razlika da bude primetnija nego sto je sada.

"Nek rade naslove za PS4 pa makar ne videli mi next-gen ekskluzive vise do PS6..."

Neka rade PS4 naslove, ali samo sportske jer zaista vise nema smisla da izbacuju nove/aktuelne ekskluzive, a time i PS5 (slim/pro) "pustaju niz vodu" bukvalno do sledece generacije...
Koliko god vama koji imate PS4(pro) tesko to da prihvatite, naslovi su zaista lose radili i naslovi koji smo do sada dobili nisu "punokrvni" PS5 next-gen naslovi. Jos uz to i ekskluzive poprilicno kasne Pritom Sony moze da zadovoljno trlja ruke dok izbacuje 3x jednu istu igru za koju masno naplacuje korisnicima...

Ali bitno je da se PS4 korisnici ne uvrede...how yes no...
Ne bih da ostavim komentar, odnosno sta mislim, jer ce ispasti da ponizavam korisnike PS4 generacije a verujem da vecina PS5 vlasnika tako razmislja bas iz gore navedenih naslova...

Sve je to ok, razumem - ali ja nisam Sony CEO, i to me ne zanima :D
Neka naprave "staro za novo" program, sigurno može da se iskoristi svašta nešto iz tih konzola - pa neka odrade upgrade.

Mislim, nije ni Sony tu bog zna koliko kriv - izdavači jednostavno neće da se odreknu tolikog broja potencijalno prodatih kopija.

Sve je to ok, razumem - ali ja nisam Sony CEO, i to me ne zanima :D
Neka naprave "staro za novo" program, sigurno može da se iskoristi svašta nešto iz tih konzola - pa neka odrade upgrade.

Mislim, nije ni Sony tu bog zna koliko kriv - izdavači jednostavno neće da se odreknu tolikog broja potencijalno prodatih kopij
Staro za novo rade i sad, sudeci po analozima koje imamo u Dual Sensu 😆 Naletela me inspiracija s ovom komentarima ghah

Korisnici konzola trebaju što više da kupuju najnoviju verziju da poguramo tranziciju ka boljim igrama. Verujem da Sony zna ne samo prodaju konzola već i koliko kojih verzija konzola se koristi jer su prikačene online uglavnom. A znaju onda i developeri.

pa dobro, ako tako gledamo, mozda bi trebali i da doniramo sony-u neku kintu, da bi pogurali tu tranziciju...

Kolko cenite da će da košta non bundle disk verzija? 64999 - 84999 taj neki raspon cenim, ali ovo 85K je previše. Najverovatnije oko 70K.

@CarnX rado bih doplatio za deluxe izdanje igre za najnoviju konzolu. Svaki rad treba da se plati. Ako ubace bolje teksture, modele, efekte, promene i gameplay koliko mogu, ostvare bolji FPS ili rezoluciju, ne mora da bude free upgrade osnovne igre. Problem je što se Xbox S i silni PS4 hardveri nalaze kod toliko korisnika. I kada se za njih napravi igra ona je nužno lošija nego što je mogla biti da ne postoje više.

@CarnX rado bih doplatio za deluxe izdanje igre za najnoviju konzolu. Svaki rad treba da se plati. Ako ubace bolje teksture, modele, efekte, promene i gameplay koliko mogu, ostvare bolji FPS ili rezoluciju, ne mora da bude free upgrade osnovne igre. Problem je što se Xbox S i silni PS4 hardveri nalaze kod toliko korisnika. I kada se za njih napravi igra ona je nužno lošija nego što je mogla biti da ne postoje više.

ma salio sam se ja malo :)

Ne verujem da će da probije 75k bilo bi previše. Svakako ga ne planiram nego čisto onako šta da se očekuje.

Ma kakvi ja uzeo za 65K februar posle launcha. To su posle poceli da sa izmišljenim bundlovima.

U radnji fiskalni itd. Većina je u startu po toj ceni uzela disk verziju u radnjama.

Nazad
Vrh Dno