Šta je novo?

PES 2010

Pregleda ove utakmice i evo:

- Grafika je jako dobra , istina vise se islo na bljestavilo nego na fotorealizam , ali se to i ne primjeti prilikom Gameplay-a samo kada se zumiraju igraci.

- Kretanje je i dalje Digitalno u 8 smerova , istina broj animacija je mnogo veci pa se to teze primjecuje , ali je jasno vidljivo kada igrac sam vodi loptu.

- Igraci nikada nisu bili manji u odnosu na stadion , iako mi to ne smeta ovdje se mozda i pretjeralo , ali dobro to cemo bolje osjetiti kada izadje Demo

- Odbrana izgleda kao da napokon zna svoj posao , a golmani nisu svemoguci , dakle manje prilika , a vise golova , dok je u 2008 i 2009 bilo suprotno.

Sve u svemu izgleda jako dobro.

Demo cant wait.

Ubačen (iskopiran) dribling u 360 stepeni - ovo je prvi PES u kome je igranje preko digitalca hendikep, konačno prelazimo na analogne kontrole.

Objavljena preliminarna lista timova. Ubačena reprezentacija Crne Gore, Srbija je tu ali nema licencu, za razliku od Hrvatske.

Holandska, italijanska i francuska liga su licencirane, španska delimično, Bundeslige nema uopšte, opet ima 18 slobodnih slotova.

Zvezda je ostala u igri i licencirana, ubačen je Partizan, pod lažnim imenom, ali je ubačen :)

Da li su ostavili mogucnost za veci broj stadiona? I zna li se koliki je broj stadiona po defaultu?

Sto se vidi sa snimka je grafika koja deluje bolja i kretanje u 8 pravaca, a sto se golmana i odbrane tice, daleko od toga da se nesto bitno moze zakljuciti. Golman je imao 3 intervencije. :D To se moze zaljuciti tek kad se uzme kontroler u ruke pa jedno 10 sati igranja . . . :banana:

Da li su ostavili mogucnost za veci broj stadiona? I zna li se koliki je broj stadiona po defaultu?

Zaista sumnjam. Meni je neverovatno da nijedan jedini sajt koji se bavi PES-om uopšte ne priča o tim elementima, odnosno dodatnim slotovima za kreiranje timova pa i stadiona. Ne vidim zašto je problem da se to uradi.

A gde ima ta lista klubova da se vidi????

Izvol'te http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-team-list/#more-1695

Poslednja izmena:
Nadam se da ce unaprediti i komentatore, jer su me mnogo nervirali sa njihovim izjavama u 9ci

Na IGN-u su rekli da su očaj očaja, baš kao i muzika.

Ja odmah krecem u pohod na master ligu sa PFC Ryagzhilograd.:D
Cak i kad nam nesto valja reprezentacija(a recimo lakshe je zapaziti reprezentacije Skotske,Severne Irske,)nismo im jos ,,zreli,, za licenciranje.:wall:

Ja odmah krecem u pohod na master ligu sa PFC Ryagzhilograd.:D

Bas volis igrati sa Rusima:D, to je verovatno PFC CSKA Moskva a ne Partizan jer bi on bio pored Zvezde jer se timovi stavljaju po abecednom redu iz zemlje koje delaze...

Samo mi nije jasno zasto japanci opet ubacise zvezdu?!?!?!?!?!?:mad::mad:

Zato što su potpisali ugovor sa njom na 3 godine. Ovo je poslednja godina u kojoj će biti Zvezde osim ako ne produže ugovor.

Ja koliko znam svuda se prichalo da je potpisan dvogodisnji ugovor.Prvi put chujem da je trogodishnji.:trust:
Gde si to video?

I ja sam bio ubedjen da je na dve ali se povukao postom dejana#7 koji reče da su Japanci "OPET" ubacili Zvezdu pa rekoh možda sam pogrešno zamaptio :)

Inače načuo sam PES ima u planu da ubaci sve ekipe koje se budu plasirale za Ligu Europa.

I ja sam bio ubedjen da je na dve ali se povukao postom dejana#7 koji reče da su Japanci "OPET" ubacili Zvezdu pa rekoh možda sam pogrešno zamaptio :)

Inače načuo sam PES ima u planu da ubaci sve ekipe koje se budu plasirale za Ligu Europa.

Ma ne moraju nista da ubacuju, samo neka ostave dovoljno slotova za custom timove/igrace/stadione.lige.

Ako već imaju licencu za Evropsku Ligu, apsolutno je besmisleno da u njoj ne budu svi učesnici iste, pa makar deo bio pod lažnim imenima.

Ne znam koliko je spisak timova iz ovog zadnje builda reprezentativan, ali to je nažalost manje-više isto kao i u prethodnih par godina :(

Sta mislite kada ce Demo ?:type:

Da li ih ubacili u startu ili se napravio patch za par dana nama je svejedno , samo da bude bolji od prethodnog .

Nije svejedno. Meni ne ide u glavu zašto Konami nije u stanju da napravi barem još neku fake ligu, ili ako su baš toliko lenji, da nam daju makar 100-tinak slotova za kreiranje istih. Apsolutno ne postoji racionalno opravdanje za ovako nešto.

I zaista bi bila sramota da kad već imaju Europa League licencu neki klubovi koji će je igrati ne budu na spisku.

FIFA 09 ima više od 30 liga, na statistikama igrača radi na desetine ljudi, a čak je uspostavljena i saradnja sa fanovima, koji pomažu kada je reč o raznim detaljima vezanim za nižerazredne klubove.

Statistike igraca u PES-u su nesto neverovatno glupo i kada bi u stvarnosti naisao na onoga ko ih je pravio verovatno bi ga lupio sakom da mu vratim za sav svoj iskaljeni bijes na statistikama i ocjenama igraca koje su napravljene tako da dede od 35 godina su uvjek snaznije,brze i bolje od igraca sa 19-20 godina samo zbog glupe Master lige gde igraci nemogu nazadovat nego samo napredovat.
PES mi je bolji od Fife jer mi se cini da ljudi koji ga prave su pametniji od onih na Fife , ali i naprave takvih gluposti da je to za ne povjerovat , zasto sami oni ne upale igru koju naprave i igraju jedno mjesec dana , a za to vrijeme pogledaju i koju stvarnu utakmicu , pa da vide kakve gluposti prave od jedne Fenomenalne igre.

Nazad
Vrh Dno