MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Nema. Nisi valjda brisao staru Master?
Da li je neko koristio ovu karticu na booking.com. Pročitao sam jedno iskustvo da Reiffaisen Virtuon odbijaju.
Credit Card / Guarantee / Payment information
Payment
You have now confirmed and guaranteed your booking by credit card.
All payments are to be made at the hotel during your stay, unless otherwise stated in the hotel policies or in the room conditions.
Please note that your credit card may be pre-authorised prior to your arrival.
Meni bi trebalo odma da skinu pare po rezervaciji, imam razne Vise, Maestro, Master, ali su sve debitne i vezane za dinarske račune, dal će neka proći?
Posto mogucnost da se PP koristi samo za PP, ali ga dosta njih koristi kao CC procesor (kupac ne mora da ima PP nalog ali mora kartica biti iz zemlje koju PP podrzava svejedno).Ne razumem, misliš da ne može da se plati hotelu koji koristi PP, kao bilo šta drugo preko interneta, bilo ebay ili šta već?
Mozes Visa Electron da trazis da se veze za taj racun, debitna je. Samo nemoj istu da koristis za dinarska placanja onda.Inače, kako imam devizni rč u Intesi zbog internet Vise, da li mogu da tražim i karticu kojom bi moglo da se plaća na bookingu i koju, da li mora kreditna, jer ona sigurno nije besplatna?
Mozes Visa Electron da trazis da se veze za taj racun, debitna je. Samo nemoj istu da koristis za dinarska placanja onda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari