Pa zar i ti sine Brute ? :dTo je bag u igri, svima uklizavaju :wall:
Semi-automated ili manual i uklizavanje se dogodi jednom u cca 20 tekmi.
Pa zar i ti sine Brute ? :dTo je bag u igri, svima uklizavaju :wall:
Pa zar i ti sine Brute ? :d
Semi-automated ili manual i uklizavanje se dogodi jednom u cca 20 tekmi.
izlazi 22. oktobra![]()
Jeste full.
Kazem da se prica da Demo dolazi 23.Sept. sto je i logicno.
Kad je izasao PES09, igrao sam na automatic neko vreme a onda sam presao na semi i od tada pa do dana danasnjeg nijednom mi se nije desilo da mi igraci nekontrolisano uklizavaju a svaki dan odigram cca 10 tekmi.Nije tacno, ja igram na semi-automatic i aj sto ukliza taj moj koga vodim, jer drzim pritisak (a zasto bi uklizao ako mu nisam dao komandu za to!), vec sto ukliza neki igrac iz drugog plana onako po sopstvenoj volji.
"Not long to go now until we release a demo for everyone to test," said Konami’s European PES Team Leader Jon Murphy. "You'll get a chance to see the new PES for yourselves and make up your minds about how we've reflected what the what fans want."
There's no word on exactly when the demo will be released.
PES 2010 is scheduled for release for PS3, Xbox 360 and PC on October 22, with versions for PS2 and PSP to follow on November 5 and Wii on November 19.
Kad je izasao PES09, igrao sam na automatic neko vreme a onda sam presao na semi i od tada pa do dana danasnjeg nijednom mi se nije desilo da mi igraci nekontrolisano uklizavaju a svaki dan odigram cca 10 tekmi.
Ne, daleko od toga da mislim da lazes.nego sto se desi da uleti i neki koga ja ne kontrolisem i ukliza, e to je vec totalna glupost.
Inace druze sam Konami je priznao za to i rekao da to izbacuje u 2010, tako da..![]()
Evo neke od lepsih slika ako ih vec niste videli
U jednoj online utakmici tako sam napravio 3 penala(tacnije moj saigrac), srecom sam odbranio 2 ali ne i treci.
Mislim da ce mjenjati i nacin izvodjenja penala , sto je po meni jos davno trebalo , jer ovaj sadasnji nacin je smesan.
Treba tu staviti slider jacine kao i na fifi i gotovo , a i to koliko ce igrac loptu u stranu skroz ili malo.
Sta je tebi kocka, (posto ja to obrnem), shut?
jbm li ga. ja cu opet da ponovim)), nesto sam isprobavao i zakljucio da broj penala koji moji igraci naprave drasticno raste ako drzim kocku kad mi udju u kazneni. ako ne drzim kocku, mozda sam skrivio 2 penala za ovih godinu dana kolko postoji pes09
![]()
Extra izgleda,kao da su igraci zivi,a i publika je jako dobro uradjena!Bice valjda nesto od ovog PES-aEvo neke od lepsih slika ako ih vec niste videli
Ja igram na manual, pa se opet to desava.
Pa desava se ako im dopustis tj. ako spavas za joypadom. Ko se malo potrudi moze da kontrolise svih 11 bez nekih vecih problema (sa sve manual golmanom).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari