Šta je novo?

PES 2011

Sluasao sam podcast na WENB-u i koliko sam razumeo demo nece izaci pre same igre ( 30. septembar ).Kao razlog navode sto zele da kod u demou bude jednak kodu u finalnoj verziji.

Nisi to bas dobro razumeo (nadam se :) ), demo ce biti verovatno review verzija igre, znaci sve kompletno, osim mozda nekih grafickih detalja i slicno koji ce biti ubaceni za finalnu verziju.. U svakom slucaju u narednih par dana cemo saznati tacan datum.

Ovo vec postaje smesno.
Ne moze demo da izadje 7-10 dana ranije jer programeri zavrsavaju code :D.

Sluasao sam podcast na WENB-u i koliko sam razumeo demo nece izaci pre same igre ( 30. septembar ).Kao razlog navode sto zele da kod u demou bude jednak kodu u finalnoj verziji.

Demo ce sigurno izaci pre same igre, jer nema svrhe da demo izlazi posle full verzije... a bice kao sto je Boris rekao ili sad u cetvrtak, ili sledeceg cetrtka, i bice jednak code u finalnoj verziji.

Demo izlazi ili 2.9. ili 9.9.

Lepa vest,jos malo,pa da vidimo koliko zaista vredi :d

PC version will be on our pes site around 1am CET. 360 should be mid morning. PS3 around 4pm
Spremite se doooooooolaziiii

idemoooooooooooooooooooooooooo opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa op op najbolji pes do sad uskoro dolaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:banana::banana::banana::smackbum:

Ovde se vec rostilja,a zeka jos u sumi. :D

Jel neko ima link koji ide brže od 20kb/s ?

Kako ste vi zasluzili da dobijete prvi, ne znam :p

Odigrao sam 3 partije, deluje da je dosta toga poboljsano. U svakom slucaju pravi utisci ce biti kada probam protiv zivog protivnika. Inace meni je download isao maksimalnom brzinom, konstantnih 1,3 Mb/s

jel si pikao sa dzojpedom sa pechurkama ili stari dobri precision ? evo meni se upravo instalira i ne mogu da dochekam hahaha
pitam te zbog "finti"?

Posle samo jedne partije se vidi da je ovo najbolji PES ikad! Sutra pravac shopto da se uzima orginal ;)

Isto mishljenje delim. Igram sada prvo preko precision-a i posle cu da opalim sa saitek-om sa pechurkama.

Chim izadje original uzimam 10000% Nadam se da nece biti preko 50e ..

Jednostavno sada imam utisak da igram fudbal. Posle xy bagova iza 2010 ovo mi dodje kao "real thing" .. sve nekako teche...deluje lako a uopshte nije... kamera je odlichna...

Nazad
Vrh Dno