Šta je novo?

PES 2010

sigurno ti je otkaceno USE FRAME SKIIPING RATE,ugasi to,ako i to ne pomogne probaj sa reanstalom igra,i ja sam imao slicnih problema ali sa pes 2009.

Otstiklirao sam i to,nista ne pomaze,ni reinstalacija,pocecu da mislim da nesto sa samom "narodnom" verzijom koju imam nije u redu!

izgleda da ti je procesor slab,ja sam imao problema sa athlon 3000+,isto je radilo sporo,kad sam uzeo x2 igra je poletela..

I to mi je padalo na pamet,posto u prvih 2 tri minuta iga radi dobro,a onda odjednom kao da izgubi dah i pocne da laguje!Da znam da je to kupio bih neki polovan e2160 ili e 2180,mada pored toga sto ne znam da li ce to pomoci,pitanje je da li taj procesor moze da radi na mojoj ploci,sve u svemu xranje!

gotovo je sa ''obicnim'' procesorima. mozes da imas i jacu graficku nego sto je ta tvoja nece vredeti jer te uzasno koci procesor,stavljaju to danas za minimum ali sam video razliku npr cod 4 na mom starom kompu koji je bio neki stari amd 2x1.8 Ghz i ati9550,512Mb uzasnog :smoke: rama i cod je leteo na haj u 1024 a kod druga na intelu 2.5ghz i malo jacom graf i giga rama kocilo i na 800x600 ko ludo a cod 4 znas kad je izasao,zamisli tek pes10 koliko je daleko od igranja na single core. menjaj proc,nista drugo za ovaj pes nije potrebno,pa na lap topu hp od jedva 40000k din leti na haj jer ima core2duo 2x2Ghz ;)

Graficku mi ne pada na pamet da menjam,a procesor bi uzeo,jedan od ovih koje sam pomenuo,samo me je strah da li ce raditi na ovoj mojoj ploci!

Pa nadji na netu ili u prospektu (ako imas) ploce, da'li ti podrzava dual core procesore.

Necete mi verovati,odlucim da usisam prasinu iz kompa,nisam to radio neko vreme,sve to zavrsim posebno usisam prasinu iz cpu kulera i posle toga pustim pes,radi kao sat!Na high cullity,maksimalna rezolucija koju valjda moja karta podrzava u settingsu 176 x 768 tako nesto,otcekiran vsinc i ono iznad,ne mogu da verujem,takodje powerstrip iskljucen...nema seckanja slowmotion kretanja,na svakom delu terena samo klizi!Da li je moguce da je bilo samo do prasine,to mi nije normalno!?

Nije bilo do prasine vec do pregrevanja ;) i to procesora, posto je PES vise zavisan od procesora nego od grafike.

Shvatam ja to,da je prasina onemogucavala kuler da propisno hladi cpu,ali da se to toliko drasticno primetilo,ne mogu da verujem,sada cak besprekorno radi in na rezoluciji 1280 x 1024 high!

Usled pregrevanja, procesor automatski spusta frekvenciju kako ne bi umro :D
Moj prijatelj je imao slican problem sa D805icom, i ciscenje kulera je dovelo temp i proc u normalu.

Ljudi imam prolebm sa nardonom verzijom,kad pokrenem igru pojave se u levom donjem uglu ono zvezdice i tako ocitava do beskonacnosti :( jel imao neko slican problem??
P.S. koristim windows 7..

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ne mogu da obrisem svoj post,resio sam problem :D

I to nije prvi put...http://www.youtube.com/watch?v=FJh5-zEsLfM&feature=player_embedded

Siguran sam da Barsa ove godine osvaja CL po drugi put i upisuje se u istoriju fudbala jos jednom. Generacija koja ce se pamtiti dokle god fudbal bude postojao, siguran sam u to. Zanimljivo je da na utakmici nisu igrali Ibrahimovic, Anri, Iniesta, Puyol I Pique :D

Poslednja izmena:
U poslednje vreme bas dosta PES-a na televiziji, bilo je jos par puta.

E pa zato smo mi kada se skupimo da igramo pes ogranicili da se ne uzimaju ti najjaci timovi i verujte mi ima mnoogo manje svadja i problema :D

dugo se nije pisalo o pesu....jel se ne igra vise ili sta?=p
ja znam zasto ga ja ne igram!
dakle,krene igra sve ide normalno i onda hop odjednom zarilja neke 2 sec pa nastavi normalno i tako na svakih min recimo...Oo
drajveri up to date,confa iz potpisa,os: win 7 64bit,directX 9[24-42]..
na xpu naravno,sve radilo kako treba!
patch je smoke 2.3. official je 1.03..aj dajte neki hint...

Nerealan je, bar koliko se meni cini. Sudija ne svira 85% faulova, golmani brane neodbranjivo sa 5m, a ono sto bi trebalo 'ladno da odbrane ne brane... Napravljeno je da je brzina igraca najbitnija sto je po meni lose. Grafika super.

dugo se nije pisalo o pesu....jel se ne igra vise ili sta?=p
ja znam zasto ga ja ne igram!
dakle,krene igra sve ide normalno i onda hop odjednom zarilja neke 2 sec pa nastavi normalno i tako na svakih min recimo...Oo
drajveri up to date,confa iz potpisa,os: win 7 64bit,directX 9[24-42]..
na xpu naravno,sve radilo kako treba!
patch je smoke 2.3. official je 1.03..aj dajte neki hint...

Meni obrnuto, na xpu kocilo, a na win7 64bit radi bez greske. Mislim da je to zastajanje do neoficijalniog patcha.

Drugar i ja radimo na novom pes portalu, portal se trenutno sredjuje a forum je u funkciji 100%.
Pored vesti i peceva online takmicenja u PES6 i PES 2010 ce biti prioritet.

Po meni je Pesedit i dalje najbolji pec, trenutno je stigao do 2.4 verzije, ocene igraca su znatno popravljene, roosteri up to date... Vrh...

http://www.pes-serbia.com/threads/1...Fifa-10-turnir-Delta-City?p=630240#post630240

Nagrade:

1. PlayStation 3 Slim + igra Heavy Rain, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
2. PS3 FIFA 10 igra, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
3. PC FIFA 10 igra, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
4. Adidas lopta i EA Sports Torba
5-16. Adidas lopta
17-32. Umbro lopta
33-64. EA Sports torba

Svi učesnici turnira dobijaju na poklon i vaučer za kupovinu PS3 verzije igre 2010 FIFA World Cup sa popustom od 10%.
Svi učesnici turnira imaju obezbeđeno osveženje.

[YOUTUBE]JoOx3rx9qxE[/YOUTUBE]
USKORO!
Kad izadje pec, linkovi ce biti postavljeni i na youtube u Description videa.

Da li nkeo ima ovakav problem sa pesom?
U toku igre mi se PES minimizuje u tray na 5min... Kada ga podignem, sve je ubrzano nekih 5-6sec i onda normalno radi... Znachi pitanje je: kako da reshim da mi se ne minimizuje u tray prozor pesa (igram Full Screen, naravno)

Možda je bilo reči o ovome samo ne zamerite... :)
Igram stariji PES 2009 i interesuje me da li i kako je moguće da se snimi komplet tekma? Verovatno postoji neki externi program iz Windows-a koji bi znao da odradi to..

Hvala unapred ;)

Nazad
Vrh Dno