Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

Evo ja ću da probam da kupim nešto što je baš džabe, pa javljam da li je prošao AmEx.
Da odgovorim sam sebi: Ne radi ni meni, crklo!
Pokušao sam da paltim na eBay.com, sve bilo ok do trenutka kada se loguje na PayPal i vrši plaćanje, kada je izbacio da ne može i da pokušam da platim drugom karticom. Nisam pokušavao da platim, kontaktirao sam prodavca i tražio email da mu platim direktno preko PayPal-a, a njemu sam rekao da stornira na eBayu, da me ne bi banovali zbog kršenja pravila i kupovine proizvoda koji je ponuđen na eBayu van njega. Ako ne bude moglo direktno pre PP videću da se izvinim, ***a, šta da se radi.

RRaja, znači, ne pomaže više ni fora sa logom na ebay.co.uk ni ona da se prvo loguješ na PayPal, pa da ideš na plaćanje EBay artikla, samo ukucaš ID broj?

Steam, radi plaćanje, kada šalješ pare na drugi račun, ali nećeš moći da dodaš sledeću kada ta bude istekla .... u tome je fora...

Da ... U poslednje vreme niko nije uspeo ni jednu karticu da veže iz Srbije ....

RRaja, znači, ne pomaže više ni fora sa logom na ebay.co.uk ni ona da se prvo loguješ na PayPal, pa da ideš na plaćanje EBay artikla, samo ukucaš ID broj?

Danas platio na ebay-u neke sitnice. Imaju problem na .com vec 10ak dana, pa sam morao da idem na .co.uk da platim. Intesa internet karica.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

OK .... mislim, i logično je, da je neki problem vezan za poreklo kartice, to bi se manifestovalo na PayPalu samom, i dobio bi sigurno neku poruku.

Moja važi do marta 2012 , a dotle možda i bude stvarno nešto ...

Ne znam , imam master karticu Intese, Visa electron vezanu za običan devizni, Maestro debitnu, intesinu, VISA elektron vezanu za poslovni, još par nekih .... razmišljam da li da probam svaku od njih da vežem, da i ja dam neki info, ili da ne čačkam ništa, sve dok mi radi ova VISA internet kartica? Da ne skočim sam sebi u stomak :) :):)

Pa otvori novi PP nalog na nekog svog ukucanina pa probaj ;)

Sto se tice ovoga radi/ne radi kartica, ja sam ranije dobijao poruku da karticu koju sam izabrao nije moguce koristiti i da probam neku drugu, ustanovio sam jos tada da je to problem do njih jer posle dan/dva sve normalno funkcionise.

Dakle ovako, jel moze mala pomoc.

koliko sam razumeo niste u mogucnosti da platite na ebay-u sa vasim paypal nalozima koji su registrovani na Sloveniju ili neki zemlju u regionu. Sta je sa obicinim otvaranjem paypal naloga (na Slovemniju Inteza karticom), konkretno bi ga iskoristio da platim nesto na FrozenCpu shop-u ili nekom slicnom shop-u, ebay me ne zanima trenutno?

:type:

Nema veze u kojoj je zemlji otvoren nalog, problem je do eBaya. A ti uvek mozes sve platiti normalno ili kada ti neko posalje fakturu sa PP-a ili u svim drugim web shopovima, a to je ono sto te je i zanimalo.

Pozdrav svima!
Ima li neka dobra duša sa PP-om koja je voljna da za mene odradi jednu malu transakciju?:) Ne bih da eksperimentišem sa otvaranjem Paypal naloga za jednu jedinu kupovinu.:)

Imam PayPal na Inteza Internet kartici. Naime, danas sam dobio refund za neku kupovinu i sad... Paypal mi je već rekao da mi je keš vraćen na karticu. Ali ako gledam stanje na kartici nema novaca. Jel to samo naš bankarski sistem na "naprednom" nivou ili nije moguće da bilo ko drugi sem mene i ovlašćenih lica uplaćuje na tu karticu? Da li je iko imao sličnih situacija? Da li bi trebalo da se novac pojavi na mojoj kartici ili je novac, tako izgubljen negde?
Hvala!

strpljenja, bice za nekoliko:smash: dana ;)

Meni je trebalo 2 nedelje

Zanimljivo je da kada pokušam da vežem intesa visa electron kaže mi da je kartica već vezana o_O

Jedno pitanje, malo sam nov u ovome. Jel se moze kupovati na Ebay, Intresinom visa elektron karticom a da ne budes registrovan na Paypal?

Samo ako prodavac prihvata placanje karticom, sto ce reci u vecini slucajeva ne.

a da li i dalje moze ,kako vidim po ovoj prici ovde, da se regitruje na PP sa Banca Intesa Visa Internet karticom?

ja sam probao, internet intezinu i od vojvodjanske i pisali mi je da ne podrzavaju karticu iz te zemlje

Da ponovim ono što sam već napisao, pošto vidim da je smor listati temu...
Dakle, od prošle godine naše banke izdaje debitne i kreditne kartice koje su "potpisane", iliti, online generator plaćanja je vidi kao karticu izdatu u Srbiji i automatski je odbija.
Ja sam izvadio AmEx ranije, kada ih, kako stvari stoje, nisu potpisivali, tako da mi i dalje radi PayPal bez greške.
Da li ći i moju u međuvremenu "potpisati" ili ne, pojma nemam, za sada radi, a krajem prošle godine sam je produžio i nikakvih problema nemam. Koliko vidim, novoizvađene AmEx kartice ne funkcionišu.

da li je moguce i kako otvoriti bankovni racun u nekoj od Bosanskih banaka, za drzavljane Srbije? naravno,radi PayPal-a,da li jeto moguce? :D i kako hvala

Ja 2 godine koristio intesinu visa na ebay via paypal za preko 90 vecih kupovina ...istekla u aprilu,dobio novu ali prtz..nema dalje :-(

Imam jedno pitanje u vezi PP... da li ja iz srbije mogu da uplatim nekome ko ima PP neki iznos na njegov Account?

Ako jeste moguce koja kartica mi je potrebna, kolika se provizija uzima, u kojoj banci?

Hvala unpared.

Ja 2 godine koristio intesinu visa na ebay via paypal za preko 90 vecih kupovina ...istekla u aprilu,dobio novu ali prtz..nema dalje :-(

Nisi pratio, kao ni ja nazalost. Da si na vreme izmenio podatke (rok vazenja i zastitni kod) radila bi i dalje.

Ja dobih danas novu intesa karticu . Isao sam samo na edit i promenio code i exiration date . Medjutim ne mogu da platim iako novi podaci stoje . Pretpostavljam da treba da sacekam jedan dan dok nova kartica ne proradi ?

^
U najmanju ruku, da!
Svaka kartica je operativna tek posle 24h.
A sutra ćeš da vidiš da li kartica zaista prolazi plaćanje ili ne.
Sretno:)

Nazad
Vrh Dno