Šta je novo?

PES 2011

Jedem hemijsku upravo i plava su mi usta, kao Zhivac u 'Kenguru'.. Hocu i ja demo na Sondzi Trojci :d

E ovakav je demo :D

lol :D Mrzim vas

Poslednja izmena:
Napokon su nesto uradili kako treba. Svake godine vec 5 godina prodaju isto i losije. Kupujem originale i bacam pare, jedino je Pes 5 tu valjao.

Ovo izgleda vrhunski, osecaj i sloboda se osecaju. Pazarim original 1000%, od pesa 5 do sada jedino sam 2010 preskocio, ali ovo stvarno vredi.

Isto mishljenje delim. Igram sada prvo preko precision-a i posle cu da opalim sa saitek-om sa pechurkama.

Chim izadje original uzimam 10000% Nadam se da nece biti preko 50e ..

Jednostavno sada imam utisak da igram fudbal. Posle xy bagova iza 2010 ovo mi dodje kao "real thing" .. sve nekako teche...deluje lako a uopshte nije... kamera je odlichna...

Evo imas ovde dosta povoljnije: http://www.dvd.co.uk/buy/catpes2011pc/pro-evolution-soccer-2011-pc.htm

Ogroman korak napred. Bas kao sto su rekli - sloboda! Treba se navici ali iz prve 3-4 partije pozitivni utisci veoma. Jedino mi deluje da su golmani totalno isti ( dumb ) od prosle godine i zamerka za one glupe mreze.
Sjajno je sto nema vise fliperskog odbijanja lopte i sutevi primaju fels ko ludi! Bice ovo sjajna igra!

Isto mishljenje delim. Igram sada prvo preko precision-a i posle cu da opalim sa saitek-om sa pechurkama.

Ja sam i desetku igrao sa xbox kontrolerom, a ovde je definitivno mnogo bolje odradjen 360 movement tako da bih svakom savetovao da predje na analog...

Konacno sam isprobao demo,prvi utisak je vrlo dobar (a on je uglavnom i najvazniji),svidja mi se sto je sve dosta realnije,jedino ce mi trebati vremena da se malo naviknem,ali to je pozitivno,znaci da ima promena,sve u svemu za sad....:D

Hvala Bogu, a i bas mi preko snimaka izgledalo mnogo dobro :d
Jedva cekam "domacu verziju" za pc :d
Ne daje mi se 4k za igricu, pre cu da dodam jos 500 i kupim jos 2gb rama :)

Da li moze nekako da se prekine ono smaranje posle svake tekme (ono najava za pes2011)?
I moram da dodam da mi smeta to sto su imena igraca iznad njihovih glava,nadam se da ce moci u meniju da se sredi

E ovi vasi komentari da je igra prva dobra posle pes5 me jako raduju :) skidam demo i jedva cekam da probam :)

Pes 6 > Pes5 i svi ostali (ne racunam PES 11, videcemo za njega).
@ckibunenko: Golmani su EXTRA!!! Znaci njih su jakooo unapredili... odlicni su. Manite vise te mreze...

Morao sam juče da odigram jednu pred spavanje, nema veze što se radi ujutro :)

Uglavnom, dobio sam ono što sam očekivao, čini mi se. Mnogo veća kontrola pri dodavanju lopte me raduje, jer sam se navikao da tako igram FIFA, pa mi ni ovde neće predstavljati problem. Nove animacije se lako primećuju, kao i da igra sporija. Čak ni Ribbery i Messi više ne rade nogicama kao blesavi.

Kakva je kamera posto vidim da se dosta ljudi zali na nju? Kolika je razlika u odnosu na klasicnu wide iz 2010-ke?

Meni je kamera odlichna. Jednostavno daje drugachiji trip kada se igra i dopada mi se. Mora se probati jer je teshko opisati. Svakako jedna misao mora se nacji u svakom komentaru a to je - sloboda igranja fudbala.

Imam zaista utisak da igram fudbal ili barem kako ga gledam preko tv-a. Sve ti se nekako chini da je lako i da je na korak a u stvari uopshte nije tako : )))

Morao sam juče da odigram jednu pred spavanje, nema veze što se radi ujutro :)

I ja odigrah isto tako :D

Ali imam jedan problem sa ovim demom. Konfiguracija iz moje masine na 1920x1080 (40'' lcd tv) na max detaljima stavljenim u settingsu s vremena na vreme mi se javlja stuttering. Da li mogu da ga otklonim ili da se srodim sa njim?

Poslednja izmena:
Ukinuli su onu liniju pri sutiranju (linija koja prati jacinu suta) i sad pri sutu i dobacivanju ta linija je zamijenjena resenjem koje izgleda kao da igraci bacaju magije pri sutu i dobacivanju :d to je moja jedina zamjerka :)

Ukinuli su onu liniju pri sutiranju (linija koja prati jacinu suta) i sad pri sutu i dobacivanju ta linija je zamijenjena resenjem koje izgleda kao da igraci bacaju magije pri sutu i dobacivanju :d to je moja jedina zamjerka :)

Jel nisi imao internet svih ovih meseci pa si tek sad ovo primetio? :)

Ko hoce Spaniju i Japan pored ona 4 tima. :)

http://pic.mk/images/pes2011mod.jpg

Copy it into your demo-folder and run it.

Linkovi:

http://hotfile.com/dl/69494867/5fc5545/PES2011_pes_hio.rar.html

http://uploading.com/files/467d1c77/PES2011_pes_hio.rar/

Demo tweak 1.0

Features Settings:
1. change Playtime from PES 2011 Demo
2. change Game Resolution
3. change Camera Position ( Height, near Side and far Side )

http://downloads.moddingway.com/dow...181b8163cb8757d/71/PES2011_Demo_Tweak_1.0.rar

Poslednja izmena:
Kod mene igra koci, a ne vidim nikakav graficki napredak u odnosu na 2010 koji bi to kocenje opravdao. Onaj replay posle SVAKOG faula je u najmanju ruku *****an. Igra je mnogo spora za moj ukus. Daleko bilo da je fudbal u stvarnosti ovako spor, prestao bih da ga pratim odmah. Uhvatio sam sebe kako zevam od dosade dok sam igrao ovaj demo. Secam se kao malopre da je bilo, kada je izasao pes5 i kada sam ga probao sa drugarom, skakali smo od odusevljenja. Ovo...pf.

Kod mene igra koci, a ne vidim nikakav graficki napredak u odnosu na 2010 koji bi to kocenje opravdao. Onaj replay posle SVAKOG faula je u najmanju ruku *****an. Igra je mnogo spora za moj ukus. Daleko bilo da je fudbal u stvarnosti ovako spor, prestao bih da ga pratim odmah. Uhvatio sam sebe kako zevam od dosade dok sam igrao ovaj demo. Secam se kao malopre da je bilo, kada je izasao pes5 i kada sam ga probao sa drugarom, skakali smo od odusevljenja. Ovo...pf.

Koči ti pa ne možeš da uživaš na pravi način smanji malo podešavanja.

Vrh Dno