trava po meni izgleda lepše u fifi10, nekako je mekša za oko
trava po meni izgleda lepše u fifi10, nekako je mekša za oko
U ovo mi je jako tesko da poverujem, a uz to ni nije istina.
Mozda je mislio na FIFA 10 za PC
Inace kad bi sredili sve te sitne probleme koje svaki PES vuce za sobom ovo bi verovatno bio najsavrseniji fudbal do sada.
@Prodigy Freak: Kakvi to mongoloidi trce po terenu? Jel to FIFA 10 Demo za PC?
Rasisto :dMozda je mislio na FIFA 10 za PC
@Prodigy Freak: Kakvi to mongoloidi trce po terenu? Jel to FIFA 10 Demo za PC?
I meni radi sve lepo na 1680x1050 na high, ali kao da hoce kad je neki jaci sut, pa se odbije, da zasece. Mozda je to do procesora, jer mi u specifikacije detektuje procesor kao bad.
Nije do procesora, meni radi normalno na 1680x1050 high. To oko specifikacije se nesto baguje, nema veze sta pise. Mozda do os-a, koji koristis, ja xp sp3...
Koristim win 7 x64, ali ostale igre rade bez problema, nema ni da zasecnu, samo je problem sa ovim. Tamo u specification pise da je potrebno na 2.0 proc, a posto je moj na 1.8 detektovan iz windowsa, on sigurno zbog toga pravi problem...to mi se nije desavalo na pes 9 a igrao sam i nju na ovom OS. Sta kod tebe pise u specification za procesor?Nije do procesora, meni radi normalno na 1680x1050 high. To oko specifikacije se nesto baguje, nema veze sta pise. Mozda do os-a, koji koristis, ja xp sp3...
Koristim win 7 x64, ali ostale igre rade bez problema, nema ni da zasecnu, samo je problem sa ovim. Tamo u specification pise da je potrebno na 2.0 proc, a posto je moj na 1.8 detektovan iz windowsa, on sigurno zbog toga pravi problem...to mi se nije desavalo na pes 9 a igrao sam i nju na ovom OS. Sta kod tebe pise u specification za procesor?
Ma ne secka meni tokom igre, ali npr. kad je neka guzva u kazneni pa uputim jak udarac prema golu i naglo se odbije od stative ili igraca, tad hoce kao da cimne na pola sekunde pa posle sve normalno. Nije nista strasno, ali eto, mene nervira, hocu da sve radi tecno.Pise BAD, i detektuje 1.8, mada je to nebitno. Ne bi smelo da secka na 3GHZ.
Jesi ukljucio Vsync.Meni posle toga radi odlicno!
Ne mogu da nadjem dobar screen, moraću da napravim kod sebe.
Anywayz, kad se odvrne anizotropno filtriranje i uključi AA trava izgleda vrlo lepo.
@C4in
Iskljuci frame skiping.
Kako su dobri sutevi iz daljine, izgram sa Liverpoolom, Gerrard cepa mreze i lomi stative/precke :d
Hmmm... ko zna mozda su malo i previse dobri , ali OK videcemo jos ...
Eee, ubija te procesor. Evo kod mene na e2160 koji je klokovan na 3.0, hoce ponekad da zasecne, pa ti vidi. Problem je do toga sto taj specification ne prepoznaje lepo, i kod mene pise za proc bad...znam da sam slican problem imao i sa pes 2008 i jednojezgarnim procesorom...radi dobro ali ako neka guzva pocne da secka. Muke su to....Izgleda da ce zbog fudbala obojica morati da menjamo proc, sta ces...,)Molim vas dajte mi savet shta da poboljsham, imam sledecu konfiguraciju (ako moze sa tacnim nazivom hardvera)da mi ne secka pes 2010.Naime imam:
Procesor:intel dual core na 1.6 bootovan na 2ghz e2140
Memorija: 2gm gail-a
Grafa:gainward 8600GT 256
Monitor: LG 22"1680x1050
na "testu"u settings mi je sve "ok", samo za cpu pishe "bad".
Problem nastaje kada je replay ili kada je mnogo lica u kadru...tada secka...igra malte ne uopshte.
Molim vas da mi date savet shta da menjam, za koliko para i koj modele (ploca,procesor,grafa,ram...)
Hvala u napred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari