Nisam htio da probam zbog nikad gorih čini mi se komentara za neku igru, ne znam je li se na Steamu ikad desio veći debakl, kad ono međutim...
Odigrao 10-ak utakmica i ne razumijem čemu takav hejt? Čak i grafički izgleda ok skroz ako izuzmemo zrnasti prikaz, kao da je sharpness pojačan iz nekog razloga. (ako ovo nije namjerno odrađeno da bude vajb ISS/Winning Eleven
) Modeli igrača recimo je do sada najrealističnije viđeno, ja ne znam iskreno odakle onakav Messi & Co što se provlači po netu, jedino ako za konzole nije plasiran neki polu-proizvod?
Nije strašna grafika ali daleko da je loša, ne znam stavite li sve na high u okviru settinga u samoj igri, pričam o PC verziji? Onda, ne znam odakle oni silni grafički bagovi, sa PC verzije definitivno nije ili je to sve popravljeno? Moram pohvaliti i menije, jako lijepi i responzivani meniji, odlični i fontovi.
Što se gameplaya tiče ima tu da se pegla dosta, pasovi su očajni kao i samo kretanje igrača je užasno, posebno bez lopte, konfuzija totalna redovno. Okretanje igrača u svim pravcima je užasno tromo, čak i kad se +1 speed stavi, ali ovo ne sumnjam da će popraviti. To bi bila možda i jedina velika zamjerka jer ostalo stvarno bar meni nije loše, animacija pokreta/šuta odlična. Ne treba nikako otpisivati ovo, treba sačekati da se iskrpi i biće to skroz dobar fudbal. Ja bar ne gubim nadu jer iz EA izgleda znaju svoj pravac i FIFA je iz godine u godinu sve arkadnija tako da sam je precrtao.
PS: Šta se desilo sa legendarnim "cvikanjem" tj. kocka/x, nije valjda da su izbacili taj dribling?