DjumaBG thx i recenzija bi trebala biti gotovo do srijede
Gizmor koristimo Casio high-speed kameru (slow motion video) od 100 do 1200 za prikaz pokretne rezolucije i i svih stalih anomalija.
Niko to do sad nije uradio koliko znam.
Sve če biti dokumentovano videom u 720p i highspeed-u, tako da nema više rekla kazala.
Na primer X10 od 42" u Technomax-u u Zagrebu košta oko 69.000 a kod nas je 82.000 dinara. Isto tako je 46G10 u Zagrebu 130.000 dinara pa sad izračunaj koliko bi trebalo da bude kod nas...
kod 42" plazmi, da te ispravim...Piksel je kvadratni a ekran je 16:9. Kada poređaš 1366 kvadratića vodoravno i 768 uspravno dobiješ jedan pravougaonik sa odnosom strana 16:9.
Kod plazmi je drugačije jer je rezolucija 1024x768. Da bi u ovom slučaju dobio pravougaonik sa odnosm stranica 16:9 onda ti pikseli moraju da budu širi.
Nani, koliko je u BIH 50G10, ako ti nije problem da kazes
kod 42" plazmi, da te ispravim...
Vjerovatno isto pravougaoni, mada ja nesto nisam ni gledao 37" plazme, samo 42 i veceA kod 37"?
http://www.tec7.co.uk/Television/Plasma/Panasonic+50PX8+Plasma+TV_TH50PX8B/1945.aspx
nadam se da nije reklama ..poshto je van granice...
Nego vredi li ?
Prezvakano x puta. Ne vredi uzimati tv preko granice, jer kad se sabere carina+troskovi transporta dodje ti isto. Jos gora stvar je garancija, jer ako se desi nesto sa tv-om moras da ga nosis opet preko granice..
Dobijesh VAT nazad, transport je dzhaba, kada dobijesh vat nasha carina + pdv je svega 5% vecja, no to nije moje pitanje. Nego vredi li to 50k ili ima bolji "Deal" kod nas? i vredi li to chudo poshto je stari model?
Nani, hvala na odgovoru. Samo jos jedno pitanje. Da li se u BIH pojavila 54 incna verzija, dakle P54G10, posto vidim da je ima u Americi odavno? I ako jeste , koja je cena?
Hvala
Smrc, ja hocu da kupim 50" za 50k din![]()
Nani kako ide recenzija? Kako vas sluzi oprema, jel nema nekih problema? Ocekujem da bude u sredu kao obecano![]()
a jel se zna koliko ce onda biti 58 incna verzija?
Napisao sam tekst oko Metodoligije testiranja na http://hdtelevizija.com/2009/05/25/metodologija-testiranja-tv-a-by-hd-televizija/
pa ako neko ima kakav prijedlog dobro je dosao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari