almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 415
Bice F2P igra.
Imao sam mesec dana pristup zatvorenoj beti na PS5 za novu fifu i zaista obećava.Dosta loše .. ali deluje da je cela godina propala što se tiče sportskih igara. Ne zna se koji je naslov gori.
Ja zato i ne volim FIFA i baš to mi i smeta na novijim PES-ovima. Sporiji gameplay, realnost i sl. PES je uvek bio više arkadni fudbal u odnosu na FIFA serijal. Ja da hoću da igram pravi fudbal istrčao bih na poljanče. Hoću da se zabavim. I sam PES igram podešen na speed 2. Ali ne mogu da podnesem gluposti koje godine iz godine prate pes. Zilion bagova i sl. Sa zadnjim PESom imam utisak da dodavanje ode svugde osim gde sam ja hteo.Imao sam mesec dana pristup zatvorenoj beti na PS5 za novu fifu i zaista obećava.
Zbog NDA ne mogu puno da pričam, ali obećava. Animacija i ponašanje lopte kod paseva je prirodnija. Igra u polju sporija i realnija. Ako ne budu čačkali i ubrzavali gameplay do izlaska. Biće zaista dobar fudbal.
PEs arkadni?. Mogo si uvek sve moguce driblinge da izvedes dok to fifa nije imala nikad , centarsutevi , akcije uvek si mogao nesto drugacije . Da ne pricamo o sablonu u FIfi po kojoj si davao golove... i td..Ja zato i ne volim FIFA i baš to mi i smeta na novijim PES-ovima. Sporiji gameplay, realnost i sl. PES je uvek bio više arkadni fudbal u odnosu na FIFA serijal. Ja da hoću da igram pravi fudbal istrčao bih na poljanče. Hoću da se zabavim. I sam PES igram podešen na speed 2. Ali ne mogu da podnesem gluposti koje godine iz godine prate pes. Zilion bagova i sl. Sa zadnjim PESom imam utisak da dodavanje ode svugde osim gde sam ja hteo.
sta je random izbor ekipa, na trougao pa tako 3 puta? ne razumemJa igram sa random raspoloženjem i random ekipama (iz tri pokušaja biramo). Ali se igra na brzini dva. Tako je od kako držim igraonicu odnosno od 2007 i ps2.
Pesuniverse, imas na YT spoonypizzas kanal tamo ti je sve objasnjeno A meni je uvjek raspolozenje random i brzina ona koja dodje na "nulu"Nisam ni znao da imaju patch-evi za PES na PS4… imate li koji da preporucite?
Pes 21 je za ovaj svemirski brod...ocajan je, mozda ga poprave sa apdejtima ali za sad je ocajNisam probao jos sam na poslu ali me interesuje u poredjenju sa proslogodisnjim 2021 jel moguce da je losiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari