Ako misliš na internet karticu ona i nema pinJa sam danas uzo karticu samo imam nekoliko pitanja.
U koveti gde je trebao da bude pin cod kada se odlepi onaj djavo nema nicega nema pin coda,pa me interesuje da li je to tako kod svih?
Da li mogu ovu karticu da koristim da mi neku uplati novac na ovaj racun ili sluzi samo da kupovinu?
Niti može neko drugi na nju da uplati novac osim ako nije ovlašćeno lice, a isto važi i za Visa Electron.Ako misliš na internet karticu ona i nema pin
Bez uvrede, RR, ali ovo je skroz netacno. Pomesao si kreditne kartice i devizne racune.S obzirom da moraš da otvoriš devizni račun u nekoj "našoj" banci, a da se kod nas sva devizna plaćanja obračunavaju u eurima, mislim da ti ne gine konverzija iz dolara u euro, s tim što će ovde da bude dupla konverzija.
Kad primiš dolare na skrill nalog oni će da idu na devizni račun, ali prvo idu u dinare, pa iz dinara u eure - 2x konverzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari