Šta je novo?

PES 2022

Mogli su pes 21 da ostave i praktično nadograđuju svake godine kao što rade sa ovim glupim efotballom.

Mogli su pes 21 da ostave i praktično nadograđuju svake godine kao što rade sa ovim glupim efotballom.
Razumem šta misliš ali razmisli koliko ih to ne zanima kada na efootballu zaradjuju nenormalno. Master Ligu nismo dobili posle 4 godine obecanja. Ni jedan offline mode neće da uvrste u igru jer na njemu ne zaradjuju. Ukratko pohlepa i kapitalizam ubili su romantizam i renesansu ali zato zajednica živi i imate da birate.

www.evo-web.co.uk
www.pessmokepatch.com

Okačiću i neke stvari što sam radio ma "evo" pa ću linkovati. Ali to odlažem već 3 meseca 🤣

Bacaju pare mala deca koja vuku roditelje da im kupuju... Imaš i varijantu gde preskaču doručak, pa skupe pare i kupuju razne skinove i slično... Nagledao sam se svega i svačega na terenu (poslovno). Dete kupi karticu ili skin, znaš koja sreća i tako u krug. Kada smo mi bili mali, bio si srećan i imao opipljivu stvar (igračku) u ruci. Ogromne pare se vrte tu, a firma kada usavrši igru do granica da može da mlati pare, otpusti sve programere i nastavi dalje dok ne isisa sve. Kada i to dođe, onda se okupe novi i mladi programeri koji prave novu verziju igre i tako u krug... Kapitalizam baćko moj, kapitalizam. 😀

Arapi klinci spucaju pare i pare. Dok sam bio 2 divizina pre par godina svaki maltene tim je imao celu posravu sa najboljim kgračem iz 1/150, da su pola tima plaćali po ceo set to je nekoh 1000eur a verujem da su mnogo mnogo više spucali. Igra tada iako velika većima tih igrača ne zna da igra skriptuje za njega.

Nazad
Vrh Dno