manchester
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.04.2003
- Poena
- 619
U pa to kad ne bi bio znatno zahtevniji od PES-a 09 bi bilo do yaya 
Koliko ovaj EA ne zna da ubode karakteristike lica, to je strasno![]()
mislim da se jako dobro zna na sta sam mislio kad sam rekao kulturan ss "iz igre"
znaci lepo tekma, wide kamera, onako kako vecina nas i gleda pes 99% vremena
a ne toresove pegice i traka za kosu.... who gives a ****...
Sve je to vec ispravljeno.Samo kad bi ispravili da se igrač ne zakuca posle izvođenja slobodnjaka i da Ai ne uklizava sam i pravi penal u bitnom trenutku.
Ne sumnjam da ce ispraviti vecinu mana iz same igre, ono sto bi ja voleo a tice se same atmosfere oko igre izgleda ovako: Da povecaju broj stadiona ili bar da ostave mogucnost kao u PES6 da se to naknadno moze ubaciti, mogucnost igranja Home - Away prijateljskih meceva, voleo bih da kada gledam replay vidim trenutnu razdaljinu u metrima lopte od gola, malo statistike u toku meca koja bi se pojavljivala negde na ekranu diskretno ( posed lopte, strelce, suteve na gol itd...)
Mislim da ovo sto sam naveo nije ne moguce za dodati ali poznavajuci KONAMI gotovo sam siguran da to necu videti u novom nastavku svoje omiljene igre![]()
Tako kazu japanci i ovi nisu primetili tokom pregleda ali sam siguran da ce uspeti opet da te iznerviraju
Izgleda da ce konacno da vrate onaj indikator gde se nalazis umesto da se juris po radaru gde se nalazis(ili sam ja pogresno razumeo)...
Jel neko mozda zna kada ce demo da izadje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari