Ovo ne znam, jer ne koristim za te svrhe iskreno... valjda ne sme biti jedina svrha, pita, koliko se secam, da li ce biti PRIMARNO koriscen za to, a ne jedino.. iskreno ovaj deo za moguce blokiranje nisam cuo, tako da ne znam.Ček ako ne kaže da će Skrill nalog biti korišćen za klađenje prilikom otvaranja može imati problem kasnije kada mu budu uplatili pare...skrill može da mu blokira nalog zbog toga
Evo sada sam pitao ortaka koji i dalje igra poker na pokerstarsu. Digao je kes pre 5m bez problema. Kaze da samo prave problem ako su vece cifre,tipa 5000 dolara ili vise.
Onda ocigledno nije zabranjena uplata na karticu, iako je trebala biti.. imate dosta poruka da ljudi ne mogu da plate karticom na betting sajtove, kao ni na Skrill ukoliko je nalog namenjen kladjenju.Ja sam u ovoj godini 10-ak puta skinuo pare sa Wiiliamhill-a na internet karticu, a poslednji put 14 Oktobra, na racun je leglo 20-og tako da verovatno i dalje moze
Pogledajte prilog 153658
Znaces jer sigurno nece dati da uplatis sa nasom karticom na njega, ukoliko jeste. Taj deo definitivno blokiraju tehnicki, pricali su ljudi iz banaka da im je dosao dopis da to urade, znaci nisu nasumicni slucajevi.Kako da proverim dal sam stavio gambling ili non gambling na Skrillu kad sam otvarao nalog, posto je bilo davno, i sad ne znam
Ako nekome radi kartica, moze se desiti da ne ide sve preko nasih banaka, pa onda prodje. Mozda Intesin Amex. Ali ovaj deo nagadjam.
Poslednja izmena: