Šta je novo?

PES 2011

ne znam zasto bi kocilo...zahtevan je ko onaj prosli :)
a inace...gde hocu(tj gde bih hteo)-tamo lopta ide.....tako da je ovo pun pogodak u najavi

...i sad pri sutu i dobacivanju ta linija je zamijenjena resenjem koje izgleda kao da igraci bacaju magije pri sutu i dobacivanju

Brate, to sam prvo i ja pomislio (kao veliki ljubitelj RPG-ova nisam igrao DA:Origins dok nisu izašli svi DLC-ovi i sad je ljuštim lagano, sa OGROMNIM uživanjem). Kako su krenuli sa pačevima, uskoro ćemo videti u demou PES 2011 timove tipa Mafia 2 vs. GTA 4...

Dobar fudbal mogu reci skroz je promenjen sve je prirodnije i bolje svaka cast i da dobio sam prvi mec 1 0 op op idemooo xaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:banana::banana::banana:

Brate, to sam prvo i ja pomislio (kao veliki ljubitelj RPG-ova nisam igrao DA:Origins dok nisu izašli svi DLC-ovi i sad je ljuštim lagano, sa OGROMNIM uživanjem). Kako su krenuli sa pačevima, uskoro ćemo videti u demou PES 2011 timove tipa Mafia 2 vs. GTA 4...

Bilo je bitno pokazati da je ovo potpuno nova igra.
Izmena HUD-a je dobar nacin za to :).

Ne kapiram ovo ?

Pa prvi "patch" koji je izashao su dva nova tima : Spain vs Japan ?

Kod mene igra koci, a ne vidim nikakav graficki napredak u odnosu na 2010 koji bi to kocenje opravdao. Onaj replay posle SVAKOG faula je u najmanju ruku *****an. Igra je mnogo spora za moj ukus. Daleko bilo da je fudbal u stvarnosti ovako spor, prestao bih da ga pratim odmah. Uhvatio sam sebe kako zevam od dosade dok sam igrao ovaj demo. Secam se kao malopre da je bilo, kada je izasao pes5 i kada sam ga probao sa drugarom, skakali smo od odusevljenja. Ovo...pf.

Imas game speed pa podesi ako ti ne odgovara. :wave:

Ko bude koristio demo tweak, zapamtite brojeve za kameru! Ja sam naravno zaboravio jer glupi program nema "restore default". :wall:

Ili josh bolje ovako, moze li neko da pokrene program, izabere wide cam, i napishe mi ovde brojeve za uglove. Hvala. :)

tvik.png

^ ovo je pogled iz ptichije perspektive. :d

Vrlo sam zadovoljan ovo sto je "KONAMI" napravio. Mnogo realna igra u odnosu na ranija izdanja. Prvo sto me je odusevilo su kontre i polu kontre odradjene, a i od strane kompjutera. Pogotovo posle kornera, moze dodji do toga, da se razvije polu kontra, kao i zapravo. Imas osecaj da bas ucestvujes u tekmi svo vreme, svaki sekund, a ne ko ranije pustis dzojpad jer znas da ce kompjuter otici u aut ili gol aut kad se zaleti blizu linije. Dobro je odradjeno i da snazniji igraci otresu u duelu na primer Vilju, Mesija, Iniestu...a da ti doticni sa druge strane u prostor igri pobegnu itekako. Sto se tice pasa, naviknes vec posle druge, trece tekme. Kamera mi ne smeta, trcanje vrlo dobro odradjeno, grafika je super, sudije su poboljsane dosta. Sto se zamerki tice, naravno to su opet golmani, imaju svoje zute minute i crne. Ali to se ni ne primeti kao u ranijim izdanjima. Lopta ponekad se ponasa kao balon ili bolje reci kao pravi dzabulani. :D I svidjaju mi se one statistike u toku meca, kad izvodis korner, ko koliko kornera ima i sl.

Sto se tice driblinga, imate da namestite u 'Game Plan'-u, pa u 'Link Feints'.

[YOUTUBE]1mXU-_IFyz8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Da Vam ne bi se stalno prikazivao onaj trejler posle svake tekme, odete u 'Settings', pa 'Display' i cekirajte 'Disable Movie Playback'.

capturebu.jpg

Ko bude koristio demo tweak, zapamtite brojeve za kameru! Ja sam naravno zaboravio jer glupi program nema "restore default". :wall:

Ili josh bolje ovako, moze li neko da pokrene program, izabere wide cam, i napishe mi ovde brojeve za uglove. Hvala. :)

tvik.png

^ ovo je pogled iz ptichije perspektive. :d

Od gore ka dole za vrednosti!

Za Normal Close : 1. 186 2. 208 3. 197
Za Normal Medium : 1. 230 2. 4 3. 197
Za Normal Long : 1. 4 2. 46 3. 197
Za Wide : 1. 241 2. 95 3. 197

:wave:

Meni licno se bas svidja sto je igra malo sporija nego prethodne,ovako zaista odaje utisak pravog fudbala,nerviralo me je ono besamucno trcanje tipa Mesi I dalje je on brz to stoji,ali ovako ce odbrane imati vise uspeha,a i realnije je

Do sada najbolji PES! Hvala Konami! :)

Ovaj PES skoro da nema nikakve veze sa svojim prethodnicima. Jedino što podseća na PES jesu (ponekad) čudna odbijanja lopte i slaba duel igra.

Inercija je ovog puta pogođena baš kako treba, igrači nisu tromi kao u 2010 DEMO ali nisu ni oblačići kao u 2010 FULL. Poznate PES fore ovde ne pale, nije moguće preći igrača menjanjem pravca. Uklizavanja su super odrađena i animacija istih je odlična. Animacija ubacivanja iz auta je takođe super, generalno sve nove animacije su izuzetne.

Fizika lopte je do sad najbolja, bar što sam ja viđao po simulacijama fudbala. Na momente me je ponašanje lopte oduševljavalo realnošću. Poenta više nije u šutevima nego građenju akcija, čini mi se da je dosta teže dati gol iz daljine.

Zbog skale za dodavanje konačno je moguće na jednostavan način ubaciti loptu u prazan prostor. Lopta se ne lepi igračima za noge ali odbrana zahteva vežbu jer ne postoji dugme za oduzimanje lopte već je neophodno napraviti pritisak. Golmani takođe dobri i ne prave gluposti.

Grafika je super, bolje optimizovana nego lane a bogami i izgleda bolje. Iako mi je bio isključen vsync cepanje slike nisam primetio što znači da je i taj problem rešen. Odziv na komande je odličan. Kamera je malo čudna ali zapravo i nije loša. Meniji su izvrsno urađeni i one kartice su konačno dobile smisao. Pravljenje taktika, menjanje igrača je jako intuitivno.

Ako ne budu zabrljali nešto u full verziji već unaprede demo vrlo lako se može desiti da ovo stvarno bude najbolji PES do sada.

Dobar je. Odigrao sam tek jednu utakmicu i nisam uspeo da pohvatam sve promene jer ih ima mnogo. Koja je fora sa onom reklamom na kraju partije, jel mora svaki put da se odgleda?

Snazan utisak je ostavio ovaj demo na mene, daleko bolje nego PES10. Pocev od kamere koja je dosta dobra, mada iz kornera mi se ne svidja jer kako se ona pomera i lopta kako leti pogubim se oko leta lopte i ne znam dobro da se postavim sa igracem, sudije su za svaku pohvalu, odigrao sam 4 utakmice od toga su bila 2-3 autogola uz cudnu reakciju golmana. Suteve to nisam mogao da pohvatam, iz daljine sve sto sam sutao ili preko gola ili preslabo ali ima vremena navici cu se i na to. Bojim se samo da ne upropaste nesto jer secate se da Demo 2010 i Full su bile razlicite u stetu full verzije.

Hvala Bogu, a i bas mi preko snimaka izgledalo mnogo dobro :d
Jedva cekam "domacu verziju" za pc :d
Ne daje mi se 4k za igricu, pre cu da dodam jos 500 i kupim jos 2gb rama :)

Ja narucio pre-order za 20$cad=1500 dindzi tako da bi toliko trebalo i u Evropi da bude nisam siguran.:wave:

Ajao Pes je odlican podetinjio sam sa ovim demo-om kad ti neka igrica izmami osmeh to je to u prevodu ja sam odusevljen jedva cekam full.
P.S.kad bi kod nas original bio 1500din kupio bi ga ovako...

samo reci hvale za ovako nesto
svaka cast konamiju :D

@ckibunenko

Svaka cast! :wave:

Konacno sam i ja se malo igrao,totalno osvezenje posle pes2010 :) Iz treceg pokusaja sam uspeo da pobedim bayern :happy:

@ostoja 88 hvala :)

Vec 5 godina igram PES iskljucivo na tastaturi, a sada se polako saltam na joypad jer nema nacina da se igra igra u full-u drugacije.Premasili su moja ocekivanja.Igra kao da je namazana puterom!

Izgubio sam ceo dan igrajući sa ortakom ovaj demo i baš mi se dopao. Samo što mi se ne sviđa što umesto na centrašut da udaraju loptu glavom, oni šutiraju maj gerijem na go. :D

Ova igra se zove OBJASNJAVANje nekih stvari!

Narucio se i orginal preorderom za 24e...igrace se master liga online...

ma ludilo evo sad sam zavrsio s ortacima pikanje...samo smo partizan gledali...

Lesenje...

Nazad
Vrh Dno