Pa napisite sta treba u prvi post... NE prati svako ovu temu non stopTreba banovati Moderatoresto ne seku stalna pitanja i jos vise sto ne stave u prvi post
![]()
Hvala, interesovalo me za internet.Za internet transakcije ili i za placanje ovde?
Za internet i za transakcije u inostranstvu, najbolje Visa Electron ili Visa Internet (Electron je bolji u svemu, sem ako bas ne zelis da ima mogucnost placanja na POS terminalima ili podizanja na ATMovima).
Za placanje ovde ne znam, to zavisi koliko zelis dati za odrzavanje racuna.
Inace da li nekome jos istice Amex Green sa depozitom skoro ili mu je skor istekla? Da li su nesto novo ponudili za obnovu ili samo ono sa sajta? (druga godina nije besplatna)
Racunam sta mi izadje bolje. Uz Amex (kao i MC/Visa) mora ceo put biti placen karticom da bi vazilo osiguranje. Za MC mi to uopste ne smeta, jer je kurs odlican. Za Amex... ima 2% fee za sve ne-EUR/RSD transakcije, pa to izadje cesto dosta.
Sa druge strane, Amex vazi za ceo svet, MC/Visa samo za EvropuU stvari, samo sam Amex video da vazi za ceo svet inace, sve ostalo mora da se uvek plati kao zasebno osiguranje.
Mozda, tj sigurno je pitanje vec bilo postavljeno, ali ja pretragom ne nalazim odgovor koji me zanima.
Ako na master kreditnoj imam limit od 500eur, a recimo avionska karta me kosta 550eur, da li ja tih dodatnih 50eur mogu uplatiti preko mog dozvoljenog limita koji imam po toj kreditnoj kartici? Za American nisam mogao, a za Master pojma nemam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari