Pa vidim ja nerealno mi da sam toliko igrao, to je to. Kod mene je i konzola isla u goste i klinac igra na mom nalogu...jel ovde uracunato vreme kad neko igra preko mog naloga na drugom sony? verovatno jeste?
ako je tako, dobro je... zabrinuo sam se malo kad sam preracunao sate u dane![]()
Sony's DualSense Edge controller has "moderately shorter" battery life than original DualSense because of more features within the same form factor and ergonomic design as the original controller
pa isto... plus na mom nalogu su igrali i brat i kum na svojim konzolama...Pa vidim ja nerealno mi da sam toliko igrao, to je to. Kod mene je i konzola isla u goste i klinac igra na mom nalogu...
200$ a ista baterija koja manje traje.
Ne znam za vas ali dok sam igrao novi GoW morao sam da punim bateriju posle 4-5 sati igranja (ne isprazni se načisto ali padne na jednu crtu).
Urban Lifesyle, imam njega ali mi mrsko da vadim lapatopa. Staje PS5 u njega komotno?Ja imam neki xiaomi ranac za laptop, taman staje lepo u njega. Ako ces ranac gledaj neki koji je "kockastiji" da bi mogao lepo da se zakopca preko ps5
Sad sam video i drugi post hvala punoJa imam neki xiaomi ranac za laptop, taman staje lepo u njega. Ako ces ranac gledaj neki koji je "kockastiji" da bi mogao lepo da se zakopca preko ps5
Nisam menjao plastike/ kapice ali sam upravo menjao potenciometar. Imas mnogo upustava po netu kako rasklopiti dualsense bas zbog problema s driftom jer da bi ocistio/ zmenio potenciometar moras da skines te plastike/ kapiceDa li se neko upustao u menjanje analog plastika/kapica, da li imate neki ok snimak korak po korak kako to uraditi? rasklapanje/raskacivanje/sklapanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari