Šta je novo?

PES 2010

sudeci po ovim slikama grafiku su sredili ljudski samo da poprave kretanje golmana u pes09 svaki napad gol xD

Dobro ovo je 50% build, a rekli su da grafiku i animacije rade na kraju.. polako, videcemo..

Meni ovo izgleda kao logican napredal u odnosu na 2009 kao sto je i 2009 bio u odnosu na 2008.
Dakle sve je malo bolje nego prije (jedino je grafika mozda "maloooo" vise) , ali jos nista nismo vidjeli ima vremena , a pravi test je Demo do kojeg sigurno ima jos vremena.

ako ti meni mozes da objasnis kako si ti to video iz datog klipa ja ti kupim original 2010!

- grafika nije unapredjena, trava i dalje ocajno izgleda
- pokreti su i dalje nerealni, pogledaj samo kako arkadno izgleda primanje lopte ili dodavanje na 0:43
- "dribla" se i dalje na naglu promenu pravca pod uglom od 45 stepeni(0:52)
- lopta se i dalje odbija kada je igrac otme u odbrani(0:57)
- i dalje prelako okretanje sa loptom za 180 stepeni(1:03)
- lose odradjeno centriranje(1:04 i 1:26)
- random igra u odbrani(neuspelo otimanje lopte kada igrac iz nekog razloga promasi loptu - 0:50 i 0:55, automatizovano postavljanje igraca u skoku - 1:05)

Po svemu sudeci, ovo ce biti jos jedan arkadni PES, u kojem igrac u napadu ima prednost u odnosu igraca u odbrani, 95% vremena se trci, a golovi se postizu kada AI tako odluci, a ne iz osmisljene akcije.

Meni je ovo preslikani pes09 gameplay i ne vidim nikakvu bitniju promenu mada je stvarno rano za bilo kakve ozbiljnije analize :)

Nisam optimista.

Poslednja izmena:
Lik sa WEBN koji je u junu bio na playtestu i koji je igrao najraniju verziju PES2010 negde na 50% igre, kad nisu bile ubacene sve animacije igraca kao na ovom klipu, rekao je da kad je video tj. kad je usao u prostoriju i video da PES vizuelno na prvi pogled izgleda kao PES2009 da je trazio prvi prozor odakle da skoci, posle kad je uzeo gamepad u ruke odusevio se i rekao da su PES2009 i ono sto je on igrao nebo i zemlja.

A sto se videa gore tice, primecuje se da su animacije igraca tecnije, da je fizika lopte, pas igra znatno poboljsana, nema vise naglog skretanja za 90stepeni i td...Inace ovo nije najraniji kod igre, on ce se znati posle ponedeljka i gamescom-a.

grafika nije unapredjena, trava i dalje ocajno izgleda
krsti.gif

Pogledaj samo od 1:31 do 1:52, najbolje se vidi kako PES2010 izgleda.
http://www.youtube.com/watch?v=d4j4-4Sa5mk

Poslednja izmena:
- grafika nije unapredjena, trava i dalje ocajno izgleda
- pokreti su i dalje nerealni, pogledaj samo kako arkadno izgleda primanje lopte ili dodavanje na 0:43
- "dribla" se i dalje na naglu promenu pravca pod uglom od 45 stepeni(0:52)
- lopta se i dalje odbija kada je igrac otme u odbrani(0:57)
- i dalje prelako okretanje sa loptom za 180 stepeni(1:03)
- lose odradjeno centriranje(1:04 i 1:26)
- random igra u odbrani(neuspelo otimanje lopte kada igrac iz nekog razloga promasi loptu - 0:50 i 0:55, automatizovano postavljanje igraca u skoku - 1:05)

Po svemu sudeci, ovo ce biti jos jedan arkadni PES, u kojem igrac u napadu ima prednost u odnosu igraca u odbrani, 95% vremena se trci, a golovi se postizu kada AI tako odluci, a ne iz osmisljene akcije.

- Brate ja i ti imamo razlicite oci u glavi.Ako grafika nije unapredjena i ako trava izgleda ocajno onda ili ja ili ti nismo dobro videli
- Pokreti su 50-50 primanje lopte je OK , ali sto se driblanja tice tu si upravu
- Ostalo treba videti kako je napravljeno od igraca do igraca jer neki brze neki sporije driblaju.

I ja mislim da ce biti malo , ali samo malo arkadniji od 2009 ali mislim da i treba da bude jer 2009 je bila skoro pa dosadna koliko se islo na dominaciju odbrane jer je u 2008 dominirao napad.Treba napraviti nesto izmedju i da igraci tipa Ibrahimovic ili Drogba nisu neki vanzemaljci na terenu koje niko ne moze zaustaviti i u cijim nogama lopta uvjek nekako zavrsi vec da je teze proci jednog igraca jedan na jedan , a opet puno lakse savladati golmana 1 na 1.

Poslednja izmena:
sudeci po ovim slikama grafiku su sredili ljudski samo da poprave kretanje golmana u pes09 svaki napad gol xD

Aha pa kakav sam onda ja igrac ako si ti stvarno takav.Ja bas mislim suprotno.
Mozda neka zvezda protiv nekog bezveznog golmana , ali ovim boljima nemozes zabit gola vec ti sa 5 metara odbrane sut Van Persiju ili nekom slicnom seljacini koji loptu sutira brzinom svetlosti.
Bas mislim suprotno dakle Golmani SLABIJI , igraci odbrane BOLJI.

Poslednja izmena:
Evo sta kaze TheBoss admin sa www.Pesfan.com, igrali su najraniju verziju igre ovu sto treba da pretstave na gamescom i upravu je.
TheBoss je napisao(la):
"I'm not sure I understand some peoples points here, are people expecting an entire rewrite of the whole game 'a total overhaul'. Do they expect it to suddenly play from top down and be a complete change in the way we play football games, maybe strapping a 360 degree waggle stick to their foot?

Get realistic its PES its the same game you have all played a million times and loved over and over. What it is is the best version of PES there is with new features, improved graphics, better animations, better master league...the best version of PES we've had and probably the best football game around. PES 09 is a great game that as everyone knows has a few problems (online broke etc). It also includes changes and fixes requested by this very community!

PES 10 will be a better game you only have to look at the improvements being shown to know this game is going to kick ass. "

A kada bi malo promenili igrace u default timu za master ligu. :D Castolo, Dodo, Ruskin, Ximelez, Ivarov, Epimas . . . iz godine u godinu, xexe. :D

E i to je promenjeno, nema vise Ruskina i kompanije :zgran:

After five years - a new Master League

It is really pathetic to read the review of PES4 and realize that nothing has happened with the PES series career mode for five years. What other sports can say that about? But now Konami have actually changed a lot.
You start by choosing a team. You can take the large established team to play with your favorite player or a Crappy team for a little challenge.You can also make your own team with, emblems, costumes, names and stadium and put in your own league. About 20 teams can be edited and added in the league.
After the choice of Team, it is time to choose settings for how the league is going to work, how many cards that lead to a suspension and some other small things with the overall league.

Where is Ruskin?

It should also be mentioned that the team to start with no longer contains Minanda, Ruskin and the other crappy players. There is now real players and real teams. But they will be found in the Youth Team from the start where they spend their time before they are ready to get moved up to the A-team. Exactly how this works, we do not know yet. But a reasonable guess is that they develop in Youth Team depending on how much money you spend on their training.

E bas fino, sad samo da kojim slucajem ne budu oni u youth timu. :d :)

Ovo opet mirise na s*anje, necemo mi skoro igrati dobar fudbal. Hvala 2K Sports-u na odlicnom NBA, jedinoj sportskoj igri koju volim...

Ovo opet mirise na s*anje, necemo mi skoro igrati dobar fudbal. Hvala 2K Sports-u na odlicnom NBA, jedinoj sportskoj igri koju volim...

NHL i Madden su kvalitetom tu negde, verujem da bi ti se i te igre svidele, naravno ako ti ne smetaju USA sportovi ;).

Pa bice najbolji fudbal (meni i vecini), ali bi voleo da neki treci igrac uleti u ovaj fudbalski rat, da vidimo mi koliko i moze li to bolje od Konamija i EA-a..

Poslednja izmena:
Pa bice najbolji fudbal (meni i vecini)

Poslednje tri godine nekima to jednostavno nije dovoljno. Ako ne naprave novi PES6 ja ih i definitivno saljem na spisak gde ce im drustvo praviti FIFA i NBA Live (za PC razume se :)).

NHL da,ali Madden nije ni pribliznog kvaliteta u odnosu na All-Pro Football 2K8.

Kada bi se zezali :) Uostalom zar je bitno, izašao je Madden 10 :)

Što se tiče negativnih komentara za PES 2010 - ekipa sa WENB konstantno ponavlja da su ljudi koji donose zaključak na osnovu trailera, odnosno ovog builda izuzetno naivni, i da apsolutno nema svrhe da se na osnovu toga procenjuje kvalitet igre.

Znate da baš nisam bio blagonaklon prema PES-u 2009 ali ova nova verzija ZAISTA deluje kao veliko unapređenje.

Nemoj da davite sa tim retardiranim igrama u temi o PES 2010.

Evo sta kaze TheBoss admin sa www.Pesfan.com, igrali su najraniju verziju igre ovu sto treba da pretstave na gamescom i upravu je.

Mene ovo najvise brine, **bes trailer (mislim na ono sto je DGazda napisao, ne na verziju igre). Doduse, onaj klip gde baja pokazuje kako se koriste kartice sa skilovima i demonstrira napredak u taktici me je veoma obradovao, mada sve to lako moze da se uprska. Ne interesuju me izgled i pokreti igraca, mogu da stave i cica glise na teren, dok god te cikice imaju mozga, znaju da igraju fudbal i dovoljno se razlikuju po umecu jedni od drugih. Sve u svemu, demo je jedino pravo merilo, do tada mozemo samo da mlatimo praznu slamu.

P.S. Hvala na predlozima, ali nisam neki ljubitelj usa sportova. Mozda cu im dati sansu u buducnosti, a sad prestajem da "zagadjujem" PES temu.

Poslednja izmena:
Što se mene tiče grafiku uopšte ne moraju da diraju u odnosu na PES09.Ova sada je dobra, a igra savršeno radi i na slabijim računarima.
Neka poprave gameplay, srede malo golmane, neke sudijske odluke itd... Zašto ne vrate ono da igrač može da dobije karton posle akcije u kojoj sudija pusti prednost?
Dalje, ne bih mogao da podnesem još jednu verziju PESa u kojoj par igrača mogu da pređu ceo tim i kojima se lopta neprekidno odbija.
Runi na leđima ceo teren nosi pet igrača, trči kao blesav i naravno zabije golčinu pod prečku, Mesi predribla pet igrača jednim potezom, Adriana ne mogu ni tri štopera zaustaviti....odjednom :S
Nadam se da će ovaj PES izaći sa potpunim transferima. Svaki put moram da prebacim ponekog igrača jer je u međuvremenu prešao u drugi tim, a to u igri nije registrovano.

Master liga je konačno unapređena! To mi kaži :D Ne volim FIFU, poslednji put sam igrao FIFU 07 (i to par utakmica), ali njen Manager mod je bio Bog za Master ligu.
Valjda će ove godine licencirana Liga Šampiona moći da se igra i u Master Ligi i to noću, ne kao do sada, oko 15:00h. I nadam se da su transferi poboljšani, ovo sada je smešno, nudiš timu ili igraču maksimum novca i oni odbiju. Neke igrače (čak i iz klubova koji su tri klase ispod onog koji ja vodim) je jednostavno nemoguće dovesti.

Ne znam kada igra izlazi, ali koliko vidim ove godine će nešto ranije. Pošto je obično u oktobru, sada će verovatno u septembru. Što znači još mesec (i po) dana :D

Nazad
Vrh Dno