znaci na kartici imam sve sto mi je potrebno za kupovinu?
Ne bi više šalteruša ništa pomoglo, odma bi se dokoni penzioneri preselili u poslovnicu gde ima više šalteruša, oni to odma namirišu. Evo kod mene ima 3 ekspoziture na 1km. Danas sam bio u ovoj gde rade 4 šaltera (dva za dnevni pazar i dva za ostalo), a u poslovnici je bilo nagurano ~20 ljudi......
Intesa inace i zatvara jedan deo filijala, otpustaju nekih 700 ljudi... Sto bi rekli restruktuiranje.
Ja sam prošle godine više puta bio u Intesi da podignem karticu koju sam ostavio na bankomatu
Jel ima neki insajder u Intesi da pogura da se promeni taj redosled izbacivanja kartice na bankomatu, i da bude normalno, prvo uzimaš karticu pa posle dobiješ keš?
Intesa inace i zatvara jedan deo filijala, otpustaju nekih 700 ljudi... Sto bi rekli restruktuiranje.
Zakleo bih se da tako i funkcionise. Prvo izadje kartica, pa pare.
Rad sa stanovništvom ne donosi zaradu, možda pokrije troškove samo. Bez kredita banka ne zarađuje.
U Intesi stvarno retko vidjam penzionere. Gotovo nikad.
Katica mi je gotova a nisam bio obavesten sms porukom, tako da se ne oslanjajte na to.
Bez veze ... mislim da nikad više klenata nisu imali .... nema šanse da rade sa gubicima...
Kako si saznao ?
kako proveriti stanje na intezinoj internet kartici?
Ne znam odakle ti to da je dodatna usluga. Instaliraj aplikaciju na telefon, ili otvori ebanking pa proveravaj preko toga.
pa koga god pitam savetuje mi da idem ponovo u banku da bi mi omogucili online uvid u racun.stvarno ne trazim mnogo.samo hocu da znam koliko para imam na racunu.
pre je isto moglo preko poruke da se proceri sa odredjenim kodom. Pojma nemqm da li to jos postoji![]()
Zar nije cifra kojom se placa preko internet kartice na deviznom racunu...? koji se otvara prilikom zahteva za otvaranje internet kartice ?kako proveriti stanje na intezinoj internet kartici?
Ako moze neki info, da li eure(u slucaju kad hocu da mi samo euri budu) prebacujem na salteru na dev. racun koje posle koristim kad placam internet karticom ili trazim na salteru da ih prebacim na internet karticu ?
Dobio sam poruku da idem da pokupim internet karticu. Sta treba jos da trazim da se ne bih majao nekoliko puta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari