Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
O cemu ti pricas?! Ni ovaj put? Pa zadnja 2 puta nas je izneverio.ni ovaj put nas nece izneveriti
O cemu ti pricas?! Ni ovaj put? Pa zadnja 2 puta nas je izneverio.ni ovaj put nas nece izneveriti
O cemu ti pricas?! Ni ovaj put? Pa zadnja 2 puta nas je izneverio.
Po cemu ti je PES6 bolji fudbal od PES2009?
PES6 je popularan samo zato što kasniji PESovi imaju neke bugove i gafove koji se nisu dešavali ni na prvom PESu. I zbog toga što je to poslednji PES koji je mogao da se iole normalno igra i onda su oni koji su bili okrenuti multiplayeru hteli ne hteli 2 godine igrali PES6 i logično je da im ta igra bude bliža od drugih.
A PES5 je najviše hvaljen upravo zbog brzine gameplaya koja je znatno sporija u odnosu na PES6.
Sve ostalo je stvar ukusa i sećanja. Onaj ko je silovao cutbackove iz utakmice u utakmicu sigurno mu PES6 neće ostati u glavi kao fina simulacija. Onaj ko je imao prilike da igra sa ljudima koji su se trudili da pobede jedan drugog na znanje a ne na šablone, itekako će se rado sećati šestice.
NG PES ima velikog potencijala ali, dosta se radilo na vizuelnom performansu - KONAMI mora poraditi na gameplayu ukoliko želi da bude zaista dominantan kao nekad a ne da živi od navika i stare slave. Prezentacija je na jako visokom nivou, close-up kadrovi savršeni, atmosfera tu, igrivost sjajna, baza zagriženih igrača ogromna.
Ali, moraju već jednom da:
spreče "crvenog Drogbu da frontalno prolazi kroz Vidića kao i da ne postoji" (po želji ubaciti druga imena tipa Ibrahimović - Terry i slično),
smanje kontrolu lopte, pogotovu kod nagle promene pravca,
bekovi ne crkavaju u 60tom minutu,
štoperi ne izlaze bezveze na bokove ako im to nisi dodelio,
ti igrač ne uklizava kad protivnik uradi fintu šuta a ti pritom ne držiš nijedno dugme,
srede da golmani ne reaguju ko da su trenirali celog života sa Randjelovićem,
spreče slobodnjake po zemlji sa 20-25m tako što naciljaš izmedju dva igrača i napuniš krug do kraja i znaš da će 9/10 pokušaja ući osim ako protivnik ne stigne da namesti nekoga na gol liniju a i tada to nije garant da će odbraniti
i još sijaset drugih mana koje jesu sitne ali kada se nagomilaju doprinose utisku kao da oni namerno žele da im se fudbal razvija u pravcu koji je po meni sve samo ne simulacija.
Ironije radi, ne znam kakav je PES2009 na PS2, ali se sećam da je 2008 bio čak i jako pristojno odradjen u odnosu na NG verziju. Kamo sreće da KONAMI reši da i za PC radi CG verziju igre![]()
Vidim, Messi i dalje sparta k'o da mu je Bolt neki rod :d Koji smor, Alonso u Liverpoolu, znaci da nisu odradili sve tranfere, pa cu ja morati rucno...
Nisam vikao samo sam loma povisio glas
Svaki napadac stopera? *** ne igramo ja i ti istu igru...
Nije ni meni bitno da li mene neko ovde uvazava..ovo je forum...
Al kad neko lupeta a poima nema, moras nesto reci
Moze on i vise od toga :dAli opet nešto sumnjam da Messi može da vrti igrača u krug a da mu lopta pritom sve vreme bude uz nogu.
Ne smetaju meni dribleri, ali je kontrola lopte i lakoća promene smera u NG PESu isuviše "slobodna" za moj ukus i umesto što rade na prezentaciji mislim da bi mnogo lakše svima zapušili usta kada bi ubacili da prilikom finte kocka+x igrač može i da izgubi ravnotežu ili u slučaju konstantnih naglih promena kretanja. Ili ne mora da izgubi balans, samo da mu lopta ne ostaje kao magnet uz njega. Neka daju Messiju zvezdicu za tako nešto jer on to zaslužuje ali neka ostale smrtnike poštede takve fizike.
Uzmi ti sine lepo sad kad pocne sezona ukljuci svoj TV pogledaj neku tekmu Barselone pa mi reci da messi ne moze SVE!ali apsoluno SVE! MOZE 2 JAKA STOPERA DA NOSI NA LEDJIMA I DRIBLA, MOZE DA IZURA KOGA OCES, A KONROLA LOPTE MU JE BOLESNA...SUT JE KO DA JE NACELNIK VMA ZA HIRURGIJU...
Da...Videli smo ga protiv Chelsea u polufinalu kako je blistao :S: A za ovo boldovano si ga lupio samo tako :d
Elem, to sto je i on i nekolicina igraca svemoguce je dokaz na sta je spao PES...Uzmes Barsu, Real, Inter ili sta vec i udri, uzmi Messia/Cronalda/Etoa/koga vec i driblaj sve zivo...Uostalom i fudbal je spao na to, dodje neki tamo sabanski Man City potrosi 200 miliona i sad su kao oni neka timcina, ma da...
Kao sto mi nemamo veze sa pes-om zato sto nam Ibro prolazi kroz odbranu kao puter tako ni ti nemas veze sa pes-om zato sto ti igraci automatski uklizavaju.a sta ja da ti kazem, ne znam protiv koga igras pa da ti odgvorim...
Moja ekipa sa kojom igram pes je svesna Ibrakadabre, Drogbe, Kolera itd...al nisam ja taj koji ne znam da igram ako su oni vama "bag"...treba znati igrati odbranu na njima...nama je jedini smor pes09 reakcije golmana i automatsko uklizavanje...
Ste vi videli koliki je Ibra covek, gromada?drogba isto, a dosta su brzi za svoju konstituciju...
Neces se sa njima replovati to je normalno, al ako oni kroz vasu odbranu idu ko kroz puter onda vi nemate veze s pes-om
Evo jedan zanimljiv Video
http://www.youtube.com/watch?v=JKeOcY4CrFY
Sve sto sam do sad video mi izgleda cudno i nedovrseno, nista dok ne vidimo to "360" kretanje..
To je bag u igri, svima uklizavaju :wall:Kao sto mi nemamo veze sa pes-om zato sto nam Ibro prolazi kroz odbranu kao puter tako ni ti nemas veze sa pes-om zato sto ti igraci automatski uklizavaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari