Online na .rs radi, al naravno sertifikat i dalje glasi na .com pa browser kuka. Takođe neki linkovi u zaglavlju onlinea vode na .com a neki na .rs :bottle: :wall:
Stvarno su pajseri...
Pa tako se i zove sajt srpske Intese :bottle:
Da li si siguran?Na karticu ne moze niko da ti uplati, pa ni ti sam, vec iskljucivo na devizni racun za koji se ona veze. A i na taj mozes samo ti da uplacujes ili ovlasceno lice po tom deviznom racunu (po zakonu o deviznom poslovanju NBS). Sto se tice uplata iz inostranstva preko loro priliva to nije moguce, jer to je poseban tip deviznog racuna (tip 310) koji ne podrzava tu opciju, vec je potrebno otvoriti klasican avista devizni racun (tip 302) po kom ces moci da primas novac iz inostrastva. Pa onda, kada novac stigne na 302 moci ces, elektronski ili u bilo kojoj ekspozituri, da izvrsis prebacivanje sa 302 na 310.
Poštovani,
Internet sajt Banca Intesa kao i prateći servisi elektronskog bankarstva bili su delimično nedostupni u petak 12. februara 2010. godine usled tehničkih problema.
Stručne službe Banca Intesa preduzele su sve neophodne korake da se problem otkloni, tako da je tokom vikenda normalizovano fukcionisanje servisa baziranih na Internet tehnologiji.
Izvinjavamo se ukoliko ste imali poteškoća u korišćenju naših usluga elektronskog bankarstva i ujedno Vas pozivamo da nas kontaktirate putem telefona 011 310 88 88 u slučaju da Vam je potrebna bilo kakva asistencija ili informacija.
Hvala na razumevanju.
Vaša Banca Intesa
Lice (pravno) koje ima merchant account (za processing kreditnih) moze da ti uplati na kreditnu. Meni na kreditnu se uvek vraca VAT iz Engleske kad izadjem.Upravo tako. Na avista devizni racun se uplacuju pare, koje se posle prebacuju na racun kartice (takav je slucaj recimo kod mog Amex-a).
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
.... E sad, hocu da dodam bank account na Paypalu, jel moze neko da mi objasni ovde ili na private kako da to izvedem?! Imam Amex od Banke Inteze. Castim za pomoc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari