Šta je novo?

PES 2010

G@W: stvarno ne znam kako misliš da opravdaš auto-uklizavanje kad se dešava i onda kada trčim pored njega i ništa ne stiskam nego zavisim od toga hoće li uraditi fintu šuta ili neće.

Vladimire ne pricaj gluposti, ako ti kontrolises igraca on ce uklizati samo ako drzis pritisnut presing odnosno X, ako samo kontrolises igraca on nece pasti na fintu kocka + X.
Kompijuterski vodjeni igraci uvek padaju na tu fintu i to je tacno.

Hektore ne lupaj ti...

Kontorlisao ti igraca ili ne, on sam moze da ukliza ili da ko ***** ispuca panicno loptu iz kaznenog...

To je tako nazalost...

Igram fudbal svaki dan, nijednom mi se nije desilo da sam ukliza ukoliko ja ne drzim pritisnut presing. Govorim o igracu kojeg ja kontrolisem.

igram fudbal isto svaki dan i svaki dan sam u kontaktu sa ljudima koji igraju pes, da li uzivo da li preko pesoholichara...to je cinjenica i to je bag...ne bi bio bag da je tako kako ti kazes...

Svrati na pes-serbia.com/vb ima korisnih stvari...

Taj forum ne posecujem kako su me bez ikakvog razloga izbacili sa njega, ni dan danas mi nije jasno zbog cega. Mislim da su mi negde napisali da koristim dupli nalog, sto je cista glupost.

A ako igraci ne uklizavaju sami od sebe zasto je KONAMI bio svestan te greske/baga i rekao da je to otklonjeno za PES2010?

Jer saigrac uklize bez drzanja presinga, to se najcesce desava, ali da moj selektovani igrac uleti klizenjak bez drzanja bilo cega mislim da se nije jos nijednom desilo, a ako jeste onda je to zanemraljivo retko jer sam odigrao puno utakmica i ne secam se toga... Desi se da izbaci loptu bez pritiskanja bilo cega ali klizenjak se nesto ne secam...

Poslednja izmena:
Može se desi da tvoj igrač ukliza, odnoso onaj kojeg si kontrolisao, a ti to nisi hteo. Recimo ničija je lopta, par metara od tebe i ti pritisneš X O ili [] i on krene da odigra na tu loptu klizanjem i nekako se tu pojavi protivnički igrač i ovaj ga skrši u borbi za loptu :).

Pa da ali to se zove smotan PES igrac :p i nikakve nema veze sa bagovima. Ne bi oni ovako skakali po mojim postovima i quotovali me da u dubini duse ne znaju da su inferiorni kad je PES u pitanju :D. Samo da Konami odradi dobar online u PES10 pa da to dokazem u praksi ;)

P.S. Nesto mi govori da su Boris i rAMA najozbiljniji takmaci. Od ovih FIFA profesionalaca ne ocekujem nista da budem iskren :d

Mnogi su dobri igraci po raznim forumima i prici...upoznao sam ih na stotine, i igrao sa jako puno njih...ne smatram za sebe da sam prejak igrac, al ne moze me dobiti neko ko ne poznaje materiju.

Nema veze online sa pravim duelom, oci u oci

Ja dok sam pravio, odnosno pokušao da pravim neke "eventove" gde će se skupe ljudi s foruma da se igraju, skoro niko se nije javio. Što dalje implicira da dokle god neko ne organizuje neko uživo druženje i na njemu se pokaže, ja ostajem prvak i najbolji igrač PESa i svih ostalih igara na svetu :D

: ) Bane kralju sex-a, droge, prostitucije i PES-a

Ja sam uspesno pravio LIVE turnire pesoholichara...pes-serbia.com

Bila su dva LIVE event-a "PES-SERBIA LIVE I" i "PES-SERBIA LIVE II"...na prvom je bilo 128 takmicara, na drugom preko 200...bile su i dobre nagrade...igralo se na PC-u

Sada nema uslova za tako velike dogadjaje, ali kolega sa pes-serbia pravi mini turnire skoro svakih nedelju-dve dana, 1v1 i 2v2

google translejt je napisao(la):
Konami has revealed the minimum and recommended version of PES 2010 for PC that will go on sale on 22 October. Recall that according to said John Murphy, one of those responsible for developing the simulator Konami fans can try the game soon.

Requisitos mínimos:
· Windows XP SP3, Vista SP1
· Intel Pentium IV 2.4GHz o procesador equivalente
· 1GB RAM
· 8GB de espacio libre
· 4x DVD-ROM Drive
· Tarjeta gráfica compatible con DirectX 9.0c, 128MB Pixel Shader 2.0 (targeta gráfica NVIDIA GeForce FX o AMD/ATI Radeon 9700)
· Tarjeta de sonido compatible con DirectX 9.0c
· DirectX 9.0c o superior

Requisitos recomendados:
· Intel Core2 Duo 2.0GHz o procesador equivalente
· 2GB RAM
· 8GB de espacio libre en el disco
· 8x DVD-ROM Drive
· Tarjeta gráfica compatible con DirectX 9.0c, 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 o AMD/ATI Radeon HD2400 o superior)

http://www.3djuegos.com/noticias-ve...iene-requisitos-minimos-y-recomendados-en-pc/

Requisitos mínimos:
· Intel Pentium IV 2.4GHz o procesador equivalente
· 1GB RAM
· 8GB de espacio libre
· 4x DVD-ROM Drive
· Tarjeta gráfica compatible con DirectX 9.0c, 128MB Pixel Shader 2.0 (targeta gráfica NVIDIA GeForce FX o AMD/ATI Radeon 9700)

Requisitos recomendados:
· Intel Core2 Duo 2.0GHz o procesador equivalente
· 2GB RAM
· 8GB de espacio libre en el disco
· 8x DVD-ROM Drive
· Tarjeta gráfica compatible con DirectX 9.0c, 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 o AMD/ATI Radeon HD2400 o superior)

http://www.3djuegos.com/noticias-ve...iene-requisitos-minimos-y-recomendados-en-pc/

pa dobro nije puno zahtevna...svi koji imaju novije kompjutere ima da radi samo tako :)

Poslednja izmena:
Pa nikad pes/winning nije bio zahtevan (toliko) jer 1% igrača pesa zna šta je 3d mark i jedno 5% šta je driver za grafičku :).

Samo za Vladimira and FIFA Boys

Ma PES je religija, bre :D

shingo_seabass_takatsuka1copy.jpg

Znam da za ovakve postove slede kazneni ali jace je od mene. Sibajte po ledjima, ali taj pogled u ocima Vladimira i ekipe je vredan svakog oziljka :D

Molim za milost, budite blagi, ne ide mi se na sedmodnevni odmor :)

Da ne bude da samo flejmujem, evo i nesto novo (valjda):

Veliki Seabass glavom i bradom

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bs2H0ONizpM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bs2H0ONizpM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Sta sam ja driver pa da znam japanski :)
Btw, ta iz avatara, to ona mala iz Paramore?

Zato jer si u dusi pravi PES fan :D

Pazi ovako ne znam ni ja ni jedan ni drugi jezik ali sam opet pogledao full. Mada najbolji drug mi zivi sa Holandjankom tako da znam nesto malo a i poceo sam da gledam japanske filmove pa i tu nesto malo kapiram.

Koliko sam skontao uglavnom je pricao o taktikama a na pitanja o FIFA je odgovorao ovako:

Seabass (slobodan prevod): FIFA? Ma kakva bre FIFA? Ma <bip> sam im <bip> ove godine :d

E fanovi, dok je vas necemo mi docekati kvalitetan PES :).

G@W. šta nije u redu sa tobom? :trust:

Hektore - zaista se trudim da izbegavam da pričam o stvarima o kojima nemam barem nekog iskustva. U 2 utakmice (čini mi se 1/4 finale) na jednom LIVE turniru kod Vuka 3 puta igrač sam od sebe napravio penal i pritom jednom nisam držao X, a u dva druga navrata čak nisam ni kontrolisao igrača koji je uklizao.

E sad, ne znam da li je to bilo sa patchem ili bez i da li se nešto menjalo sa 1.4 verzijom.

Što se tiče online igranja PESa ima jedan sajt sa poprilično kvalitetnim i poštenim igračima i sa jako dobrom organizacijom liga i turnira za sve igrače sa Balkana (par Slovenaca, Hrvati i Srbi, ne sećam se da sam video tamo nekog Bosanca :D), tamo sam igrao PES6 dobre 2 godine: LINK

Poslednja izmena:
Igrac uklizava sam zbog toga sto ti je namesteno menjanje igraca na assisted, na semi assisted vec ne uklizava sam.

A iskreno moje misljenje je da samo pocetnici igraju na assisted.

Igrac uklizava sam zbog toga sto ti je namesteno menjanje igraca na assisted, na semi assisted vec ne uklizava sam.

Ja igram na semi assisted pa mi opet uklizavaju, a ova druga konstatacija nema veze sa zivotom :smoke:
Samo neka oni vrate manual za PES2010 i bice sve ok, a ne ovako da mi odbrambeni sami izbijaju loptu u kaznenom kad je gusto :wall:

Poslednja izmena:

Braaaate, jesi citao temu uopste?! Na semi-assisted uklizavaju takodje i izbijaju loptu po sopstvenoj volji.. Ako su prokleti programeri priznali da tako funkcionise i da ce biti uklonjeno u novoj verziji, dokle onda da citamo pametne komentare koji govore suprotno? :trust:

Poslednja izmena:
Ok, mada ni ja nisam primetio da mi odbrambeni uklizavaju sami bez moje volje(mojeg drzanja kocke).Mozda jednom-2put do sad. Za ispucavanje se slazem.

A konstanta ima veze sa zivotom itekako.

Poslednja izmena:
Maremas a sto ne igras onda na assisted?

Pa zato sto mi ne odgovara da mi u odbrani cpu sam menja igrace, ranjiviji sam, ali imam drugara koji igra najnormalnije na semi auto(PES6) i stavi do pola one uspravne crte a veoma je dobar PES igrac.

Mnogo vecu kontrolu nad timom imas kad ti svakog igraca mozes mozes da pomeris gde zelis.

Primer. Protivnik napada po strani, ti kockom posaljes igraca na njega, a ti trcis u kazneni da bi pokrio napadaca i da bi izbio-primio-uradio ono sto ti hoces.

Zna se valjda kako se u PES-u uzima lopta inace?Fora ona sa kockom...

Vrh Dno