Šta je novo?

PES 2011

Kome se PES11 ne svidja neka igra FIFU,na YT neka kuca FIFA 11 bugs i ima ih mnogo vise nego na PES-u tako da je o tome nepotrebno raspravljati.Faulovi su vise random nego proslih godina ali takodje ima mnogo novih animacija pri duelima,uletanjima,remplovanju koje vade stvar.Evo i 2 najkorisnija sajta sa kojih mozete skidati razne peceve:
http://www.pes-patch.com/ i http://pes2008editing.blogspot.com/?ref1

Kome se PES11 ne svidja neka igra FIFU,na YT neka kuca FIFA 11 bugs i ima ih mnogo vise nego na PES-u tako da je o tome nepotrebno raspravljati.Faulovi su vise random nego proslih godina ali takodje ima mnogo novih animacija pri duelima,uletanjima,remplovanju koje vade stvar.Evo i 2 najkorisnija sajta sa kojih mozete skidati razne peceve:
http://www.pes-patch.com/ i http://pes2008editing.blogspot.com/?ref1
99% ljudi koji prica o nekakvim "bagovima" u igri ni ne znaju sta je u stvari "bug" nego pricaju bezveze jer cu culi za taj izraz.
Odigrao sam preko 3000 utakmica i samo JEDNOM mi se "desio" bug - nakon sto je protivnik izveo slobodan udarac, moj zivi zid se rastrcao i jedino je Lampard ostao da stoji zakopan i nakon par trenutaka je skocio. :D

[YOUTUBE]yTyvb4QyESI[/YOUTUBE]

Toliko o bagovima :D
Inace to je moj snimak, da ne bude zabune, morao sam da ga okacim da se ljudi malo sprdaju.

I pored tih bagova i dalje je po meni fudbal u pravom smislu reci u odnosu na Fifu... Videcemo sta ce uraditi sa 12-esticom

Po meni je PES isti vec godinama i sad mi je fifa11 bolja. Da li je zbog promene ili stvarno jeste bolja ne znam ali fifu igram.

desilo se sledece a to je da pes vise nije zanimljiv kao ranije, realniji jeste lepsa je grafika imaju licence itd ali jednostavno vise nije onoliko zabavan kao nekad a to je osnovni problem

Nije zabavan jer sad vise vuce ka simulaciji (oni se trude a sad dal to i uspevaju) i mislim da sve vise ima gamera koji su mladji u proseku nego sto je to bilo u vreme kada je pes bio na vrhuncu slave. Znaci teza a nedovrsena igra + mladji igraci = opste nezadovoljstvo i kod mladih i kod starih igraca.

Igram PES još od PS1 ali ove godine su me razočarali i učinio sam ono za šta sam pre neku godinu mislio da je nemoguće... prešao na FIFU...

Eh kad bi FIFA bila alternativa... ali PES je skoro pa katastrofa, slazem se.

Alternativa je PES6 ,) Sreća da ima brdo ljudi sa kojima možeš da igraš online...

[YOUTUBE]yTyvb4QyESI[/YOUTUBE]

Toliko o bagovima :D
Inace to je moj snimak, da ne bude zabune, morao sam da ga okacim da se ljudi malo sprdaju.

Ova se desi na jednoj od 300 utakmica, tako da ovaj bag mozemo zanemariti.

Instalirao sam Pes 2011 verzija 1.0 i sve radi kako treba. Kada hocu da instaliram neku od zakrpa, izlazi mi uvek isto obavestenje.

Prilozi

• Pes 2011 problem.jpg
    Pes 2011 problem.jpg
    378.6 KB · Pregleda: 53
Da li neko ima neku ideju ??

Ne uspevam da nađem, tako da se izvinjavam ako je već bilo:

Kako da namestim PES 2011 da radi u 1920x1080, poželjno preko "proširenog" desktopa (tj. da prikaz bude na tv)?
Ne vidim na netu da ima onaj resolution fix, kao ranijih godina....

Ovako

Prilozi

• pes 2011.jpg
    pes 2011.jpg
    331.5 KB · Pregleda: 50
  • pes 11.jpg
    pes 11.jpg
    347.5 KB · Pregleda: 51
Instalirao sam ovo posle sto godina, sad koji patch da instaliram a da nije neka domaca glupost ili JSL patch? PESEdit, gaming access? I da li treba da se igra patchuje oficijelnim patchom, nesto se ne secam, ali mislim da sam to radio dok sam ga imao pre...

Do danas sam igrao u 1680x1050 rezolulciji,sad vise ne mogu da je izaberem.Igra je sama od sebe pukla.Da li ima neko resenje da se vrati?
Maximum mogu da stavim 1600x1200 sto naravno,ne odgovara native rezoluciji...

Do danas sam igrao u 1680x1050 rezolulciji,sad vise ne mogu da je izaberem.Igra je sama od sebe pukla.Da li ima neko resenje da se vrati?
Maximum mogu da stavim 1600x1200 sto naravno,ne odgovara native rezoluciji...

Ja recimo imam problem od prvog dana nevezano za drivere. Problem je taj da sa zamenom rezolucija gubim fullscreen. Dakle ako mi je native 1080p a ja stavim recimo 720p imacu mali pravougaonik u kojoj bi bila igra na sred ekrana rezolucije 720p a ostatak ekrana do rezolucije 1080p bi bio crn. Dakle nije bila u mogucnosti da skalira 720p na 1080p. Tako je sa svim drugim rezolucijama. Ne znam dal je jos ko imao takav problem.

Evo i ja da prikenjam oko bagova i sl. ******.

IMa bagova tipa svi igraci se rashtrkaju i niko nece da uzme loptu, kako domaci tako i gostujuci. Ili kao sto je na prethodnoj stranici okacio video fajl da golman ispada iz kaznenog i hvata loptu ili cesto se desava da golman hvata loptu od svojih igraca i da to nije indirekt.

Medjutim kao i pre najveci bagovi su kada igrac sam ukliza, cesto to bude penal. Srecom u ovoj 11 tici moze da se iskljuci automatic sliding tackle pa onda nema sanse da ukliza sam.

Dosta je slobodniji od prethodnih u smislu vracanja lopti i akcija, izgleda zivlje igra. I probao sam zadnju FIFU ne znam koji je broj , ali ono je po meni zalosno, previse tupavo izgleda, nisam mogao ni celu tekmu da odigram.

PES sam fan koliko se secam od 98. godine. Do tada sam pikao FIFU ali jednom probas PES i to je to. Ima losih strana, ali po meni najbolja ikada simulacija fudbala kao sto je Gran Turismo najbolja simulacija voznje.

U odnosu na PES 10 ima progresije ali ne velike, AI je odosta glup. Nije mi samo jasno kako ne moze da se kreira AI koji uci od tebe, i da jednosavno kopira tvoj stil igre, pa vremenom da moras sam sebe da pobedjujes zapravo, a to je daleko teze nego drugoga kao sto je masina da pobedjujes kada uvek masina ima iste sablone.

NIsam imao problema kao ovi posteri iznad mene sa full screenom, svaki PES mi je radio savrseno na ATI karti i AMDu.

Cekaj, ako izaberes 800*600 rezoluciju oce li ti biti preko celog ekrana ili samo na sredini ekrana ? A okolo sve crno ?

Sredio sam...Do monitora je bilo jer povremeno imam problem sa ovim asusom iz potpisa i rezolucijom na windows 7.

Ajde jedno pitanjce vezano za sutiranje... igram pes vec 8-9godina i sa sutiranjem iz igre nisam nikad imao problem... na 2011 sam pustio trening i kameru iza igraca... Lopta nikada ne ide tamo gde hocu kada sutiram na gol... znaci postavim igraca u pravcu sredine gola i kako da sutiram u donji ili gornji levi ugao, npr.? ono sta ja pritisnem i ono gde lopta leti... NIDJE VEZE...

Vrh Dno