Kartica se zove VISA INTERNET KARTICA ....... Šta ti to kazuje?
Do sada nisam video da bilo gde eksplicitno navode da primaju "Visa internet" karticu.
Moja Intesa Visa Electron (izdata čini mi se u junu 2009, tamno zeleni dizajn) ima CCV2 kod. Nisam probao online plaćanje, avio karte i rezervacije hotela plaćam Intesinom Master Card. Sada imam i ovu Visa Internet, njome sam plaćao, online, vinjetu za Mađarsku.Moja Intes Visa Electron nema CCV2 kod, tako da sa njom nije moguće plaćanje online. Bar ja nisam uspeo kad sam probao...pre nekoliko godina...
Prijavite Vašu MasterCard platnu karticu odmah i zaštite se od potencijalnih zloupotreba na Internetu jer se svaka sledeća kupovina na Internetu više neće moći obaviti bez fizičkog prisustva Vaše platne kartice i unosa PIN-a.
Ako sajt ima MC SC, onda ti je neophodan token, a ako nema taj sistem zaštite, predpostavljam da ćeš moći da platiš kao i do sada.da li to znaci da ce moci da se kupuje samo sa sajtova sa MasterCard SecureCode?!?
Koji je to sajt u pitanju? Veliki bi bio propust da ne moze bez tokena na sajtu ili isto tako da kartica ako se registruje za CAP posle moze da se koristi bez CAP-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari