Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Nisam stigao da probam na ova druga dva, instaliroa sam kod mene IE9, i opet isto shit se dešava.

Ujutru ću da probam kod klinca.

Šta mož da bidne, pojma neam ...

Nešto nisi dobro podesio. To je kombinacija koja radi bez problema.

Upravo rešeno.

Zvao intesa korisnički, 45 minuta smo se hebavali.

Morao sam da negde u program files brišem neke stvari, (iako IE koristim SAMO za intezu) sve smo pobrisali, namestili da zaboravlja i briše istoriju pri svakom izlasku, i sada radi. Ne mogu da kažem šta je tačno rešilo problem, jer smo 3-4 puta startovali i nije htelo, i onda smo krenuli da rešetamo sve što ima veze sa IE.

Sada je čist ko suza, ne pipam ga više, i koristim samo za intezu. Home page mu je stranica za log, i to je to ... :) :) :)

Sta si konkretno brisao? Mozda radi, ali ocigledno na Win7 zeza kad na toliko mesta ne radi.

Imam je vec godinama i zadovoljan sam. Posle svake reinstalacije sistema lako podesim IE (koji takodje koristim samo za Intezu :D). Naime, na log strani imas Help koji vrlo precizno objasnjava korak po korak kako podesiti Explorer i problema nema ;)

Da si ti nama ziv i zdrav, pa da nam kazes kako to prevesti u IE9 da radi ;) Sve sam ja to lepo podesio ali od kad je IE9 (i dodatno iskljucio ActiveX filtering) nece :(

moja podesavanja:

Prilozi

• online1.png
    online1.png
    28.6 KB · Pregleda: 77
  • online2.png
    online2.png
    44.3 KB · Pregleda: 80
  • online3.png
    online3.png
    45.4 KB · Pregleda: 71
  • online4.png
    online4.png
    44.3 KB · Pregleda: 71
  • online5.png
    online5.png
    39.8 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
alfa, ne znam .... samo sam kao robot išao gde mi kažu, jer sam bio jako besan.

Ali eto, ipak znaju neki posao, pa pozovite 011/310-88-88 ako imate neku muku, jako su strpljivi, i odradićete.

Ja koristim IE tab za chrome, radi bez podesavanja na XP, Visti i 7

A ako probaš nešto da platiš, sumnjam da ćeš moći.

TT

Probah da iskljucim (nije uninstall :() IE9 iz CP-a->Prg and Features->Windows features, ali to samo disabluje IE i nista vise - ne mogu da vratim IE8.
Podesavanja su ista kao kod IzNoGood-a, s' tim da sam probao i da disablujem ActiveX filtering i da enablujem ista stvar :( Nece pa nece :)
Stvarno cu da zovem tehnicku.

OT: Intesa e-banking za fizicka mi nije bitan tu, vec Office Banking koji isto ne radi kao ni RF online banking za firme (a ni placanja ne rade naravno u obe banke za fizicka lica).

Imam IE8 na Win XP SP3. Kao i mnogi drugi korisnici, IE koristim samo za sajt Banke Intese. E sad, podesio sam sve kao što piše u uputstvima na sajtu. Ali mi i dalje na login stranici izlazi poruka na vrhu stranice "Rad sa sistemom fajlova nije moguć. Podesite Explorer prema uputstvu...", ili tako nešto.
Neobično je što i pored te poruke ja mogu da se ulogujem, da vidim stanje na računima, da vidim sve nastale promene, pa i da prebacujem novac sa računa na račun (jedino nisam probao plaćanje sa one stranice gde je slika uplatnice). Ne žalim se, već samo konstantujem da mi funkcioniše sve što mi treba, iako dobijam poruku o grešci.

Zvao RF podrsku (posto me najvise smara sto ne radi RF e-banking za firme, sam Intesin za fizicka mi nije problem). Nakon 15 minuta ne-truda :) rekli da se vratim na IE8 :)
Radilo naravno - i nekako je proradilo u IE9 posle reinstalla!

AAAAa, poludeću zbog ovoga! Hitno mi je potrebno da prebacim pare sa jednog na drugi račun, da izvršim plaćanje preko visa internet kartice. Već sam par puta to radio i sada imam neki problem. Kaže ovako:

GREŠKA, Transakcija nije izvršena: Cast from string "Verdadero" to type 'Boolean' is not valid.

Molim vas za pomoć što pre. Treba da kupim avionsku kartu i dosta je pojeftinila, plašim se da će uskoro da poskupi. Ako je problem, treba da prebacim 200e. Šta radim pogrešno? U pitanju je winxp, ie8, službeni laptop.

Moraćeš da pozoveš korisničku podršku!

Naravno, od kuće mogu da prebacim pare, i naravno, poskupela je karta! I sad mi zbog onih njihovih *****nih 6% fali mi 0.87€!!! Uh koliko sam se iznervirao! Sad moram da cimam oca da mi uplaćuje pare opet.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ako vas zeza intezin online banking, probajte i ovo:
c/windows/downloaded program files i tu desni klik na Proxymoduleclass pa opcija update

ili da koristite 32-bitni IE, ako ste na win7 64bit
Program Files(x84)/Internet Explorer/iexplorer.exe

Podigao sam novu karticu, isti broja kao stara, jedino je izmenjen CVC kod.
Kad pokusam da je dodam na paypall dobijam

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Proslo je ~10 minuta od kd sam dosao iz banke, mozda treba da prodje jos vremena?

24 sata.

A ako probaš nešto da platiš, sumnjam da ćeš moći.

TT
Sta da platim? E-banking mi sluzi za prebacivanje sa jednog na drugi racun(internet kartica) i proveru stanja, imam par kompova u firmi na xp, visti i 7..i na svaki sam stavio chrome sa ie tabom bas zbog bankinga i quick&clean da obrise sve

Poslednja izmena:
Imam pitanje, pokusavam vec 2 puta da verifikujem Intezinu internet karticu na Moneybookers i ne uspeva mi, dobijem lepo na intezinom on-line stanju nedospelo 1.35 eura a to kada ukucam kao potvrdu na moneybookers kazu ne valja
Gde gresim? Hvala

Zovi korisnički za tačnu cifru. To 1,35 je rezervisana, a ona je neki procenat veća. Kaži da ti treba za verifikaciju, znaće o čemu se radi.

Pa sto ne napisu da je to obracunato, ili da stave obe. Svasta. Hvala puno

meni ne prolazi WoT premium mladjem burazu :( .. grrr...

Ljudi ajde da ne citam 50 strana posto vec jesam, kako da im iscupam LIB za Visa Internet? I potvrdite mi da mi ne treba cd, right?

Ne treba cd. Odeš do poslovnice (ne znam da l' mora ona u kojoj si i izvadio karticu, verovatno mora), kažeš da bi hteo da ti omoguće ebanking opciju. Gospođa teta u banci će da čačne komp par minuta, pa će ti dati u koverčetu LIB. I ako se dobro sećam, beše 24h ''čekanje'' da ebanking proradi.

Poslednja izmena:
Gospodja teta ni 3-4 godine starija od mene mi rece da se ne dobija LIB za tu karticu i kada sam pitao da li je sigurna, rece da je sigurna :D. Zato pitam kako da im iscupam ;).

Dobija se 100%. Kako bi mi ostali mogli onda da pristupljujemo ebanking opciji? Ako hoćeš, mogu taj papir/koverče da ti slikam da vidiš.

Reci toj teti da hoćeš da pričaš sa drugom tetom koja zna svoj posao. :D

Ma svestan sam ja da se dobija, ali sam hteo da cujem dovitljiv nacin nekoga ko je imao iste probleme kao ja, posto se secam da nisam jedini, cak mislim da su na istom mestu imali problema (Banovo Brdo)... idem sutra, pozeli mi srecu da barem jedna od njih 4 zna svoj posao :D.

Nazad
Vrh Dno