Šta je novo?

PES 2010

U pa to kad ne bi bio znatno zahtevniji od PES-a 09 bi bilo do yaya :)

Iskreno neka naprave ko svet pa neka i bude zahtevno!
Dosta vise pa ne moze da bude grafika vanzemaljska a da nije zahtevno.
Najavljuju next engine 3 godine a u stvari malo poprave ocemo revoluciju! :)

A sto je kosa torresu i dalje ovako sugava? :D

Tores je pre neki dan dao konferenciju za novinare na kojoj je rekao da ce pored mesija biti zastitno lice pes10 ove godine. Takodje je rekao da su mu dali malo da igra, da igra izgleda fenomenalno ida jedva ceka da izadje, posto obozava pes :)

Pa ne mora da znaci ali pise ... decko :D

mislim da se jako dobro zna na sta sam mislio kad sam rekao kulturan ss "iz igre"

znaci lepo tekma, wide kamera, onako kako vecina nas i gleda pes 99% vremena

a ne toresove pegice i traka za kosu.... who gives a ****...

Prvo: to sto ti igras WIDE kameru ne znaci da je igraju svi (igram i ja na WIDE)

Drugo: lepo ti je maremas rekao da su to SS-ovi iz igre...ako se i malo razumes u grafiku PES-a svatices sve sa ovih slika...koja su tacno pobolsjanja...no ne bitno ti ocigledno u PES-u znas samo da upalis igru stavis wide i peglas...

Gameplay ne moze normalno da se vidi sa SS-a ali grafika je za 5+

Rece mi maremas da 16. jula mozemo ocekivati nesto vise, mozda cak i snimak gameplay-a, igra je izgleda 52% gotova...

Poslednja izmena:
http://winningelevenblog.com/

Being in French, news maestro ThomasGOAL has translated the more interesting quotes for the fans:
- A lot of Japanese professional footballer do motion-captures too, not only Messi
- Complete mo-caps sessions 1 time each week in Japan studio
- Some Japanese players try to same moves like big stars and when isn’t perfect the designer make it better.
- Animations is one of big priority for PES2010
- Satoshi Suzuki is project leader for animations

- The journalist can’t stop playing, always asking for “one last game, one last game.” Would play until his fingers bled!
- Defender can do bicycle kick in defense
- New move, in french “aile de pigeon” (click here for pic)
- New chest control with orientation
- Ball physics = simply perfection !
- Photo- realistic faces (the journalist thought the Messi and Torres pics were photoshoped… only to see its like that in-game)
- With all managerial settings you can be Mourinho, cards systems etc..
What will be done in the last 40% of development?
- New visual filter not added yet, for more realism of shadows, lights, colors etc.. but it’s already great
- New commentators (for French) official chants, better public reactions, balls impact
- A lot of new animations and better transitions and stars personal moves.
- New AI for goalkeeper, position, reflex for referee too.
- Tactics on freekick
- PK system not yet finish on the 60% version, better analogic control and effect on the ball

Odlicno sve zvuci...

[YOUTUBE]-Erf-NNZ0Cc[/YOUTUBE]
:banana:

Samo kad bi ispravili da se igrač ne zakuca posle izvođenja slobodnjaka i da Ai ne uklizava sam i pravi penal u bitnom trenutku.

Koliko puta mi se samo desilo da se borim i dajem svoj maksimum i onda glupi komp ukliza i napravi penal. Stvarno mi nije jasna poenta toga...
O ostalim bug-ovima neću ni da pričam, extremno glupi golovi su svakodnevnica u PES-u već par godina unazad. Ali, kakav god da bude igraću ga...

Samo kad bi ispravili da se igrač ne zakuca posle izvođenja slobodnjaka i da Ai ne uklizava sam i pravi penal u bitnom trenutku.
Sve je to vec ispravljeno.

