mislim da ne, ali dobro. Tvoje pare.Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam, pare se mogu izvuci nakon mesec dana od kad je limitiran nalog.
Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam
A reci mi, da li uplate primas u dolarima, tj. u kojoj su ti valuti pare na nalogu? Kaži mi, da li možeš da koristiš Donate button?Posto smo dobili full Paypal look naloga, a od funkcije nista, probao sam da na bosanski paypal vezem intesinu visa internet karticu i vid cuda, proslo je, uradio sam withdraw (platio 5$) i pare legle za 3 dana. Eto opcije za primanje para, nalog otvorio na fejk podatke i primio par uplata sa ebay, nikakvu proveru nisu trazili, za sada sve ok.
Ako se ikada desi da mi traze sken lk i racuna za potvrdu adrese, sto naravno nemam, pare se mogu izvuci nakon mesec dana od kad je limitiran nalog.
Pričam o situaciji koju si napisao:
tad možeš da se oprostiš od para, naloga, i te kartice koja je vezana, udaraju joj ban, ne možeš da je nakačiš ni na jedan drugi posle.
Njima kad kažeš Srbija oni prvo pomisle na Siriju,Sibir.Veća je verovatnoća da je voda ušla u koaksijalni kabl:smash:
Email je username.Moze jedno noob pitanje?
Na nekom sajtu mi traze da navedem paypal username ba bi mi uplatili novac,sta da napisem kad se logujem na paypal sa email adresom nigde nisam upisavao username
pitao sam telenorbanku zasto mi paypal nije jos vratio 92 dinara od 24 septembra.kaze to zavisi od paypala a nista ga nisam pitao sam kaze da ce uskoro paypal uvesti i i primanje mozda on iz telebanke zna ono sto mi neznmo.kaze uskoro.
izgleda da su pustili prijem novca
cak moze da se za sada prebaci samo na karticu i to se placa 4€
na racun je i dalje blokirano tj. moguce je samo ko ima US racune
I kod mene je sada dozvoljen Withdraw! Konacno neki napredak !!!!!!!!!!
Meni nisu ni uključivali do sada...
PU! Iskljucise mi sad opet! Auuuuu ovi nas malo .... u zdrav mozak!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari