.....
Sto se tice limita broja transakcija, nisam naisao na devizni limit, ali nisam mogao da platim dinarsku transakciju od >100.000RSD u jednoj transakciji (a radila je u dve). Cini mi se da Intesine kartice imaju limit od 30 transakcija dnevno, ali mozda umisljam!.......
O kojoj kartici pricate? Na novoj Visa inspire kartici je limit pet transakcija dnevno. *****i.
Postoji prosto resenje - e-banking. A salter ti nije ni potreban za otvaranje racuna, kartica i sl. Na to Intesa i cilja, samo ljudi vise vole da ne plate nista nego da ne cekaju u redu![]()
Postoji prosto resenje - e-banking. A salter ti nije ni potreban za otvaranje racuna, kartica i sl. Na to Intesa i cilja, samo ljudi vise vole da ne plate nista nego da ne cekaju u redu![]()
Bilo bi nerazumno da tražimo povećanje broja poslovnica, ali ako neka poslovnica ima 3 šaltera i svakog dana, po ceo dan najmanje 5, uglavnom više od 10 ljudi čeka, ne smatram razumnim da radi jedan, eventualno dva šaltera.
Ja sam prosle godine u Intesu otisao 3-4 puta najvise, i to 2 puta da se zalim zbog glupiranja sa Visa Magnifica i Maestra i duple konverzije, a kreditnu Intesinu koristim dovoljno cesto da nije da "ne koristim njihove usluge pa ne moram da idem".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari