Kao što reče Ji, rade svaki dan 0-24, osim za praznike.Mali offtopic...jel zna neko jel radi Metro nedeljom?
I ja sam tako razmisljao i pre pola godine uzeo Panasonic PV80, a vreme je pokazalo da nisam pogresio...SD-a 2011-te neće ni biti (osim kod nas, naravno).
Čitajući ovu i par sličnih, tema moja konfuzija oko toga šta uzeti samo je još veća. U početku sam bio ubedjen da je prava stvar za mene Full HD 40 ili 42-ka, a sad sve više razmišljam o 42 HD Ready plazmi?!
Hvala na informacijama. Javi kako je stanje u Merkatoru. PozdravEvo da odgovorim sam sebi i ostalima, posto niko nije hteo ili znao. Bio sam jutros i ne traje vise akcija. 50" model je oko 79k dok je 42" oko 55k. Otici cu sutra ili preksutra do Merkatora pa da vidim jel tamo traje akcija.
To nije OK, podesi rezoluciju slike na 1024x768 i u opcijama TV-a za Picture size na Just scan.
(možda se kod tebe ova opcija zove drugačije)
Koji deo sa pikselima?takodje i onaj deo sa pixelima prebaci na Full RGB
Da, tako se zove i kod mene. A nisam te razumeo samo, jel na TV-u da podesim tu rezoluciju ili u drajverima?
Probaj da podesis rezoluciju na 1280 x 720 pa onda ako nece uradi overscan, ATI je prilicno uprskao stvar sa ovim ni meni se ne svidjatakodje i onaj deo sa pixelima prebaci na Full RGB
![]()
Zašto bi podešavao veću rezoluciju od fizičke rezolucije njegovog TV-a? Time se ništa ne dobija.
Zato sto nisu isti pixeli kod plazme i lcd pa 1024 horizontalnih odgovara 1280.
Sto se tice podesavanja, kod buraza sa laptopa koji ima integrisanu AMD grafiku preko HDMI extended desktop, overscan 0 i 1280x800 za lap i 1280x720 za plazmu. Znaci, moze da se namesti samo se nisi dovoljno potrudio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari