Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

pitanje jedno jedan caletov prijatelj ima radno boravisnu vizu u sloveniji.E sad pitanje da li bi sa kopijom vize i izvoda sa kartice gde pise njegovo ime,adresa itd da se verifikuje nalog?

Treba mi usluga nekog ko ima otvoren nalog na eBay-u i PayPal i da je iz Bgda. Prodavac robu salje airmailom i moze da naznaci na posiljci da je poklon. Ako ima neko ko bi hteo da mi pomogne (uz nadoknadu, razume se ;) ) nek se javi na pm.

ako imas online banking kod intese i obavio si zadnjih dan dva transakciju onda u nedospelim obavezama na toj kartici.Ako nemas online onda za 5-10 dana trazi izvod a pise PAYPAL pa imas 4 broja.

Ok ali ja ne dobijam 4 broja nego 11 brojeva i 2 slova LU
Naravno sada sam zaj.... stvar pa moram da saljem kopiju l.k :(
Naravno uzeo sam ukupan iznos nedospelih obaveza
Ako moze mala pomoc
Hvala

Ajde da ne otvaram novu temu da pa da pitam ovde, slucajno sam na ebay-u narucio masku za tel iako nisam imao paypal pa mi sad stoji da treba da platim ali na ebay-u u toj prodavnici koja je bila nema vise nista prazna je ! Sta da radim? Ako platim jel mi prodavac mora poslati masku posto sam je vec narucio ili moze da se desi da je ni nedobijem a da mi uzme novac

ako platis paypalom onda imas zastitu tako da ako ti ne stigne za deset dana mozes dici claim i onda ces ako stvarno nije poslato dobiti novac.

Jednostavno kliknuo sam da hocu da kupim i nisam znao da ponistim. Uglavnom danas mi je stiglao opomena da treba da platim tako da sam platio.

limit nalog

Paypal mi je limitirao moj premier nalog ( austrijski ), sta cu dobiti ako posaljem sliku pasosa, izvod kreditne kartice i infostana sa mojom adresom iz srbije?

Tema je ogromna, letimično sam pročitao 31-32 stranu i nisama baš našao odgovor na pitanje: Treba da mi stigne uplata na PayPal isključivo, ne velika suma, 250 dolara. Ako uzmem te Revolving kartice što spominjete, mogu li ja taj novac da uzmem na ruke ikako, ili može samo da mi stoji na računu? Ne planiram ništa da kupim online, hoću keš.

verovatno ne,drugar probao da digne 12 eura zablokirali racun traze papire za potvrdu.

brate, zivim u bg, koja kartica mi treba da bi mogao da zadovoljim paypal i da normalno mogu da kupujem na ebayu,a i da mi stigne sve to u srbiju?

hvala...

brate pise na predhodne 32 strane

sto puta je napisano da radi mastercard banca intesa i visa internet ali naravno tesko je uraditi search ili pregledati na brzaka zadnjih par stranica.Lakse je uvek traziti iznova

sto puta je napisano da radi mastercard banca intesa i visa internet ali naravno tesko je uraditi search ili pregledati na brzaka zadnjih par stranica.Lakse je uvek traziti iznova
I jos da dodam :
na tim stranama je sazeto ogromno iskustvo koje je od velike pomoci ako otvaras nalog, ako ti traze verifikaciju (a hoce), ako hoces da skines pare, ako ti blokiraju nalog, ...
A to sve je krace od najkrace lektire koju si morao da procitas :-devil-:
Prema tome, dabome :d
Citaj od pocetka do kraja i jos malo progooglaj ;)

ovako,
posto nemogu da dobijem AMEX, mogu visa internet karticu...da li je to ok, da se pare prebace na paypal i uspjesno obavi kupovina na ebayu? ili direktno da se plati na ebayu, bez potrebe da se prvo prebaci na paypal...

Koja zemlja iz okruzenja ja najpreporucljivija za registraciju PayPal accounta sa Visa Internet od Intese? Da li postoje neke cake i napomene tokom registrovanja?

ja mogu reci da mi najbolje radi bosna na visi internet i mastercard intesin.

Uplatio sam juce Rapidshare i dobio sledecu poruku od PayPal-a:

[email protected] Serbia Login (KMM83969737I96L0KM) :ppk1

Hello moje ime,

You can access your account from Serbia. PayPal only blocks IPs from
OFAC sanctioned countries.

OFAC administers and enforces economic sanctions programs against
countries, businesses or groups of individuals, using the blocking of
assets and trade restrictions to accomplish foreign policy and national
security goals. PayPal has adopted an OFAC program to control the risk
associated with transacting with countries, businesses, organizations,
or individuals where OFAC sanctions apply to ensure transactions within
PayPal fully comply with current laws and regulations.

Sincerely,
Natalie
PayPal Compliance Department
PayPal, an eBay Company

© 2008 PayPal Inc. All rights reserved. PayPal is located at 2211 N.
First St., San Jose, CA 95131.

pomislio sam da su me blokirali ali nista...jel imao jos neko ovakvu situaciju?
mozda je i fake email?

Koja zemlja iz okruzenja ja najpreporucljivija za registraciju PayPal accounta sa Visa Internet od Intese? Da li postoje neke cake i napomene tokom registrovanja?

madjarska je nabolja ... hrvatski bosanski i slovenski acounti su
1)beskorisni
2)nesigurno

sa madjarskom nikada nisam imao problem a mozes i da kupujes za 150$ bez verifikacije kartice.

ja mogu reci da mi najbolje radi bosna na visi internet i mastercard intesin.

Ja sam sa bosnom dobijao cudne greske - tako da npr nisam mogao da uplatim vise od 40$ ukupno - posle 40$ nikako ni 1$ nisam mogo da posaljem. A posle toga su mi limitirali nalog.

Sada sam zadovoljan sa jednim madjarskim i jednim australiskim nalogom (koji mi sluzi ko bafer samo)

Poslednja izmena:
meni se to desavalo na pocetku al sad radi odlicno ne znam ni sam vise koliko sam prebacio novaca,imam i verifikovan slovenacki i on mi je ok bez problema lova dolazi.

Što ne videh ovu temu pre.
Ja sam pre par dana registrovao Master Intesa na PayPal, na Hrvatsku kao zemlju, a tamo gde piše County sam napisao Serbia, Tako da imam adresu: grad, Serbia, Croatia.
Karticu sam ODMAH verifikovao, tako što sam pozvao Intesin korisnički za kartice, 011 30 10 160 , javila se teta, ja se predstavio, tražila mi datum rodjenja, {zvao sam i sa mog mobilnog, koji mi je registrovan kod njih, i na koji primam SMSove o uplatama i isplatama}, tražila broj kartice, rekla mi da imam raspoloživo oko 4000 dinara. Ja je pitao da li je automatska konverzija u USdolare, kaže jeste. Onda je pogledala transakcije tog dana, kaže eco ima nešto zvezdica pa piše PP pa 4 cifre. Ja jo rekoh: e te 4 cifre mi trebaju, da ne čekam izvod da stigne na kućnu adresu. Teta mi ih je izdiktirala, dok je ona čitala, ja sam ih odmah ukucao, i prošao verifikaciju. Malo kasnije sam kupio jedan objektiv na ebay, 8 dolara, isporuka 23 dolara, kaže plati, ja platio. 32.98 dolara.
E sad, koliko mi se čini, jesam preko paypal, ali nisam uploadovao iznos kod njih, nego sa kartice, da li sam ja nešto pogrešno razumeo, ili to ide automatski? Uglavnom, stigao mi mejl i poruka na sajt da se zahvaljuju, čestitali mi prvu transakciju, i sad čekam da vidim da li će i kada stići. To mi bilo ono, iznos koji mogu da progutam, ako nešto pukne, mada čitajući ove postove ovde, to sve radi. Samo se nadam da će stići kući, da ne moram u BGD na carinu. Ipak je to 8 dolara.

Sada pikiram neki fotoaparat sa objektivom 76 dolara. Ako ovo stigne, onda pazarim i to.
A imam i Visa Internet Intesa, ali na njoj nema uopšte para, moraću da uplatim malo, pa da probam i nju da registrujem. Pošto kažete, ako bi nešto i ja prodavao, mogu samo sa nje da dignem pare?

Javljam da li je ovo čudo stiglo, i da li sam imao dodatnih nepredvidivih troškova.

nema potrebe da uploadujes iznos on to automatski sam odradi,e sad sto se tice mastercarda ja imam konverziju u evre automatsku al nikad mi nisu odradili to kao ni iz eura u dinare tako da sam uvek morao evre da uplacujem na karticu.Neces moci da dignes osim ako nemas papire legalne da posaljes.

EDIT:

Eh da cisto da znas oni automatski naplacuju u evrima tj paypal radi konverovatnje iz dolara u evre pa ti se tako zaduzi racun po njegovom kursu.

Poslednja izmena:
Edit: Uspesno prosla Intesina Visa Internet...

Poslednja izmena:
Što ne videh ovu temu pre.
Ja sam pre par dana registrovao Master Intesa na PayPal, na Hrvatsku kao zemlju, a tamo gde piše County sam napisao Serbia, Tako da imam adresu: grad, Serbia, Croatia.
Karticu sam ODMAH verifikovao, tako što sam pozvao Intesin korisnički za kartice, 011 30 10 160 , javila se teta, ja se predstavio, tražila mi datum rodjenja, {zvao sam i sa mog mobilnog, koji mi je registrovan kod njih, i na koji primam SMSove o uplatama i isplatama}, tražila broj kartice, rekla mi da imam raspoloživo oko 4000 dinara. Ja je pitao da li je automatska konverzija u USdolare, kaže jeste. Onda je pogledala transakcije tog dana, kaže eco ima nešto zvezdica pa piše PP pa 4 cifre. Ja jo rekoh: e te 4 cifre mi trebaju, da ne čekam izvod da stigne na kućnu adresu. Teta mi ih je izdiktirala, dok je ona čitala, ja sam ih odmah ukucao, i prošao verifikaciju. Malo kasnije sam kupio jedan objektiv na ebay, 8 dolara, isporuka 23 dolara, kaže plati, ja platio. 32.98 dolara.
E sad, koliko mi se čini, jesam preko paypal, ali nisam uploadovao iznos kod njih, nego sa kartice, da li sam ja nešto pogrešno razumeo, ili to ide automatski? Uglavnom, stigao mi mejl i poruka na sajt da se zahvaljuju, čestitali mi prvu transakciju, i sad čekam da vidim da li će i kada stići. To mi bilo ono, iznos koji mogu da progutam, ako nešto pukne, mada čitajući ove postove ovde, to sve radi. Samo se nadam da će stići kući, da ne moram u BGD na carinu. Ipak je to 8 dolara.

Sada pikiram neki fotoaparat sa objektivom 76 dolara. Ako ovo stigne, onda pazarim i to.
A imam i Visa Internet Intesa, ali na njoj nema uopšte para, moraću da uplatim malo, pa da probam i nju da registrujem. Pošto kažete, ako bi nešto i ja prodavao, mogu samo sa nje da dignem pare?

Javljam da li je ovo čudo stiglo, i da li sam imao dodatnih nepredvidivih troškova.
zavisi preko cega ide shipping, ako je recimo usps, stice ti kuci, ali se carina racuna na cenu + shipping znaci, 8 + 23, i kad se carini, traze ti da uplatis neki iznos, pa ti onda stize paket.

Poslednja izmena:
Ma donese postar na kucnu adresu i trazi pare da bi preuzeo paket. Ocarinjena su mi 3 paketa u poslednjih 10 dana i uvek je takva procedura... Sve bilo preko USPSa

Vrh Dno