Skoro sam igrao ligaski online mec na pes-serbia i na toj utakmici sam napravio 3 penala ne svojom krivicom tacnije CPU ih je napavio, srecom odbranio sam dva ali ne i treci koji je bio u 90+ minutu odmah nakon mog vodjstva, na kraju je bilo 4-4.
Inace koliko sam mogao da primetim iz videa nema vise ni onog 90 stepeni skretanja igraca dok vodis loptu, mislim da mi je od svega to najvise smetalo :wall: a i lopta se nekako lepse krece :cigar:

Poslednja izmena:
Da isprave to oko slobodnjaka i kornera, zakucavanje igraca, da poprave ono da igrac ne sutira stalno svojom nogom pa cak i kada to deluje tako neprirodno da nemam reci, da golman bude malo realniji i jos po nesto... Ovaj video deluje obecavajuce i ovo sto zele da se pobrinu malo oko kompleksnosti i taktike. Sto se grafike tice nije mi toliko bitna, nikada u pes-u nisam trazio dobru grafiku

Ne sumnjam da ce ispraviti vecinu mana iz same igre, ono sto bi ja voleo a tice se same atmosfere oko igre izgleda ovako: Da povecaju broj stadiona ili bar da ostave mogucnost kao u PES6 da se to naknadno moze ubaciti, mogucnost igranja Home - Away prijateljskih meceva, voleo bih da kada gledam replay vidim trenutnu razdaljinu u metrima lopte od gola, malo statistike u toku meca koja bi se pojavljivala negde na ekranu diskretno ( posed lopte, strelce, suteve na gol itd...)
Mislim da ovo sto sam naveo nije ne moguce za dodati ali poznavajuci KONAMI gotovo sam siguran da to necu videti u novom nastavku svoje omiljene igre :(

Poslednja izmena:
Ne sumnjam da ce ispraviti vecinu mana iz same igre, ono sto bi ja voleo a tice se same atmosfere oko igre izgleda ovako: Da povecaju broj stadiona ili bar da ostave mogucnost kao u PES6 da se to naknadno moze ubaciti, mogucnost igranja Home - Away prijateljskih meceva, voleo bih da kada gledam replay vidim trenutnu razdaljinu u metrima lopte od gola, malo statistike u toku meca koja bi se pojavljivala negde na ekranu diskretno ( posed lopte, strelce, suteve na gol itd...)
Mislim da ovo sto sam naveo nije ne moguce za dodati ali poznavajuci KONAMI gotovo sam siguran da to necu videti u novom nastavku svoje omiljene igre :(

To sto si naveo doprinelo bi da igra bude bliza tv prenosu sto bi bilo extra. Dobar predlog Hectore.

Najbolje bi bilo da konami zaposli ljubitelje fudbala da im daju savete sta da bude u igri :d

Ja sam preskocio PES09, zadrzao sam se na osmici (nesto jednostavno nije stimalo meni i mojim cimerima, vise nam se svidjao feeling osmice), nadam se da ce desetka biti vredna transfera :)

Jel neko mozda zna kada ce demo da izadje?

Tako kazu japanci i ovi nisu primetili tokom pregleda ali sam siguran da ce uspeti opet da te iznerviraju:)
Izgleda da ce konacno da vrate onaj indikator gde se nalazis umesto da se juris po radaru gde se nalazis(ili sam ja pogresno razumeo)...

Evo slike i u velikoj rezoluciji

Tako kazu japanci i ovi nisu primetili tokom pregleda ali sam siguran da ce uspeti opet da te iznerviraju:)
Izgleda da ce konacno da vrate onaj indikator gde se nalazis umesto da se juris po radaru gde se nalazis(ili sam ja pogresno razumeo)...

Ja se nerviram na PES-u? Ko te to slagao :D

Da, tako sam i ja razumeo, vracaju onu strelicu kad ne vidis gde ti je igrac..

EDIT: super izgleda, a grafiku ce tek na kraju jos da budze..

Poslednja izmena:
super sve izgleda...jedva cekam da izadje :)
ima li vesti oce li biti Partizana?Ako udjemo u LS bice 100% to znam...I je li KONAMI objavio mozda spisak klubova koji ce biti?

Ne, spisak klubova i reprezentacija je uvek work in progress skoro do kraja razvoja igre (isto važi i za FIFA). 100% je sigurno da će biti prisutni svi timovi koji budu igrali LŠ i Evropsku Ligu.

Ono o čemu se takođe uopšte ne priča je modovanje. Bilo bi sjajno da makar ostave 5-6 puta više slotova za kreiranje timova.

Za sad deluje jako obecavajuce a pogotovo ovaj upgrade za Master League. Trebalo je malo da se osavremeni (Master League) i da se dodaju neke stavke...

Vrh Dno