Šta je novo?

PES 2010

Pazi ja sam prvenstveno PES fan. Svaki od PESova sa PC mi je bio cudan u pocetku ali sto sam vise igrao to mi se svaki od njih polako uvlacio pod kozu. A svaki od ta tri PESa je bio drugaciji i svaki fenomenalan na svoj nacin. PES 2008 i 2009 to nisu bili.

Za sve sitnije greske koje si primetio moraces da sacekas final da vidimo da li su resili. Sutevima nazalost je oduvek falilo visine. Cak i oni evro golovi sto kace ljudi na WENB su vecinom do pola stative. Sto se tice "pustanja lopte" ne samo da je to daleko realnije nego igraci deluju kao da postepeno ubrzavaju (svakom ko je igra PES6 ovo deluje neobicno). To da ima prostora si jako lepo primetio, u 2009 nije bilo prostora nizasta, samo su se sudarali jedni od drugih onako grbavi :S.

Neki lik sto je probao najnoviji dostupan build (Adam sa WENB foruma) kaze da u tom buildu nema "problema" sa response timeom kao u DEMOu. Sto se tice odbrane verujem da pricas o igri protiv kompa, u tom slucaju moras da shvatis da svi koji imaju neko iskustvo sa PESom tvrde da je AI katastrofa u DEMOu (prvi mec sam igrao na Pro, ostale na TP na svima je komp katastrofa), ako si primetio on uopste ne uklizava i napravi jedva po koji faul.

Demo je izasao pre cca 13 H i jos uvek nema patcha koji produzava vreme igranja tekme na 10 minuta? :zgran:
Kuda ide ovaj svet :sceptic:

Trava na Anfieldu izgleda kao da je dan pre utakmice Slayer tu imao koncert :d Nista bolji nije ni onaj drugi stadion :)

Poslednja izmena:
Moji utisci nakon igranja gotovo celog dana, nisam jeo za to vreme sve do malpre, umalo da mrem, a to govori koliko mi se dopao ovaj demo.

Svidja mi se:
* Meni, muzika, GRAFIKA
* Stadioni, citava 2 komada
* Sporiji gameplay
* Vodjenje igraca koje je nekako mekse i prirodnije, kao i kontrola lopte
* Nove animacije, nove finte pogotovo kod igraca sa skilom, obozavam novu Podolski fintu iz trejlera
* Pass igra skoro savrsena, sutevi odlicni kao i animacije suteva koje su znatno bolje
* Koliko toliko vracen osecaj suta iz daljine
* Mreza, iako labava lepo se ponasa
* Manual pass, napokon mi radi u 360 a ne samo u "6" pravaca kao u PES20009 iz ne znam kojih razloga.
* 360 stepeni kretanje

Ne svidja mi se:
* Odziv komandi, to me trenutno ubija ali nema bojazni sto se toga tice jer je to za full verziju sredjeno
* AI protivnickih igraca u nekim trenucima se ponasa de*ilno, a i to kazu da ce biti bolje za full verziju igre...
* Golmani, jedva su ih nesto poboljsali
* Penali, Boze mili molim ti se, ne znam odakle im ideja da penal sutiras sa wide kamere???
* Manjak animacija, moze konami jos dosta da ubaci...

Sve u svemu meni se ovo mnogo dopada, jedva cekam full verziju igre i da vidim sta ce biti sa online, posto najavljuju lag free :party2:

Mozda nekog iteresuje:
Adam WEBN je napisao(la):
Well there's a lot of refinement when comparing this demo to the 90% one I have.

Have to say, the CPU taking over your player is a joke in the demo, even worse than the old code I had. Far too much AI interference.

Secondly, players (when defending) seem to be unresponsive when wanting collect loose balls. Like the throughball problem, always seem to be running away from the ball.

Finally, Top Player is way easier in the demo than my code. You guys are lucky LOL.

but all the issues I've stated are better in the code I have. Apart from that you get a good idea about what PES 2010 is about

Kako to da svima ovaj PES izgleda sporije a meni brze od predhodnoh :d

Trava na Anfieldu izgleda kao da je dan pre utakmice Slayer tu imao koncert :d Nista bolji nije ni onaj drugi stadion :)
Tacno tako.
Trava je uzasna, to ce se morati krpiti sto pre.
Super igra, tecna, meni na konfi sve radi lepo na high.
Mesi shtrika za medalju, Ibro je tu negde sto znaci da su i ostali supermeni napucani do zla boga kao i ranije.

Ne mogu da cekiram Vsync,sta li moze bit?

Nista, stavio sam na 60 hz i hoce naravno,zaboravio sam od proslog Pes-a.

Poslednja izmena:
Strasan napredak u odnosu na 2009 , golmani napokon nisu svemoguci , a ni pojedini igraci takodjer.
Trava se meni jos i svidja premda verovatno moze bolje.
Za sada sve pohvale , i naravno igra glavom je sjajno napravljena.

Super je igra...Vidi se velik napredak i razlika u odnosu na 2009...Samo 5 minuta je malo za igru,tako da cekamo neki dodatak :D

Meni igra secka na 2 sekunde... FPS je zakucan na 60, skoro da nema padova... Nemam pojma shta je problem...

Po meni ovo je druga igra od PES-a 2009
sve je promenjeno, i ono sto mi se najvise dopada je chinjenica da konacno mogu da uputim normalan pass tamo gde ja hocu. Shut je odlican, golmani su realniji, ali su tupavi ... desava se da se baci pod noge na 5tercu u prazno, kao i da izlece na 16 da izigrava neko ludilo 1na1 sa toresom :)

enivej 22.10 je dan D, ocekujemo ludnicu
:party::guitar::guitar::party:

ZNachi nenormalno secka... ne moze da se igra... fps ima tu i tamo padove do 45 ali seckanje je konstantno... kao da nema veze sa fps-om...

Meni mi je ochaja... nedostaju mi grafici za igrache... Mada, nadam se da je to samo zbog demo verzije...

Poslednja izmena:
Meni igra secka na 2 sekunde... FPS je zakucan na 60, skoro da nema padova... Nemam pojma shta je problem...
I meni, na Win7. Radi bolje na xp-u nego na 7-ici, ali tamo se povremeno jako uspori, pa onda opet normalno.

да ли су морали и у ПЕС да натрпају блум? судија сија ко божићна јелка, а тек играчи немачке, који имају беле дресове. да не причам о извођењу корнера, шљашти цео шеснаестерац.

Poslednja izmena:
да ли су морали и у ПЕС да натрпају блум? судија сија ко божићна јелка, а тек играчи немачке, који имају беле дресове. да не причам о извођењу корнера, шљашти цео шеснаестерац.

Valjda ce popraviti to do ful verzije...Znaci ono bljestanje iznad gola obasja ceo sesnaesterac!

Sinoć u 1 i jutros u 6 sam igrao ovaj novi PES10 demo kao *****.

Znači ne mogu da verujem, prvi pes posle 06 da mi se svidja. Kakva grafika, igrači, stadioni... samo sam zinuo. Konačno su sredili i one odvratne konzolaške menije. Igrao sam zadnjih par dana FIFU10 demo i iako sam HC fifa fan moram priznati da je PES ove godine rasturio fifu u svakom segmentu.

ZNachi nenormalno secka... ne moze da se igra... fps ima tu i tamo padove do 45 ali seckanje je konstantno... kao da nema veze sa fps-om...

Meni mi je ochaja... nedostaju mi grafici za igrache... Mada, nadam se da je to samo zbog demo verzije...

Jesi ukljucio Vsync.Meni posle toga radi odlicno!

to je do procesora...
Pa verovatno, mada ja ga drzim klokovan na 3.0, ali u settings prepoznaje da radi na 1.8, verovatno je tu problem. Ostale igre,Batman,NFS Shift, rade sve bez problema na max. E bre, jos ce da me natera PES da menjam proc,ccc:p.

Recite mi vi sa besnim grafama da li je travica losija ili se to meni cini?U PES 2009 je trava bila jedan od aspekata igre koji je valjao, bio je 3D...Da li je sada 3D ili 2D travica?Kod mene je 2D...

Poslednja izmena:
Recite mi vi sa besnim grafama da li je travica losija ili se to meni cini?U PES 2009 je trava bila jedan od aspekata igre koji je valjao, bio je 3D...Da li je sada 3D ili 2D travica?Kod mene je 2D...
Ma mozda je za nijansu poboljsana, ali isto s....nje samo drugo pakovanje.:D

Nazad
Vrh Dno