Šta je novo?

PES 2010

Ja znam da to postoji samo na PC verziji...

Poslednja izmena:
Imam problem (isto bilo i u PES 2009) sa instaliranjem bilo koje verzije patcha. Na startu instalacije cim kliknem na ''update'' ona se zamrzne i dobijem cuveni pescanik. Da li je neko imao slican problem? Ovo mi se desava na dva razlicita kompa sa XP SP3.

Pozz

To se svakome desava, treba sacekati minut ili dva pa ce nastaviti.

Prošle godine je bio isti slučaj sa zvaničnim patchevima.

Jeste, izlecen je :D

pretrazi filefront sve je tamo ;)

Svasta, meni rade i jedan i drugi a masine su nam relativno slicne. Probaj update Dx-a, drajvera, mozda da popustis malo OC? Mada i meni je masina OC ali blago. Jel si stavio offical 1.3???

Poslednja izmena:
Svasta, meni rade i jedan i drugi a masine su nam relativno slicne. Probaj update Dx-a, drajvera, mozda da popustis malo OC? Mada i meni je masina OC ali blago. Jel si stavio offical 1.3???

Ne verujem da je do OC.
Stavio ponovo klot, pa 1.3offical, lek za njega, pa 1.4(1.5) i opet izlece.
Jel nesto ne radim kako treba ili izostavljam? :trust:

Ja sam instalirao istim redom.

Pa da, verovatno zbog offical 1.3 patcha.

Da pitam i ovde. Kupio sam novi monitor, BenQ G2420HD, i kad igram Pes 2010 sporo se renderuje slika u full hd rezoluciji, a pre toga je sve ok radilo. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude problem?:mad:

Definisi to "sporo se renderuje slika" tj. opisi nekako.

Hm... Najpribliznije sto mogu da kazem je da secka. :D Sporo se iscrtava slika, primecuje se kao kad listas novine npr, kad se sporo okrece strana. Kamera ide ali slika sporo prati takav osecaj imam. Al sam ga uporedio i objasnio. :DD Ali nadam se da sam bar malo priblizio problem. :D

Vidi da nije neka glupost tipa vSync, proveri u settings.exe da li je cekirano.

To mi je palo na pamet, ali je onemogucena opcija iz nekog razloga. Sivo i cekirano. Ne znam zasto ne mogu da menjam to?

To mi je palo na pamet, ali je onemogucena opcija iz nekog razloga. Sivo i cekirano. Ne znam zasto ne mogu da menjam to?

Ako imas Win 7 (mozda vazi i za vistu, nisam siguran) on ti verovatno prikazuje da ti je osvezavanje ekrana 59Hz zbog drugacijeg zaokruzivanja brojeva valjda i to pravi problem. Ako imas nvidia graficku idu u nvidia control panel i napravi custom rezoluciju koja ti treba npr. 1680x1050 ali timing stavi na manual a onda refresh rate 60.001 i onda ce pisati da ti je refresh rate 60Hz. Tada ces moci da menjas v-sync u opcijama.

Ako imas Win 7 (mozda vazi i za vistu, nisam siguran) on ti verovatno prikazuje da ti je osvezavanje ekrana 59Hz zbog drugacijeg zaokruzivanja brojeva valjda i to pravi problem. Ako imas nvidia graficku idu u nvidia control panel i napravi custom rezoluciju koja ti treba npr. 1680x1050 ali timing stavi na manual a onda refresh rate 60.001 i onda ce pisati da ti je refresh rate 60Hz. Tada ces moci da menjas v-sync u opcijama.

Evo sad sam video sta si mi predlozio i problem je bio bas taj, tako da sam ga resio. Ali hvala u svakom slucaju. :):)

Evo sad sam video sta si mi predlozio i problem je bio bas taj, tako da sam ga resio. Ali hvala u svakom slucaju. :):)

To je i meni resilo problem. Jedino sam zaboravio da napisem da ukoliko imas tv prikljucen na komp moze slika na tvu da ti bude crno bela ali to je zbog nekog baga u drajverima koji, ako se dobro secam, stavi digital vibrance za tv na 0% pa samo treba da ga u color settings vratis na 50% i to je to.

Nazad
Vrh Dno