- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ To je diskusija za temu u podforumu "Gde da kupim?": https://forum.benchmark.rs/threads/playstation-5-gde-kupiti.480465/
Baš tako.Kontroler svetli i puni se samo kada zatreba, inace kada je pun, ne svetli. Stoji mi non stop na pad-u. Palo mi je na pamet da mozda ne valja, ali racunam ako ne svetli, znaci da se ne puni i da moze da stoji.![]()
mozda gresim ali sam procitao na nekim forumima da je C1A azurirana verzija u odnosu na staru bez A. U kom smislu bolja verzija, valjda u smislu slabijih kvarova pecurki,generalno azurirana verzija...U kom smislu bolja verzija? Prvi put cujem za to
Što ih štediš? Zar nije pisano da se drift priznaje na reklamaciji i da se dobija novi kontroler bez problema?Nema razloga da ih ne drzis na punjacu, kad se napuni iskljuci punjenje. Ja ih non stop drzim na punjacu dok ne igram jelte, takodje ih rotiram zbog drifta.
Pa nikako.Hvala puno za odgovore oko punjaca. Recite mi jos jednu stvar. Kupio sam skoro PS5 u game centru i dobio sam uz njeg dzojstik sa oznakom C1A za kog sam cuo da je navodno bolja verzija. Kad budem kupovao drugi, kako da proverim da li je C1A ili ona starija verzija posto se to vidi tek kad se otvori kutija i izvadi dzojstik?
Ufff bas bi me mrzelo za drift da ga reklamiram, a sta mi tesko da malo igram sa jednim malo sa drugim. Pogotovo sto drift se pojavi i nestane, barem kod mene. Malo izvrtim pecurke i nema ga par meseci.Što ih štediš? Zar nije pisano da se drift priznaje na reklamaciji i da se dobija novi kontroler bez problema?
Ukratko shareholderi diktiraju šta će se praviti. Ostaje nam samo da se nadamo u nezavisne firme da izbace nešto orginalno.Sorry na offtopicu. Najdraze su mi igre RDR2 ili BOTW ...RPG. Ali 90% tih IP-eva koristi itsi blueprint. Sve isto.
U ovoj recenici si sam sebi dao odgovor zasto prave samo RPGove, jer je ocigleno vecini ljudi omiljena igra neki RPG. Tebi te dve, nekom W3, nekom GoW, GoT, Bloodborne, ER, Horizon... Ok Horizon realno nije nikome 😀Sorry na offtopicu. Najdraze su mi igre RDR2 ili BOTW ...RPG. Ali 90% tih IP-eva koristi itsi blueprint. Sve isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari