Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Tako je.

Pitanje vezano za NFC protokol, bezkontaktno placanje mobilnim telefononm. Trebalo bi da usluga bude dostupna do kraja godine, da li neko zna kada ce da pocne sa funkcionisanjem i da li ce se placati neko odrznavanje kao sto bi za intesa-mobi trebalo da se naplacuje od nove godine. Negde sam procitao da Sony telefoni koji imalu NFC a sad ih ima vecina da nisu pogodni sa placanja.

Danas oko 16h sam otvorio tekuci racun u Intezi i rece teta (fina neka (garant zato sto otvaras, inace da zatvaras bilo bi svega samo ne nasmejanog lica)) i rece mi da ce mi za 2 sata stici neki kod ili sta vec na mob i da cu uneti negde aktivacioni kod sto sam dobio i tako nesto... Poruku nisam dobio, a evo skoro jedan izjutra...

Sad se ja pravim pametan i rekoh mozda da odem na njihov sajt da napravim online nalog mozda treba rucno da napravim, kad ono izadje mi neki error... Sta je LIB? Jel to isto sto i aktivacioni kod ili?

LIB si trebao da dobijes od te fine tete cim si joj rekao da planiras da koristis on-line. bez njega ne mozes ni da se ulogujes ni da otvoris nalog.
taj kod koji bi trebao da ti stigne na mobilni, mi jedino lici da se odnosilo na Intesa-mobi uslugu. mada, vecina nas je preko svog online naloga aktivirala Intesa mobi, i nikakav SMS nismo dobili :)

izgleda da ti se smesi nasmejana fina teta opet :)

P.S. ostavljam kao mogucnost da su promenili nacin otvaranja online naloga pa ti sada salju lozinku na SMS, ali nisu te ni za username pitali?

Ni za sta me nisu pitali, samo za pare !#%#$%# im njihovu! Samo je rekla dobicete poruku odete na tu adresu i kucate aktivacioni kod i to je to aktivirali ste valjda online..

Dobio sam na nekom papiricu odstampan nesto partija i akt. kod, to je sve sto sam dobio od njih, a rekao sam da hocu online da koristim i preko app i ona uzme prvo mi upise za iphone, a lepo sam joj rekao da mi treba za Galaxy S 2 zaboravih da napomenem android i onda kasnije opet prepravka :)

P.S. Jos nesto da pitam... Koja je razlika izmedju E-bankinga i on-line usluge i M-bankinga? Ja sam mislio da je sve to isto :)

Poslednja izmena:
E-banking iliti Intesa online je preko sajta pregled racuna, placanje i sl. za to ti treba broj partije, LIB i onaj CD sa sertifikatom.
M-banking iliti mobile banking iliti Intesa-mobi je Android/IOS aplikacija sa istom funkcijom.

sa tom partijom i akt.kod bi mogao da odes na online i da probas da se ulogujes....

Ni CD taj nisam dobio :D a ni LIB nigde ne vidim da to pise negde...

Pa ova meni nista nije dala koliko ja vidim... Odracu je :D

Partiju da kucam umesto username-a?
A aktivacioni kod da kucam kao sifru?

Poslednja izmena:
CD moras da trazis i dobijas za koji dan tek :) (barem je tako bilo)

nije, dobija se odmah po otvaranju racuna, makar pre 3 meseca.

Djilkose, imas Kreiranje Naloga pored Prijave, tu pravis u/p za online.

Da ali kad odem u kreiranje naloga trazi mi LIB i sad ja posto nemam LIB kucao sam ajde da probam aktivacioni kod i dobijem nepoznati korisnik (Err_96024)

Aman, bemu plek, šta si navalio sa tim aktivacionim kodom. Ako piše da treba LIB, treba LIB ....

Aktivacioni kod, to ti je da aktiviraš aplikaciju u mobilnom, nema veze sa sajtom .. skini sa STOREa aplikaciju, pa aktiviraj.

Nema šanse da nisi dobio LIB, to ti je LičniIdentifikacioniBroj, nalati se u PERFORIRANOJ koverti, zatvorenoj, i u njemu je on ....

Ako si izgubio ili stvarni nisi dobio, idi u poslovnicu, i traži RePrint LIBa, i dobiješ ga odmah, i traži odmah i CD za plaćanje preko neta.

Kad sve to dobiješ (trebalo bi odma da dobiješ sve, ako ne, onda insisitiraj, jer se odmah izdaje) onda se vrati ovde, pa idemo dalje ....

Mora da ti je dala partiju i lib prilikom otvaranja. Bez toga ne mozes nikako da napravis nalog ;)

Evo šta sam dobio jedino na papiriću nigde nema LIB...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1351598231365.jpg
    uploadfromtaptalk1351598231365.jpg
    33.8 KB · Pregleda: 418
As i said:

ili stvarno nisi dobio, idi u poslovnicu, i traži RePrint LIBa, i dobiješ ga odmah, i traži odmah i CD za plaćanje preko neta.

Kad sve to dobiješ (trebalo bi odma da dobiješ sve, ako ne, onda insisitiraj, jer se odmah izdaje) onda se vrati ovde, pa idemo dalje ....

Mora da dobiješ 2 koverte. Jedna je sa LIBom, druga je sa Kodom za CD.

Nista moram do poslovnice, jao kakvi su paceri...

pozdravi nasmejanu tetu :p

Ili promeni poslovnicu pa razgovaraj sa nasmejanom curom, a ne tetom :) :)

Guska jedna, inace ima oko 28-29 godina dobrostojeca, nema burmu, nema prstenja, radi u banci, pa ko hoce :p

P.S. intesaMobi mi radi :D bar nesto sto radi :D

"Klinac", ako je to teta.... drzi se dalje od "devojcica", ispada nelegalno je :)

Da li je neko nasao gde se sada nalaze dodatne kartice? (Tipa moja je osnovna, dok nisu menjali e-banking mogao sam da vidim i dodatnu i posebno potrosnju po njoj, ali sada je cak nigde ne nalazim...)

ako mislis online, vidim sve kartice osnovne i ovlascene, ali mi za ovlascene ne daje dodatne informacije.

Gde vidis dodatne? Meni je samo osnova u onoj listi, kad odem pod Kartice u gornjem meniju.

ha, nisam se dobro izrazio - kod supruge na nalogu vidim samo osnovne, dok kod mene vidim njene kartice na koje sam ja ovlascen i moje.

malo glupo, kad bolje razmislim.

Pricamo o kreditnim?

aha

Sad vidim da i ona ne vidi dodatne kartice, vec samo bash njene (kao i ti samo svoje?).

Kod RF ovo sve lepo radi - cak imam i pregled biznis kartica koje su na moje ime ;)

"Klinac", ako je to teta.... drzi se dalje od "devojcica", ispada nelegalno je :)

Ja njih sve zovem tete iz zaebancije, a ne zato sto sam ja klinac :)

Uzeh LIB i napravio nalog, sad je ok sve :D inace ona kao nisam ja tebe dobro cula da i to hoces... :)

Nisam uzeo -.-

zurio sam hitno nesto sam u frci i rekoh dajte mi lib i ono sve sto mi treba i ona mi dala ja pokupio i otrcao na drugu stranu grada, a znao sam da mi nesto jos fali, ali sam zaboravio u zurbi... a kako se ona nije setila da mi daaaaa... mada svejedno sutra moram do centra...

Dobro ... sad mož samo da gledaš u svoje račune .... :) U stvari, sa fona možeš da plaćaš valjda ....

Barem ih vidim ako nista drugo :D

Vrh Dno