ehtelion
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.06.2009
- Poena
- 169
Zna li ko kako da se u World Cup patch-u uklone vuvuzele? Da se obrise neki fajl ili tako nesto ?
Sto bi to radio, zar ne uzivas u africkoj atmosferi? Vrlo prijatni zvuci . . .
Zna li ko kako da se u World Cup patch-u uklone vuvuzele? Da se obrise neki fajl ili tako nesto ?
Sta vam toliko smetaju vuvuzele? Nije da su nesto prijatne (nama Evropljanima), ali shvatite da je to njihova kultura... Kao kada bi kod nas bilo Svetsko i mi, lupam, pocnemo da igramo kolo ili sviramo trubu, i onda se nadje neki pametni Amer da kaze kako smo seljacine...
Iskljuci zvuk i slusaj ziku dok igras, ja tako radim...
Ne.
Pokazuje koliko ti je tim orijentisan ka napadu ili odbrani. Za igrača ocene attack i defence odredjuju njegovou orijentisanost i uspešnost.
PA naravno da utiche... postavi nekod CB-a da bude attack midness pa cesh da vidish...![]()
U redu, znaci kad postavim na crveno onda su vise orjentisani na napad, a plavo je za odbranu??
Pa da, to sam i ja rekao
Ako stavish za odbranbenog igracha attack mindness (ako se to tako uopshte zove) on ce da trchi napred i vishe ce da igra u napadu nego u odbrani...
To nema veze sa ovih pet crta. Verovatno je povezano ali ovih 5 crta pokazuju mindness tima kao celine a ne igrača pojedinačno. Po tvom objašnjenju bi se dalo zaključiti da time pomeram mindness samo onog igrača koga kontrolišem a upravo je suprotno - odnosi se na ceo tim.
Preko te udaljenosti ja drzim gore, pa sutnem, pa kad lopta leti, drukam trougao ili ti sut u prazno... takodje i za ove dve udaljenosti vazi drukanje levo-desno ako hoces malo da zavrnes loptu dok leti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari