Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Meni je preglednije i vizuelno dopadljivije.

Jos uvek isti sistem, samo IE funkcionise.
Takodje, mogli su da povecaju font :)

auh, sta ucinise...
dreci ova nandzurasta... za sve pare!

Valjda treba malo vremena da se čovek navikne, ali meni ovo deluje i nepreglednije i sporije i do zla boga šareno.

Sarenilo se da srediti, ali u Large Fonts sada ne radi 90% pregleda :( Ranije samo kursna lista nije radila kako treba...

Jel' i vama ne radi pregled Nedospelih Obaveza na karticama ili je i to do Large fonts?

Teraju me da se vracam na IE6 ffs!

Kod mene radi, znači da je ovo drugo...

Tek sad vidim da Intesa nema opciju da stize SMS pri trosenju sa debitnih kartica.
A i SMS za uplate preko 1000din na racun - kasni 0.5-1 sat.

Koliko se secam, ovo je u Reiffu trenutno!

^
uveli su od skoro SMS obavestenje, ali jos se nisam usudio da testiram... inace, i AIK to trenutno radi...
mozda Reiff nema toliko transakcija/racuna ko Intesa, pa zato stize odma' :p

cek da iskopam... evo ga

NAPOMENA: Provera stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih SMS obaveštenja tarifiraju se 7,08 dinara + osnovna cena poruke za korisnike MTS mreže, za korisnike Telenor mreže 7,68 dinara + osnovna cena poruke, a za korisnike VIP mreže 7.68 dinara.

To je na zahtev.
A Reiff ima pasivna sms obavestenja - provuces karticu u Maxiju i stize SMS sa transakcijom :)

To bih i ja voleo. Koliko puta mi ljudi uplate nešto, ja proverim online, legne, a SMS stigne posle sat-dva ..... smešno za kuću kakva je Intesa . .. .

nego... ne vidim nigde opciju za prenos sredstava sa jednog na drugi racun... jesam oslepeo ili? :p

poslao sam email i intesi...

To je na zahtev.
A Reiff ima pasivna sms obavestenja - provuces karticu u Maxiju i stize SMS sa transakcijom :)

nije sve ... ima i ovo:
Besplatna SMS obaveštenja

O isticanju ili promeni iznosa Vašeg dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu ili neizvršenju nekog od Vaših trajnih naloga.

O potrošnji po kreditnoj kartici, uplati na tekući račun ili uplati iz inostranstva na devizni račun.

Ukoliko ste već prijavili Vaš broj mobilnog telefona u Banci, za navedena SMS obaveštenja možete se prijaviti i slanjem aktivacione SMS poruke na broj 1500. Ova obaveštenja dostupna su Vam u roku od 24 sata od trenutka prijavljivanja.

koliko kontam, to bi trebalo da ti javlja svaku promenu na kartici, al' ko sto rekoh - ne bi ja da eksperimentisem :D

nego... ne vidim nigde opciju za prenos sredstava sa jednog na drugi racun... jesam oslepeo ili? :p

poslao sam email i intesi...

Nasao...
ako nekom treba... to je sada pod placanja...

edit: kako je sporo... :'(

Poslednja izmena:
Ja sam samo stiklirao obavestenja za uplate (a i to me smara iskreno jer uglavnom samo ja sebi uplacujem :D), i stizu za max. 10-ak minuta.

U Raiffeisenu mozda radi ali tamo sve vise kosta a manje se dobija :( Jedino je kurs bolji za neke stvari.

Prenos izmedju racuna je pod placanja - pa tab Prenos.

nije sve ... ima i ovo:

koliko kontam, to bi trebalo da ti javlja svaku promenu na kartici, al' ko sto rekoh - ne bi ja da eksperimentisem :D

Ima, ali to je samo za kreditne kartice.
Raiff paket je 250din koliko kosta i Intesa HIT.

Bas smaraju ovi iz Intese, svaka grcka banka ima tu uslugu koja normalno radi.

Ne postoji jos uvek takva usluga kod Intese.

Ja sam bas presao iz Rajfajzena, gde sam dobijao obavestenje prilikom svakog koriscenja kartice, a sada, u Intesi, toga nema. Pitao sam, i receno mi je da nemaaaa :)

Jel vama radi online banking iz firefoxa? Kod mene dugme Potvrdi ne moze da se klikne, kao da je naslikano umesto pravog dugmeta. Enter ne pomaze. Tako je bilo i pre nego sto su uradili ove izmene, bio sam primoran da idem iz IE iz koga sve radi kako treba.

Pa bila je ta diskusija već, portal je i urađen da radi samo u IE.

Ostao je isti sistem... totalno zavise od activeX-a..
na zalost...

mozda glupo pitanje , sad sam tek podneo zahtev za intezu , jer su na ePassporte ukinuli viza kartice (njihove) nem pojima sto pa vise ne mogu da dizem kes preko te kartice . sad me interesuje jer ima opcija da idem withdraw na neku svoju karticu , konkretno na ovu intesinu , da li ona to podrzava , mislim da je povuku sredstva na nju a ne samo da se korsti za shoping ? pretpostavljam da da , ali nije greda pitati :D
isto i za PP ?

Što se interfejsa i dizajna tiče, stari jeste bio pregledniji, ali naviću se i na ovo.

Smeta mi što je DRASTIČNO lošiji odziv stranica i iskreno se nadam da je to samo privremeno do ne srede sistem.

Kada sam video da su nešto promenili, ponadao sam se da su za kreditne kartice počeli da popunjavaju i kolonu "Datum dospeća", ali ona i dalje stoji prazna.

^ makar su napravili da direktno mozes da platis racun za kreditnu ... funkcija Uplata na karticu

Bilo je toga i do sada, samo se zvalo prenos.Sada su samo grupisali neke stvari na logična mesta.Mene jedino nervira što su mi adresu vratili na prethodnu iako sam pre godinu i po lepo sredio sve posle ženidbe (neko bi rekao udaje :d)

Kada sam video da su nešto promenili, ponadao sam se da su za kreditne kartice počeli da popunjavaju i kolonu "Datum dospeća", ali ona i dalje stoji prazna.

Pod kojom stavkom konkretno? Ja sam uvek imao datum transakcije i datum dospeca (s' tim da datum dospeca je prazan dok ne dospe transakcije jel' te ;))

da tako je
nesto se PJ zbunio ;)

Govorim o nedospelim obavezama kreditnih kartica.

Ja u koloni datum dospeća očekujem da vidim datum u budćnosti, odnosno kada transakcija dospeva za naplatu. Ako kupim nešto u Maxiju 01.09. i oni daju odloženo plaćanje (recimo 30 dana), u koloni dospeće očekujem da vidim 30.09. Anyway, uglavnom je problem i bio sa Maxi prodavnicama, pa tamo više ne koristim Master, da me ne nerviraju :)

to je zato sto u Maxiju imas 100 dana odlozeno ako kupujes Intesa Masterom :D

Uslovi plaćanja: gotovina, čekovi, platne kartice Maestro, Mastercard, Diners, Visa, Yuba, Dina, American Express. Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost odloženog plaćanja od 70 do 100 dana kreditnim karticama Mastercard i Visa Intesa banke.

meni pre nekoliko godina tako nastao problem jer mi se pojavila posle 3 meseca neka smesna suma da platim i blokirali mi karticu, a ja nisam ni pratio sta mi je sa Masterom jer ga nisam aktivno koristio...
tako da sam ja mislio da sam sve regulisao u mesecu kada sam napravio racun, al' me Intesa i Maxi castili odlozenim :D

Nazad
Vrh Dno