7750 BE, 9800 GT, 4GB rama, na defaultu, 1920@high... igra radi na 60fps i 3-4x tokom meče desi se žestok pad frameratea na jedno 7-15 fps i traje 2-5 sekundi... Šta li može da bude? Probao sam dosta stvari, nikako da shvatim u čemu je stvar.
Ljudi, kako se namesta Custom liga ili Custom turnir u Pes 2010? Okupili smo se nas petoro pre neko vece da odigramo jednu ligu i patka, nema sanse da se formira. Ne mogu da verujem da su izbacili to iz opcija.
Ako neko zna, molim za pomoc.
Odes u Community i tu imas da namestis sta hoces. Dodas igrace pravis turnire, gledas statistiku i slicno.![]()
Vidi stvarno, a ja tupson mislio da je to samo za preko net/a. Super, vise nema *******cije sa rucnim tabelama i sl. Hvala.
Da li je moguće da je problem do aktivnosti hdd? Naime kada isključim altbinz (koji svakih par minuta skine fajl od obično 100mb i mora da ga iz nekog kesha/tempa formira u fajl na hard disku) sve radi bez problema. Desi se još neko kočenje u manjoj meri i sa manjim opadanjem frameratea, ali i to mi liči na hdd aktivnost. Vidim Pes ne jede mnogo rama (što implicira da voli da koristi hdd), meni je hard disk uvek pun i uvek nešto radi. Imam 2 particije, 60 i 600 (zaokružujem) giga i pes je instaliran na ovoj drugoj i tu se skida newz sadržaj sa altbinzom. Da li bi pomoglo da instaliram Pes na prvu particiju?
Enable frame sciping u settings u da pevash
Imam i ja problem sa vsync-om i win 7. Ako je vsync iskljucen, onda igra lepo radi, ali pozadina (teren) 'secka' (kao sto je ehtelion objasnio par postova gore). Kada nateram monitor da radi na 60hz (uz pomoc direct refresha) onda mogu da ukljucim vsync, ali tada igra secka bukvalno svake sekunde, bez obzira na rezoluciju i nivo detalja. Drajveri su 9.12, windows 7 32bit, ati 4770. Slican problem imam i sa virtua tenisom 2009, igra secne svaki put kad igrac treba da udari lopticu. Sve ostale igre normalno rade (dirt2, civ IV, crysis itd...)
Ima li resenja za ovo lagovanje na sedmici sa Ati karticama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari