markomix, s obzirom kako je bilo pre par godina, ja sam i sa ADSLom prezadovoljan... Nemoj biti nezasit i gledati u tudje dvoriste. Ako tebi odradjuje ADSL posao, onda je super, a ako ti smeta samo to sto neki drugi imaju 4x brzi ADSL, to ti onda i nije neki razlog...
upravo sam resio problem sa PayPalom za sva vremena. Lepo otvorio na pasos racun u Nemackoj i sve je lakse
savetujem to svakom ko se zatekne negde "vani".
U Nemackoj su Deutsche bank i Commerz bank najbolje (Austrija: Volksbank), jer ne prave problem oko toga sto ne zivite na teritoriji Nemacke. Samo date pasos i sve je gotovo za 10 minuta.
tan liste i karticu vam salju uglavnom na kucnu adresu u roku od 7 do 10 dana.
Nadam se da ce ovo da pomogne nekome![]()
A inace sam regularno dizao novac (withdraw) na Visu debitnu karticu Intezinu koja mi je linkovana na devizni racun, tranferi iz Amerike su trajali tacno 8 dana i za to su mi naplacivali tacno 2$, dnevni limit mi je bio oko 500$... Eto tako stvari stoje ako vas nesto interesuje pitajte... (probao sam online kupovinu accounta, domena, hostinga...Radi)...
Onda cu sa druge IP adrese, drugog kompa..i drugo ime na kartici i adresa, samo je isto prezime
zasto je zabranjeno imati vise paypal naloga? cudno.
Refund: Completed
Credit to Credit Card: Completed
This transaction has been refunded.
For further details please see transaction 9Kxxxxx....
If you paid by debit or credit card, your refund will go to that card. Otherwise, your refund will go to your PayPal account.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari