Šta je novo?

PES 2022

Instalira se pa ćemo da vidimo, ps4. Ako je kao onaj demo što je bio kratko letos, bolje da su otišli u stečaj.

37gb. Ne znam kako bih opisao ono što sam malo pre odigrao. Ništa pozitivno nema u ovom novom PES-u, razočaran sam maksimalno.

Optimizacija nula, kao da sam na moj prastari 10+ godina desktop instalirao neki noviji naslov. Ajde, nemam pro nego slim, ali za konzole neprihvatljivo.
Grafika horor, neka blago polukružna linija (ala horizont logotipi) ide od jedne do druge ivice, navijači kartonski, trava apsolutno neprirodno deluje.
Gameplay jako čudan, morate prosto probati, ne znam da objasnim.
Boje haos, bole oči.
Ne zna se generalno šta je gore. Jedina zanimljiva stvar mi je bila kad lopta ode u gol aut, oni kao klinci iza dodaju loptu golmanu, ne prekida se igra. Mada ih nisam video moram da priznam, lopta samo doleti.
Nemam pojma, nisam imao snage ni da završim tu jednu utakmicu. Eto, toliko je loše.

namerno su sve upropastili da bi posle 4 updejta popravili sve sto su namerno zeznuli i onda se nece znati vise sta ne valja

Fora bi bila da je ta free verzija takva dok je Premium izdanje od 39.99e kako treba.

Nije ni čudno što je free. Verovatno ih je bilo sramota da traže pare za ovo..
Najgora fudbalska igra u istoriji igara.

uvek je prva verzija na novom enginu bila najlosiji pes od promene prethodnog engina.. nesto kao 2014 i 2008 mada je 2008 bio pojam u odnosu na 2014 kojj nisam odigrao 3 utakmice

Ps4 slim, 1tb. Jako loš prvi utisak. Skinuo je danas, odigrao par utakmica. Slaba grafika, krzava, tačnije sa bojama koje ubijaju oči. Slažem se sa nekim od korisnika koji rekoše da liči na igru koju pustiš na starom kompu bez shadera, senki... Uh, opasno loše. I zaista podseca na 2014. Nedoradjena. Imao sam već par bagova. Golmana zaglavljenog u mreži (vidjeno u Fifi). Grbove igrača koji nestaju.

Imam JEDNO PITANJE. Za igru preko mreže je potreban PS Plus? Pitam zato što Roque Company radi iako nikada nisam imao PS Plus. Probah, pričam sa ljudima... U čemu je fora?

Odavno se nisam ismejao ovako čitajući komentare... 🤣 Ufff ostaje izgleda katuelno budženje stare igre sa updateima...

Ja na PC-u koristim SmokePatch za eFootball 2021 (na konzolama sigurno ima isto neki dobar patch), grafika odlična, gameplay takođe uživanje. (mada se navikavam, dosta je teži od Fife koju sam igrao zadnjih godina). Takođe, svi transferi su up to date.

morao sam da izvadim somi iz kutije i probam i moram reci da nije toliko loshe koliko sam. mislio da je po komentarima ovde i po netu, jes da sam ga pljuvao a da ga nisam ni probao

mozda mi nije toliki sok pošto sam probao onaj uzasni demonpre par meseci

idu ka tome da bude jos sporiji sto meni odgovara, driblanje koje je pre bilo sa drzanjem L1 i bez trcanja je sada default dribling.... sitan vez

R2 nema haptic verujem da ce ton implementirati da se teze stiska sto je igrac umorniji, L2 ne mogu da zamislim sta moze da bude sa hapticom

imaju mnooogo da rade na igrici

grafiku i animacije ja nikad nisam puno sljivio ali ovo je stvarno lose... moraju na tome da porade

bice na ok nivou za godinu dve dana

p. s. zna li se jel i dalje mora da bude isti region za online?

Nazad
Vrh Dno