kjager
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.05.2006
- Poena
- 350
Ja nisam imao tih problema. Na kakvom joypadu igras?
Xbox 360 gamepad,sad citam na WENB i tamo se zale.
Ja nisam imao tih problema. Na kakvom joypadu igras?
Responsiveness
I don’t want INSTANT response and it would be fake. IRL if you are running you cannot just ass the ball the millisecond you think to, you have to wait until you have landed your foot and gone through the appropriate action/animation before it happens. I thought in 2009 this was about right but here it does seem slightly longer. However, is that only because the overall pace/speed of the game has been slowed down?
Jel se to meni cini ili su i dalje igraci kao zvonar bogorodicine crkve - pogrbljeni!?
Jel još nekom izgleda da je igra nekako presvetla, igrači bukvalno blješte nekom belom neprirodnom bojom ali ne i igrači samo nego i sve ostalo što je svetljie malo? Ne pomažu puno ni brightness podešavanja...
Responsetimes not good. Some 90° turns super slow!
Au da ga je*es, zbog toga sto mi graficka ima 256MB (ati h3850) ne mogu da stavim vecu rezu na high detaljima, najvise 1280x720. A na medium opusteno ide na 1680x1050 i sad moram da cekam fix za settings.exe gde je to otkljucano.
Inace igra je boli glava, samo je*e odaziv kontrola ali to ce biti ok kako kazu.
Evo vam Podolski finta iz trejlera, radi se tako sto stisnete 2x napred
http://www.youtube.com/watch?v=aAhyPHbsVIg
Installed it, but when I open the settings I get an error saying my pc doesn't meet the minimal specs, but that is very unlikely.
iCore 7
6 GB RAM
GeForce 8800GTX
Latest drivers etc...
Now I can only play on 800x600 what is pretty dull, I can't even set it to high.
Anybody has an idea how I can fix this?
Many thanks in advance!
Ja se nadam da neće nasesti na kukanje i promeniti nešto u konačnoj verziji, meni lično ovako mnogo više odgovara![]()
Pa mnogo je sekund, ako je sekund... doduse vama svakom drugacije radi, cekam na "univerzalnu" verziju![]()
Ja se nadam da neće nasesti na kukanje i promeniti nešto u konačnoj verziji, meni lično ovako mnogo više odgovara![]()
cudno. meni normalno daje mogucnost izbora 1680x1050 rezolucije na high i igra radi normalno, nema seckanja.Ma nije zbog rama, ja vozim 4890 i ne mogu preko 1280x720 takodje. Plus sto mi kaze da mi je procesor BAD a ima 4 jezgra i radi na 2.8 :trust:
Ima li neki unlocker za vreme utakmice, kratko je ovo na 5min?
Ima li neki unlocker za vreme utakmice, kratko je ovo na 5min?
Konacno i ja da probam malo. Odigrao sam jedan mec protiv kompa na Proffesional, ja Pool a on Barsa. Za razliku od proslogodisnjeg i onog pre njega (oba sam zamalo obrisao posle 10 min utakmice), ovog puta sam se jedva izlogovao da ovo napisem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari