Gle gle :d Nisam znao da su prodavci obavezni da ukljuce osiguranje; to ce mi valjda olaksati Paypal claim. Mada bih i pored toga voleo da nekako u nasoj posti ukebaju te lopove...
nisam siguran to za osiguranje da su obavezni, jer nekad je to osiguranje ukljuceno u cenu shippinga, nekad ga nema kao opcija, a nekad se dodatno placa. inace bez obzira na osiguranje, ako ti paket nije stigao u roku od mesec dana, posaljes ebay/paypal dispute, i ako se nista ne resi, ili ce ti prodavac odraditi refund kinte ili ce paypal.
Paket je automatski osiguran samo ako se salje na confirmed adresu, u drugom slucaju placas dodatno osiguranje ako je ponudjeno, ako ga nema paket nije osiguran niti je prodavac obavezan da ga osigura
Pa zato shto USPS nema tracking van USA.
Onda tvoja recenica :
Shto se tiche ukebavanja lopova, fora je u tome da ako do nas ne shalje registered mailom, a to je najmanje USPS Express International, on nema nikakav tracking kada paket izadje iz zemlje,
bas nema smisla.
Verovatno ne moze dok ne verifikujesh kreditnu. Ja sa business nalogom mogu da platim i kucu na karibima sa ebaya![]()
Onda tvoja recenica :
Shto se tiche ukebavanja lopova, fora je u tome da ako do nas ne shalje registered mailom, a to je najmanje USPS Express International, on nema nikakav tracking kada paket izadje iz zemlje,
bas nema smisla.
mene je zeznuo jedan prodavac pre 2 mesecapodigao sam tuzbu i sve uredno medjutim juce je bio deadline i dalje nista
![]()
ajde please ako bi bio ljubazan da me obavestis ako radiJa sam se reg sa intesa karticom pre 10 dana, ali nisam jos uvek nista placao preko pp, tako da ne znam da li ce da sljaka.
Kako si dogurao do Business account-a?
Ja kad odem na upgrade mog Premier akaunta dobijem:
Our records indicate this account is already a Premier or Business account.
Ispada da samo sa Personal moze na Premier ili Business.
I sta treba za business ID + neki racun ili bankovni racun ili i jedno i drugo?
isao sam na dispute,digao tuzbu uradio escalate i evo juce bio deadline i jos nista od novca.
Odakle ste narucivali, sta, koja vrednost, vreme putovanja, itd... sa e-bay-a naravno.
please ljudi pitam jos jednom jer moze sa kreditnom karticom banke intese?
E bas kada pitas,
danas 28.08.2008. mi je stigao paket iz USA koji je poslat 25.08.2008. TRI DANA
Dosadasnji rekord je bio 6 dana iz USA.
Poslato je USPS First Class Mail - znaci obicna posiljka !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari