Pa ovo i jeste igra za mobilne, oni to i ne kriju.Grafika ,modeli igrača su loši I gejmplej je manje realističan I nije kvalitetan ko prošlogodišnja igra ali je igra zabavnija od prošlogodišnje jer su problemi sa faulima, sudjenjem otklonjeni, ne može više protivnik da se ušeta u gol kratkim pasovima, ubacivanje komande za oštriju igru je dobra stvar jer se u prošlim dešavalo da štoper koji je mnogo jači ne može da zaustavi fizički slabog napadača u duelu bez faula. Pored toga kretanje lopte, reagovanje igrača sa loptom , golmani su bolji. Brightness je bolje podešen I wide dinamik kamera se bolje ponaša pa nema potrebe za podešavanjem daljine ili ugla. U ovom trenutnom stanju je ko neka zabavna igra za mobilne , ako budu popravljali grafiku i ostale stvari koje sad ne valjaju mogla bi da na kraju ispadne bolja igra.
Toliko su upropastli brend da iskreno mislim da od ozbiljnog PESa nema nista do iduce godine u ovo doba, i to ako se uozbiljeOdigrao još par i prosto je neigrivo zbog užasnih kontrola i nemogućnosti igranja odbrane.
Osećam se kao da igram Demon Souls, kada igram odbranu… užasno teško za ovako lošim odzivom kontrola. Samo me pretrcavaju kao od sale…
Ovo bolje da se ne igra dok ne izbace update/patch jer se čovek samo nervira iako znam da ne treba da se nerviram jer je smece… ali jače je od mene.
Što se gameplaya tiče ima tu da se pegla dosta, pasovi su očajni kao i samo kretanje igrača je užasno, posebno bez lopte, konfuzija totalna redovno. Okretanje igrača u svim pravcima je užasno tromo, čak i kad se +1 speed stavi, ali ovo ne sumnjam da će popraviti.
Sa L2 u odbrani, hoce cak i dvojica da krenu na loptu. To mi je trebalo.nisam ni ja provalio za 2 igraca, remplovanje pomaze sa L2 u odbrani, u napadu je L2 gradjenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari