Šta je novo?

PES 2010

Sto se mene tice grafiku treba da diraju i da naprave pomake , iako bi i ja voleo da vidim realnije kretanje i bolje animacije i fiziku itd.... , ali za to sve treba vreme , a PES filozofija je polako ali sigurno tako da ocekujem igru koja ce biti samo nadogradnja 2009 i 2008-ice sto je po meni i logicno.

Poslednja izmena:
Jedina moja sitna zamerka su transferi.Na traileru za taktiku vidim da je Eto i dalje u Barsi(a voleo bih da je i dalje) pa imam osecaj da nece da odrade sve transfere kada bude izashla igra.Nadam se da kad bude izashao demo da ce me demantovati i da ce potencijalni problem sa transferima biti reshen.
Ipak Eto je u Interu.;)

Pa valjda im je to najmanji problem da odrade.

Jedina moja sitna zamerka su transferi.Na traileru za taktiku vidim da je Eto i dalje u Barsi(a voleo bih da je i dalje) pa imam osecaj da nece da odrade sve transfere kada bude izashla igra.Nadam se da kad bude izashao demo da ce me demantovati i da ce potencijalni problem sa transferima biti reshen.
Ipak Eto je u Interu.;)

game_plan06_3_resize.jpg

Slike: LINK

Poslednja izmena:
Daleko od toga da mi je grafika najbitnija, ali ovo izgleda ****no dobro :D

Hebeš grafiku, oduševljava me to što možeš da nameštaš taktiku "do u sitna crevca". Još samo kad bi se igrači zaista tako ponašali...
Uf, već vidim da moram da štekam za originale PES i NBA 2K10, sviđa mi se ova fora sa online kupovima u PES-u...

Poslednja izmena:
To su uradili,ali ipak prelazni rok traje do 31 avgusta.;)
Sve mi se chini da ce ovaj PES da se igra icak posle 3-4 godine,kao shto se sada igra shestica.
Nadam se da ce demo da izadje u sledecih mesec i po dana,pa da vidim ovaj novi PES na delu.:D

Pa demo se uvek pojavi na jesen odnosno kraj septembra pocetak oktobra...

Packy91 je napisao(la):
Sve mi se chini da ce ovaj PES da se igra icak posle 3-4 godine,kao shto se sada igra shestica.

Sestica se igra jer posle nje nije izaslo nista vredno paznje a ne zato sto je bog-zna koliko kvalitetan fudbal, bilo je i boljih u serijalu ;)

Za pc nije bilo boljeg PESa od šestice.

PES5 je i dan danas bolji fudbal od PES6. PES2009 je pokusaj da ponove PES5 koji se zavrsio neslavno.

Nikako se ne bih složio. U PES5 su solo akcije bile mnogo lakše nego u PES6. Ali to je stvar ukusa.

Sestica se igra jer posle nje nije izaslo nista vredno paznje a ne zato sto je bog-zna koliko kvalitetan fudbal, bilo je i boljih u serijalu ;)

Upravo tako.
Vise sam voleo sesticu od petice chak sam je i igrao do izlaske 2008-ice pa sam se pokajao.A petica mi je bila prvi PES koji sa mikad igrao.Nije mi se svidjala sama igra.Na svaki sitan start faul i igra mi se puno tako seckala.Zbot toga sam vishe voleo sesticu.
A 2009-ka meni predstavlja igru kakva je trebala da bude 2008.2008 sam malo igrao zbog vaterpolo rezultata(i sama stvar da mogu sa jednim igrachem da pretrchim celu odbranu i dam go) i uvideo da je najveci promashaj u serijalu.
Ipak najomiljeniji delovi su mi 2009 i sestica

Znam da direkt uskacem u diskusiju, nadam se da mi necete zameriti:)
PES 6 igram jos uvek, i zato sto je igra extra i zato sto i nemogu na jacoj rezi i high detaljima da igram neki drugi PES ili fifu:D (pogledaj drugu makinu).
Pes 09 je grozan, nemam pozitivne reci o njemu i nadam se popravci u novoj verziji.
Toliko od mene.:)

Cekaj, jel svima promakla recenica o 360 degree movement? Zar nisu rekli da toga nece biti ove godine?

Koliko god to smesno zvucalo meni je 2008 mozda na kraju svega i bolja od 2009.
2009 je trebala biti simulacija , a na kraju si ipak sa Drogbom u Top formi mogao jednostavnim okretanjem levo desno mogao proci celu odbranu i zabiti go dva tri koliko hoces , na 2008-ici se to barem podrazumjevalo.
Opet pored grafike morali bi da naprave da je stvarno tesko proci protivnickog igraca i kada se to napravi da onda se stvori prostor za akciju kao i u pravom fudbalu , a ne kao u PES prodjes jednog pa drugog pa treceg pa i golmana i to sve na isti fol pravo-levo-pravo-desno-pravo-levo itd .... Fifa je po pitanju ovoga neuporedivo bolja jer tamo kretanje igraca nije TOLIKO kockasto i 8 smerova kao u PES-u , ali vidim da ce i 2010 biti isto mogu se nadati samo da ce odbrambeni igraci biti snazniji brzi i da ce se bolje graditi i izbijati loptu iz nogu sto u 2009 uopste ne rade.

Jedva cekam, izgleda mi konacno kao fudbal koji ce me vezati na duze vreme. I grafika izlgeda super, sem sto mi se opet cini da su igraci presitni u odnosu na teren. Zbog ove pogresne proporcije i jeste bilo lako setati se po terenu u prethodna dva dela, nekako previse praznog prostora koji igraci ne mogu da pokriju jer su jako sitni :)

*** jel vi ljudi citate ista? :D Post pre tvog napisem da ce biti uvedeno kretanje u 360 :)

Ali na snimkama se vidi da je kretanje i dalje kockasto i da se driblinzi izvode naglom promjenom smjera kretanje (u stvarnosti nije tako).
Voleo bi da sam pogresno vidio , ipak cekamo jos ingame snimaka.

Ali na snimkama se vidi da je kretanje i dalje kockasto i da se driblinzi izvode naglom promjenom smjera kretanje (u stvarnosti nije tako).
Voleo bi da sam pogresno vidio , ipak cekamo jos ingame snimaka.

U ovom snimku to jos nije implementirano..

Istinita, ovaj video je stari kod koji je jos iz juna a juce su pretstavnici sajtova pesfan, webn i drugi igrali najraniji kod i kazu da je ubaceno mnostvo animacija i da je kod koju su juce igrali negde na oko 75%.

S obzirom da bi trebao da se pojavi mnogo ranije ove godine, ne bi trebalo mnogo da cekamo da bi videli . . .
:D

^ Super izgleda na ovom videu...Bice izgleda bolji od 2009-ke!

Vrh Dno